Aliexpresten Nasıl Alırım

nasıl yapıcam peki atm kartı oluyor bu banka kartı dedıgım yanlış olmasına aynı şeyler galiba ama :D

Yok yok alınıyo sen siparişi tamamla ordan kart bilgilerini girer telefonuna onay mesajı gelir alırsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kartib uzerinde visa yada masrerkart yazisi varsa internetten alisveriste kullanabilirsin

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kartib uzerinde visa yada masrerkart yazisi varsa internetten alisveriste kullanabilirsin

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya bazı banka kartlarında vısa felan yazıyor aynı tür olanların arkadaşlarımda visa yazıyor onlarında banka kart.benim kartımda maestro yazıyor

hocam sen dene zaten internetten alışveriş yapılabiliyosa ödeme geçilir,geçilmezsede ödeme yapamazsın bişey kaybetmezsin yani :)

Enpara varsa encardla al sürekli alışveriş yaptığım bir site

bankayı arayıp banka kartını online işlemlere açtırman lazım. ona rağmen banka kartı kabul etmeyen alışveriş siteleri çıkabiliyor. ben aliexpress'ten alamadım sanıyorum. webmoney ile alıyorum ben şahsen. dene olursa almış olursun olmazsa alternatiflere yönelirsin kaybedecek birşeyin yok. :)

Elindeki kartın tüm bilgilerini bilmeden yorum yapamayız. O yüzden tek yol denemek. Bilgileri gir al bakalım onaylanırsa alınıyor demektir.

Webmoney hesabın ve içinde de bakiyen varsa kartla falan uğraşmadan alabilirsin. Ben öyle yapıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri