Alın Bunu Burdan Hamdi :D

• Kullanıcı serce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Eğlence & Viral İçerikler
Hocam yapmayın şöyle şeyler eskilere gidip ağlıyorum sonra ya.

biride demiyor ki bu freedom ne zaman ödeyecek ..

Şahanı tv8'de tanımıştım yanlış hatırlamıyosam bi 10-12 yıl geçti elinde kumadan kanal değiştirirdi :D way be mersin bizden sorulurdu o zamanlar :)

Gece sırf bu adamı izlemek için otururdum. Şimdi sevmiyorum bu adamı güldürmüyor bile .

şahan ın şahan olduğu zamanlar:D

Alkışlarla yaşıyorum'da her şahan videosunun altında görebileceğimiz klasik yorumu yaptınız şuan :)
Tv8'den hiç gitmeyecektin şahan.
Para için kendini bozdun şahan.
Atv'ye geçtikten sonra bozuldu.
Tv8'de iyiydi sonra parayı bulunca bozdu
şahana laf edin ama "dikkat şahan çıkabilir" progr***** laf etmeyin

Edit: Şimdi bu yorumda ki yıldız olayı nedir ben normalde programina yazacaktım. Kimse yanlış bir şey anlamayacaktı siz buraya bu yıldızı koyarak insanları o yanlış düşüncelere itiyorsunuz. Yani insanları bu kötü sözlerden koruyayım derken bu yıldızlarla bu kötü düşünceleri yoktan var ediyorsunuz resmen. Ben bile yazarken bu ayrıntıyı göremedim ama şimdi acaba neden yıldız koyulmuş diye düşünürken aklıma geldi. Şimdi gece gece. Neyse ya çözüm bulunsun işte.
Şahan da eskiden iyiydi de parayı bulunca bozdu beyler.

Son düzenleme:
Alkışlarla yaşıyorum'da her şahan videosunun altında görebileceğimiz klasik yorumu yaptınız şuan :)

kime diyorum ben vardı ntv de oda güzeldi baya

Edit: Şimdi bu yorumda ki yıldız olayı nedir ben normalde programina yazacaktım. Kimse yanlış bir şey anlamayacaktı siz buraya bu yıldızı koyarak insanları o yanlış düşüncelere itiyorsunuz. Yani insanları bu kötü sözlerden koruyayım derken bu yıldızlarla bu kötü düşünceleri yoktan var ediyorsunuz resmen. Ben bile yazarken bu ayrıntıyı göremedim ama şimdi acaba neden yıldız koyulmuş diye düşünürken aklıma geldi. Şimdi gece gece. Neyse ya çözüm bulunsun işte.
Şahan da eskiden iyiydi de parayı bulunca bozdu beyler.

üzülüyor insan bu adamın haline,çok mükemmel işler yapacaktı kolay yol seçti

...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri