alın size kelime?!

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jakabvo

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 1.5 ay oldu nerdeyse youtube la uğraşıyorum çok yol kattettim burdaki değerli kişilerin yardımı sayesinde ancak:::)

aklıma takılan son bir soru var;şimdi bu niche olayını tam kavramak için bunun cevabı yeterli olacak bana;

soru:diyelim niche bir kelime buldum sallıyorum kelime ''heaven''olsun-şimdi bana bu kelimeden nasıl para kazanacağımı birisi anlatabilirmi;klasik cevaplar vermeyin lütfen forumu araştır vs. şeklinde.....kısa ve net ben bu kelimeyi nasıl kullanacağım???
bilgi paylaştıkça çoğalır:))

Dostum Bende tam bilmiyorum ama o kelime ile İlgili VİDEO Yüklenicek Heralde.

mesela heaven senin kelimen olsun o kelimeyi etiketlere yazıcaksın istersen başllıklarada yazıcaksın ve o kelimeyi google | yahoo |bing |.... gibi birçok dilde aratıp videolar bulucaksın sonra o kelimeyle ilhgili bir kanal açıcan sadece o kelime ile ilgili etiket başlık ve video olucak....

anlayabildin mi ? sorun olursa pm atın yardımcı olurum elimden geldigi kadar

Dostum Bende tam bilmiyorum ama o kelime ile İlgili VİDEO Yüklenicek Heralde.

bende onu soruyorum konuya hakim birisi bana bu kelimeyi video vs.yapsın ve anlatsın-nasıl bir yol izleniyor!!

---------- Mesaj saat 12:26:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:22:55 civarında gönderildi. ----------

mesela heaven senin kelimen olsun o kelimeyi etiketlere yazıcaksın istersen başllıklarada yazıcaksın ve o kelimeyi google | yahoo |bing |.... gibi birçok dilde aratıp videolar bulucaksın sonra o kelimeyle ilhgili bir kanal açıcan sadece o kelime ile ilgili etiket başlık ve video olucak....

anlayabildin mi ? sorun olursa pm atın yardımcı olurum elimden geldigi kadar
hocam aradığım cevabı verdiniz sanırım :) tecrübe ederek bunuda öğreneceğim inşallah;çok teşekkür ederim:)

Sana tek tavsiyem tek dile takilma heaveni git googledan çevir çince|rusça|almanca|fransizca| gerekirse türkçeyede çevir hepsini yaz etiketlere umarim faydasi olacaktir bizde burdan öğrendigimizi size aktarmaya çalişiyoruz inşallah anlatabilmişimdir dostum...

Sana tek tavsiyem tek dile takilma heaveni git googledan çevir çince|rusça|almanca|fransizca| gerekirse türkçeyede çevir hepsini yaz etiketlere umarim faydasi olacaktir bizde burdan öğrendigimizi size aktarmaya çalişiyoruz inşallah anlatabilmişimdir dostum...
anladım hocam sağolun,son olarak videolarda o kelimeyle %100 alakalı olmak zorunda değilmi?

AYNEN %100 LÜK ALAKASI OLUCAK MESELA KANALI AÇTIN KANALIN ADI HEAVEN VİDEOSUNDA BAŞLIKLARDA HEAVEN ETİKETLERDE HEAVEN OLUCAK VİDEO ADA KESİNLİKLE HEAVEN OLACAK ABONE ZOR GELİR VE İZLENİMDE ZOR GELİR ONU SÖYLÜYEYİM :D AMA TBM COŞAR ilk niche kelimemle 0.78 lik oran yakaladım ilk gözagrı tbmim di :D

heaven kelimesinin güncel tbm si 0,32 tl yani 0,15 $ felan uğraşmayın o kelime ile

araştırmamışsın arkadaşım araştırsan bu sorunun cevabını her yerde bulabilirdin...

kelimeyi buldun diyelim bu kelimelerle ilgili videolar bulman lazım ..biraz zor seçmişsin ben kolaydan örnek vereyim...

örneğin mutfak dolabı niche değil ama örnek için...

mutfak dolabı nasıl yapılır diye bir başlık açıp etiketleride mutfak dolabı ile ilgili yazman gerekir...arayan kişi aramaya mutfak dolabı yazıpta gelip videonu izleyip reklamına tıklarsa işte o zaman nicheden güzel kazanırsın ..bende bu niche kelimeyi bulmayı tam öğrenemedim ama az kaldı yakında onuda çözeriz inşallah...

edit:yuh ben yazana kadar 50 kişi yazmış neyse ...

:D aaah hocam aaah tbm leri güncel bulmanız lazım bir şeyi yanlış biliyorsunuz arkadaşlar

o değerleirn 10-15 te 1 i gerçek tbm leri

heaven anlamı ne o kelime ile ilgili videolar bulabilecek misin birazda o önemli ben baktımda cennet gördüm anlamını bence çok zor kelime video için ayrıca düşükmüş zaten...

AYNEN %100 LÜK ALAKASI OLUCAK MESELA KANALI AÇTIN KANALIN ADI HEAVEN VİDEOSUNDA BAŞLIKLARDA HEAVEN ETİKETLERDE HEAVEN OLUCAK VİDEO ADA KESİNLİKLE HEAVEN OLACAK ABONE ZOR GELİR VE İZLENİMDE ZOR GELİR ONU SÖYLÜYEYİM :D AMA TBM COŞAR ilk niche kelimemle 0.78 lik oran yakaladım ilk gözagrı tbmim di :D
heryerde arayıp bulamadığım cevabı verdiğin için sağol hocam,çok teşekkür ederim;)

---------- Mesaj saat 12:44:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:42:41 civarında gönderildi. ----------

heaven anlamı ne o kelime ile ilgili videolar bulabilecek misin birazda o önemli ben baktımda cennet gördüm anlamını bence çok zor kelime video için ayrıca düşükmüş zaten...
hocam ben sadece örnek vermiştim o kelimeyi-soruyu anlatabilmek için teşekkür ederim yardımınız için :)

Rekabeti yüksek ve TBM oranı yüksek kelimeler bulman gerekli?

Aradığımız niche kelimenin rekabeti yüksek mi düşük mü olması gerekiyor ben bunu anlamadım bir türlü?

aranma hacmi de aynı şekilde yüksek mi düşük mü olmalı?

niche kelime bulmak çok basit... Önemli olan kaliteli niche içerik bulmak...

TBM 750$ olan kelime var ama bu kelimede içerik bulmak samanlıkta iğne aramaktan daha zor :D

arkadaşlar 1.5 ay oldu nerdeyse youtube la uğraşıyorum çok yol kattettim burdaki değerli kişilerin yardımı sayesinde ancak:::)

aklıma takılan son bir soru var;şimdi bu niche olayını tam kavramak için bunun cevabı yeterli olacak bana;

soru:diyelim niche bir kelime buldum sallıyorum kelime ''heaven''olsun-şimdi bana bu kelimeden nasıl para kazanacağımı birisi anlatabilirmi;klasik cevaplar vermeyin lütfen forumu araştır vs. şeklinde.....kısa ve net ben bu kelimeyi nasıl kullanacağım???
bilgi paylaştıkça çoğalır:))
Sonuç nasıl yapılıyor öğrendiniz mi?Öğrendiyseniz bizide bilgilendirin arkadaşlar

Jakabvo sırlarını dökuyor sandım . meğer M.Ö konuymuş :D

Konu hortlamış o zamandan bu zamana geçen süre zarfında anladıklarını anlat bakalım :) bu hangi kelimenin ne kadar verdiğini oranlara nereden bakıyorduk ?

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri