Alınık veya Hediye Kabulluk Uygun Fiyatlı ZyxEL VMG3312-B10B varmıdır?

suhatuna

Kayıtlı Üye
Elimde bi tane bu modemden var.
Kendısı sıkıntısız sorunsuz bi modemdir :)
Şimdi aynı evde diğer odaya kablosuz neti yükseltmek istedim ama bilgisayarcı arkadasım bu modemin aynısından bulursan güzel olur , uyumlu olur dedi.

Çok ahım şahım kral bir modem degil , çogumuzunda işi gücü pc ile inernetle , modemle belki almış olan , kullanmayan , elinde olan satmak veya Hediye etmek isteyen olur :D

Bu arkadaştan aramaktayım ...

MODEL : ZyxEL VMG3312-B10B

TİPİ DE BU :

DSC_0163-640x360.jpg

EDİT : Yapmak istedigim ŞURADA anlatılan olay ...

Son düzenleme:
Elimde bi tane bu modemden var.
Kendısı sıkıntısız sorunsuz bi modemdir :)
Şimdi aynı evde diğer odaya kablosuz neti yükseltmek istedim ama bilgisayarcı arkadasım bu modemin aynısından bulursan güzel olur , uyumlu olur dedi.

Çok ahım şahım kral bir modem degil , çogumuzunda işi gücü pc ile inernetle , modemle belki almış olan , kullanmayan , elinde olan satmak veya Hediye etmek isteyen olur :D

Bu arkadaştan aramaktayım ...

MODEL : ZyxEL VMG3312-B10B

TİPİ DE BU :

DSC_0163-640x360.jpg

EDİT : Yapmak istedigim ŞURADA anlatılan olay ...

Hocam modem ile olmaz maalesef ap almanız gerekmekte

Evet hocam inceledim :) Onun bir tanesi modem bir tanesi Ap yani access point. Ben bilmediğinizi farzederek söyledim de biliyosanız sorun yok :D

Yok hocam oluyormus :) hani bunu diyen arkadasın işi bu olmasa :)
Şuanda 3.Üniversiteyi okuyor olmasa
(Bilgisayar Mühendisi)
(İşletme)
Şuanda Maliye - Muhasebe :)

Belki olmaz derdim de o olur dedigi için alayım dedim :)

Bu modem oluyor herhalde
8e58d4147a583a93b4fe04e91bc9c7e5.jpg

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nerde oturuyorsunuz hocam yarın istanbula geliyorum kendinle getirrim istanbulda bir çay esliğinde hediye edebilirim.

Yok hocam oluyormus :) hani bunu diyen arkadasın işi bu olmasa :)
Şuanda 3.Üniversiteyi okuyor olmasa
(Bilgisayar Mühendisi)
(İşletme)
Şuanda Maliye - Muhasebe :)

Belki olmaz derdim de o olur dedigi için alayım dedim :)

Resimdeki bağlantının aynısı olmaz hocam o kesinde :D Çünkü alacağınız diğer modemde DSL hat girişi bulunacak. Yani ethernet kablosunu arkasından bağladığınız zaman (resimdeki gibi) internet gelmeyecektir. Fakat arkadaşın farklı bir fikri varsa bilemiycem :D DSL kablosundan ek alarak bağlamak gibi

Resimdeki bağlantının aynısı olmaz hocam o kesinde :D Çünkü alacağınız diğer modemde DSL hat girişi bulunacak. Yani ethernet kablosunu arkasından bağladığınız zaman (resimdeki gibi) internet gelmeyecektir. Fakat arkadaşın farklı bir fikri varsa bilemiycem :D DSL kablosundan ek alarak bağlamak gibi

Hocam amaç şu aslında :)

Salonda da internet var
Benım odamda da internet var
Tabiki aynı internetler , telefon hatları var yani ...
Salona tivibu bagladım , ona net vermek ıstıyorum. O odaya da bir modem taksam olur mu? OLMAZ DEDİ :) 1 internet 1 modemde kullanılır dedı.
Durumu anlattım.
Ozaman 2 tane aynısından Modem al dedi , bi modemi salona koycam - tivibuya ethernetten takıcam... Bir modem benim odamda durucak pc ye etrernetle baglı durcak. O iki modemin arasına da interneti : Bridge Mode da veriyormusuz (Köprüleme) ...

---------- Spam Engelliyici 20:58 ---------- Önceki Mesaj 20:57 ----------

Nerde oturuyorsunuz hocam yarın istanbula geliyorum kendinle getirrim istanbulda bir çay esliğinde hediye edebilirim.

Ben izmirdeyim be hocam :(
İstanbuldan izmire çıkar gelirsen çay ile kalmaz Yemek bile ısmarlarım :)

Kendimde yan dairede bulunan modemden port cekip bu modemi rauter olarak kullanıp evimin icine dağıtiyordum interneti iş görüyor yani [emoji4]

Hocam amaç şu aslında :)

Salonda da internet var
Benım odamda da internet var
Tabiki aynı internetler , telefon hatları var yani ...
Salona tivibu bagladım , ona net vermek ıstıyorum. O odaya da bir modem taksam olur mu? OLMAZ DEDİ :) 1 internet 1 modemde kullanılır dedı.
Durumu anlattım.
Ozaman 2 tane aynısından Modem al dedi , bi modemi salona koycam - tivibuya ethernetten takıcam... Bir modem benim odamda durucak pc ye etrernetle baglı durcak. O iki modemin arasına da interneti : Bridge Mode da veriyormusuz (Köprüleme) ...

---------- Spam Engelliyici 20:58 ---------- Önceki Mesaj 20:57 ----------

Ben izmirdeyim be hocam :(
İstanbuldan izmire çıkar gelirsen çay ile kalmaz Yemek bile ısmarlarım :)
Saolasın üstadım ben yarin istanbula geçeceğim 2 günlük seminer var üniversitede pazartesi kargoya verip yollim aceleniz yoksa uygunmudur.

Aynen yapılır ben bu modemle yapıyordum yani [emoji23]

Saolasın üstadım ben yarin istanbula geçeceğim 2 günlük seminer var üniversitede pazartesi kargoya verip yollim aceleniz yoksa uygunmudur.

Acelem yok hocam ya , dedigim gibi sonucta salondaki tivubu ya internet vericem ve salonda düşük çektigi için wifi olayı biraz yükseltmek için kullanıcam. Çok sevinirim :)

Acelem yok hocam ya , dedigim gibi sonucta salondaki tivubu ya internet vericem ve salonda düşük çektigi için wifi olayı biraz yükseltmek için kullanıcam. Çok sevinirim :)
Tammdır o zman ben musait kaldıgimda zize öm atarım adres vs atarsınız kargolarım [emoji4]

Tammdır o zman ben musait kaldıgimda zize öm atarım adres vs atarsınız kargolarım [emoji4]

EywAllah hocam çok çok teşekkür ederim walla işimi görücek :)
Ben sana adresi göndereyim PM den , müsait oldugunda yine sende yazarsın.
Tekrardan [MENTION=45337]Lordly[/MENTION]

tesekkur.jpg

EywAllah hocam çok çok teşekkür ederim walla işimi görücek :)
Ben sana adresi göndereyim PM den , müsait oldugunda yine sende yazarsın.
Tekrardan [MENTION=45337]Lordly[/MENTION]

tesekkur.jpg
Tammdır sorun deyil rica ederim ne demek ne mutlu bana işini görebildiysem [emoji4] az evvel malum e sigara formunda dolaniyordum ordakilerde bu tarz konularda birbirine yardımcı oluyorlar likit gönderiyorlar birbirlerine onlardaki dayanişma ve saygıyı bizdede yeşermesi dilegi ile iyi forumlar. [emoji4]

Tammdır sorun deyil rica ederim ne demek ne mutlu bana işini görebildiysem [emoji4] az evvel malum e sigara formunda dolaniyordum ordakilerde bu tarz konularda birbirine yardımcı oluyorlar likit gönderiyorlar birbirlerine onlardaki dayanişma ve saygıyı bizdede yeşermesi dilegi ile iyi forumlar. [emoji4]

Aaaaa e cigara kullanıyormusun? :)

Evet 2 tane mod 4 tane atomizerle 6 aydır ateşliden uzağım [emoji4]

Way wayy ekle beni Skype den : [email protected]
Bende 6 ay uzak kaldım ama şimdi yine ateşliye döndük :(
En kısa zamanda adam gibi bir mod ve ato alıp dumanlı değil - buharlı sahalara dönmem lazım :D Şuanda Vaporesso Pro mod var ama taşımaya üşendigimden ateşliyle takılıoz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri