ALIŞ: Gelirli 30-300 Arası Site ALINIR

Myliffe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ikiyazar.com
Merhaba,

1- Site açılış tarihi 1 yılı geçmiş olması
2- Sitenin gelir kaynağının sadece Google Adsense olması
3- 3 veya 6 ay lık adsense gelir bilgisini gösterebilecek
4- En az 1 kez Adsense'den ödeme aldığına dair bilgi verebilecek
5- Site hitinin en az %80 ninin arama motoru üzerinden gelmesi
6- Site gelirinin en az günlük 1 TL ve üzerinde olması

Yukarda yazdıklarıma uyan siteleriniz var ise pm atınız fiyat ve bilgileriniz ile birlikte değerlendirelim arkadaşlar.

Merhaba,

1- Site açılış tarihi 1 yılı geçmiş olması
2- Sitenin gelir kaynağının sadece Google Adsense olması
3- 3 veya 6 ay lık adsense gelir bilgisini gösterebilecek
4- En az 1 kez Adsense'den ödeme aldığına dair bilgi verebilecek
5- Site hitinin en az %80 ninin arama motoru üzerinden gelmesi
6- Site gelirinin en az günlük 1 TL ve üzerinde olması

Yukarda yazdıklarıma uyan siteleriniz var ise pm atınız fiyat ve bilgileriniz ile birlikte değerlendirelim arkadaşlar.

geçen ki konunu da açmıştın hocam detaylı her resmi attım odur budur sonra cevap niye atmadın dedim dönmedin bile :) amacın kategori çalmak mıdır?

geçen ki konunu da açmıştın hocam detaylı her resmi attım odur budur sonra cevap niye atmadın dedim dönmedin bile :) amacın kategori çalmak mıdır?

Hocam, Kategori çalma ile ilgisi yok sadece site hoşuma gitmedi yani ilerleyemez...

Ve kategori çalmaya ne gerek var her şey ortada sadece tutturmak önemli bu işte.. Youtube Kanalı almıyoruz sonuçta eğer ben Youtube kanalı ile ilgili kanal linki istediysem dediğiniz kesinlikle haklıdır..

Hocam, Kategori çalma ile ilgisi yok sadece site hoşuma gitmedi yani ilerleyemez...

Ve kategori çalmaya ne gerek var her şey ortada sadece tutturmak önemli bu işte.. Youtube Kanalı almıyoruz sonuçta eğer ben Youtube kanalı ile ilgili kanal linki istediysem dediğiniz kesinlikle haklıdır..

aynı şey hocam ben o kadar ugrastım her sorunu cevapladım görüntü istedin tek tek onları da yazdım cevap atmadın bile :) insanın aklına başka şeyler geliyor ve terbiyesizlik yaptıgın ben orada satılacak yada satılmayacak diye bekliyorum ve her sorunu açıklayarak cevap yazmışım almıyorsan almıyorum demen gerekirdi ticaret sonuçta bu almak zorunda değilsin

aynı şey hocam ben o kadar ugrastım her sorunu cevapladım görüntü istedin tek tek onları da yazdım cevap atmadın bile :) insanın aklına başka şeyler geliyor ve terbiyesizlik yaptıgın ben orada satılacak yada satılmayacak diye bekliyorum ve her sorunu açıklayarak cevap yazmışım almıyorsan almıyorum demen gerekirdi ticaret sonuçta bu almak zorunda değilsin

Aynı şey değil işte.. Ben alıcıyım tabiki de cevaplayacaksınız ben size yazmadım değil yazdım ayık geliri 10 tl felan'dı sitenizin ama sitenizin içeriği sürükleyici değildi içerik bulmakta zorlanırdım yani ben size alacağım diye sizi bekletmedim oyalamadım yani ben sizden öneriyi aldım alırsam zaten size yazarım ama almayacak olmamı anlamış olmalısınız...

Aynı şey değil işte.. Ben alıcıyım tabiki de cevaplayacaksınız ben size yazmadım değil yazdım ayık geliri 10 tl felan'dı sitenizin ama sitenizin içeriği sürükleyici değildi içerik bulmakta zorlanırdım yani ben size alacağım diye sizi bekletmedim oyalamadım yani ben sizden öneriyi aldım alırsam zaten size yazarım ama almayacak olmamı anlamış olmalısınız...

aylık geliri 10 tl değildi 30-40 tl arasıydı ve devam edilemez dediğin site genel blog sitesi hayır saçmalayacaksın ama nereden b*k atsam derdindesin ben niye almadıgına takılmadım niye insan yerine koyup yazmadıgındayım demek ki farklı amaçların var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri