kptncksprv
Yasaklanmış
ünlem sorunu nedeniyle bu alış askıya alınmıştır !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Düşündüğün fiyatı pm atar mısın [MENTION=563]kptncksprv[/MENTION]
Ben o işi yapayım ne kadar verirsin ?2000 videoyu ünleme düşürmeden yükleyebilcek varsa aklındaki fiyatla pm atsın sınırsız kanal alırım![]()
2000 videoyu ünleme düşürmeden yükleyebilcek varsa aklındaki fiyatla pm atsın sınırsız kanal alırım![]()
8.000 tl sana uygun ise yapabilirim teslimat süresi 1 hafta
---------- Mesaj saat 18:03:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:01:15 civarında gönderildi. ----------
hocam bu isteğini karşılayabilirim ama fiyatım biraz yüksek 2000 video 8 bin tl den yapıyorum video başı 4 tl dir (süresi fark etmez) ilgilenirsen pm atarsın katagori fark etmez teslimat süresi 1 haftadır
sen bana 2bin lira ver ben sana yükleyem 5 gün de yükler teslim ederim hatta 2bin değil 10bin video yüklerim
o postu attıgımda çözememiştim ama şimdi çözdüm.hocam kendi soruna ters düşüyorsun madem ünlemi aşabiliyorsun niye oylebir post attın onu çözemedim![]()
o postu attıgımda çözememiştim ama şimdi çözdüm.
bir diğeride verdiğiniz fiyatını görünce cevap yazmadan yapamadım
biraz mantıklı düşünürseniz sizde anlarsınız zaten ne kadar saçma bir teklif sundugunuzu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.