Alış / PİN'li Adsens / Site Adsens / Youtube Adsens

• Kullanıcı Triqalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Triqalx

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Birkaç proje için Pin'li Adsens'lere ihtiyacımız var!

Site onaylı adsens tercih sebebi olmakla birlikte YT adsenside alınacaktır...

Bildiğiniz üzere son aylarda adsenslerin para kazanma kapanması gibi sorunlar mevcut ve bu gibi sorunlar alım-satım işlerini çıkmaza sokmakta...

Bu nedenle alınacak adsensler ile ilgili sağlam olduklarını (para kazanma kanapanmamış olduklarını) anlayabilmemiz için satmak isteyen arkadaşlardan birkaç küçük bilgi rica edeceğiz!

Satmak isteyen arkadaşlar;

Adsens açılış tarihi:
Toplam aldıkları ödeme:
En son alınan ödeme:
Site / Youtube onay durumu:
TL / Dolar yani para birimi durumu:

Ve son olarak bunlar ile birlikte son 20 günün ekran görüntüsünü atarlarsa çok memnunu kalırım...

Son 20 günün verilerini istememin sebebi anlayacağınız gibi para kazanma faaliyetlerinde bir aksilik olup olmadığını görmektir, yoksa kimsenin kazancını görmeye niyetimiz yok :)

Kesinleşen tutar için adsens bedeli üzerine ödeme yapılacaktır, fakat kesinleşmeyen tutar ile ilgili %70 lik bir ödeme düşünüyorum! (genelde kesintiler %20 - %40 arası yapılmakta ben ortasını yani %30 unu keseceğini varsayıp kalan %70 ini ödeyebileceğimizi düşünüyorum)

İlgilenen ve iş yapmak isteyen arkadaşlar yukarıdaki gerekli bilgileri PM ile iletirler ise sevinirim!

Alım adedi muhtemelen 8 - 10 adet olacak...

Hepinize iyi frm lar!

EDİT: Daha önce yanlış hatırlamıyor isem 3-4 kere Adsens alım satım işlemi yapmıştım, referans amaçlı konuları ekleyecektim fakat üşendim :) Dileyen eski konulardan bulabilir!

EDİT: Konu ile ilgili eğer online değil isem [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=79]Strider[/MENTION] ve [MENTION=114]FGA[/MENTION] ya da mesaj atabilirsiniz!

[MENTION=3632]Anivaliant[/MENTION] satıyormusun

---------- Mesaj saat 16:16:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:14:27 civarında gönderildi. ----------

EDİT: Daha önce yanlış hatırlamıyor isem 3-4 kere Adsens alım satım işlemi yapmıştım, referans amaçlı konuları ekleyecektim fakat üşendim :) Dileyen eski konulardan bulabilir :)

şaka yapıyosun Abi Sana Referansa Gerek Yokki Alıyorum dedinmi iş biter :cool:

[MENTION=3632]Anivaliant[/MENTION] satıyormusun

---------- Mesaj saat 16:16:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:14:27 civarında gönderildi. ----------

şaka yapıyosun Abi Sana Referansa Gerek Yokki Alıyorum dedinmi iş biter :cool:

Yok abicim yöneticilik başka bişiy ticaret başka bişiy :)

Adsens açılış tarihi: 2-3 ay arası
Toplam aldıkları ödeme: 0 TL
En son alınan ödeme: 0 TL
Site / Youtube onay durumu: Youtube onaylı
TL / Dolar yani para birimi durumu: TL

125 TL Kesinleşmiş para var hesapta pin doğrulanmış 200 TL yi geçseydi bu ay alırdımda parayı bide asıl kanalımı partnere geçirdim bu adsensede 3-4 bağlı hesap vardı günlük 1-2 lira getiren onlarıda sabah çektim adsenseden bağını 0 tl ye düşmesini bekliyorum ocak ayındanda kesinleşmeyen 31 tl bulunmakta günlük kazancın fiyat ne verirsin bilmiyorum alıcı çok aslında bi köşede duruyor adsense fiyat iyiyse vereyim..

xG2al3.jpg

125 TL Kesinleşmiş para var hesapta pin doğrulanmış 200 TL yi geçseydi bu ay alırdımda parayı bide asıl kanalımı partnere geçirdim bu adsensede 3-4 bağlı hesap vardı günlük 1-2 lira getiren onlarıda sabah çektim adsenseden bağını 0 tl ye düşmesini bekliyorum ocak ayındanda kesinleşmeyen 31 tl bulunmakta günlük kazancın fiyat ne verirsin bilmiyorum alıcı çok aslında bi köşede duruyor adsense fiyat iyiyse vereyim..

xG2al3.jpg

Hayırlı Satışlar ilk müşteriyide ben çekmiş oldum :D[MENTION=291]Triqalx[/MENTION]

xG2al3.jpg

[MENTION=79]Strider[/MENTION] iletişime geçecek arkadaşım!
İlgin için teşekkürler!

ustad yöneticiliğini kendi işlerin için kullanmamalısın hiç etik değil.
senin işin tüm forumu ilgilendirmez. Forumda duyurular kısmına eklemişsin. bu doğru değil.
gereği yapılsın lütfen

senin işin tüm forumu ilgilendirmez. Forumda duyurular kısmına eklemişsin. bu doğru değil.
gereği yapılsın lütfen

bu userları bağlamaz serkan abinin istemediğini nereden biliyorsun ki ha serkan ha mehmet forum adamın bizemi soracak

xG2al3.jpg

Arkadaşın ödemesi yapılmış adsens alınmıştır...

İlgisi için teşekkür ederim!

Alım devam etmektedir!

bu userları bağlamaz serkan abinin istemediğini nereden biliyorsun ki ha serkan ha mehmet forum adamın bizemi soracak

kural kuraldır kardeşim.. bir cumhurbaskanı başbakan da kendi cıkardığı kanunlara uymak sorundadır.. :). bu dorumda adminlerin banlanlığını cok gördüm. demek ki herkes kurallara uymak zorundaymıs..

ben sadece küçük bir elştiri yaptım. beni ilgilendirmez.

Açılış Tarihi : 28 Haz 2013
Toplam aldıkları ödeme: Birkez aldım oda bu ayın 22 sinde 215 TL
En son alınan ödeme:215 TL
Site / Youtube onay durumu: Youtube

Adsense Satma sebebim bi takım borçlar o yüzden güzel bi fiyat verirseniz satabilirim.Ayrıca şuan bağlı olan kanal kendi özgün videolarımın olduğu tek kanal ekli.Ayrıca kendimin olmayan videolarda mevcut onlar şuan gizli kendi videolarım günlük ortalama 3-5 tl arası getirisi var.Kanal Aralık da kapandı ondan sonra bağğlı tüm kanallar silindi tek kanal ekli.Ayrıca tutar kesinleşene kadar kanalgizlibi şekilde adsenseye bağlı kalabilir.

wv89Pp.jpg

gereği yapılsın lütfen

:) buna takılmış olman şaşırtsa da aslında beklediğim bir şey di :)

Hatta Serkan abiden rica ettiğimde o söylemişti takılan olur kendi çıkarına kullanıyo diyen olur demişti öncelikle bir bildiği varmış diyip ona hakkını ileteyim... [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] yine haklı çıktın :) bende ona kurduğum cümlelerin aynını sana kuracağım!

Frm bana ait değil, fakat bir yöneticisiyim...
Frm u çıkarlarıma kullanıyormuyum? Hayır genelde huyum değildir fakat mesajımı tüm kullanıcıların görmelerini bırakta sağlıyım...

Eğer rahatsız etti ise seni yan tarafında çarpı işareti var ona basarsan bir daha karşına çıkmaz!

Tamam şeffaf olalım, anlayışlı olalım, kimseden bir karşılık beklemeyelim, frm a karşılıksız ilgi verelim ama bu kadarda değil!!!

Bırakın da küçük işlerimizde bari bu kadar emeğin ilginin bir karşılığı olsun!

Uzatmayı gerektiren bir mevzu olmadığı kanısındayım... Umarın sen de aynı fikirdesindir!

---------- Mesaj saat 17:18:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:15:43 civarında gönderildi. ----------

Açılış Tarihi : 28 Haz 2013
Toplam aldıkları ödeme: Birkez aldım oda bu ayın 22 sinde 215 TL
En son alınan ödeme:215 TL
Site / Youtube onay durumu: Youtube

Adsense Satma sebebim bi takım borçlar o yüzden güzel bi fiyat verirseniz satabilirim.Ayrıca şuan bağlı olan kanal kendi özgün videolarımın olduğu tek kanal ekli.Ayrıca kendimin olmayan videolarda mevcut onlar şuan gizli kendi videolarım günlük ortalama 3-5 tl arası getirisi var.Kanal Aralık da kapandı ondan sonra bağğlı tüm kanallar silindi tek kanal ekli.Ayrıca tutar kesinleşene kadar kanalgizlibi şekilde adsenseye bağlı kalabilir.

wv89Pp.jpg

İlgin için teşekkür ederim arkadaşım!
[MENTION=79]Strider[/MENTION] e mesaj atabilir isen ilgilenicek seninle.

---------- Mesaj saat 17:20:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:18:37 civarında gönderildi. ----------

kural kuraldır kardeşim.. bir cumhurbaskanı başbakan da kendi cıkardığı kanunlara uymak sorundadır.. :). bu dorumda adminlerin banlanlığını cok gördüm. demek ki herkes kurallara uymak zorundaymıs..

ben sadece küçük bir elştiri yaptım. beni ilgilendirmez.

Mesajında sildiğim kısım bir ban sebebidir!

Sırf konuya muhalefet olduğun için banladığım düşünülmesin diye o kısmı silmekle yetindim...

Tekrarın olmamasını rica ederim!

[MENTION=291]Triqalx[/MENTION] gözüme batan birsey yok kıskanc biri değilim zaten. seni de severim. eğer şimdi ben internette para kazanıyorsam bu muslera ve arkadasları (sen) sayesindedir.allah sizden razı olsun
beniimki sadece küçük bir eleştiri idi. Vereceğin cevabı merak ettim sadece.
vereceğin cevabın bu kadar sert olmasını beklemiyordum..
hayırlı bir alışveriş dilerim. insallah istediğin adsense hesaplarını bulursun.

[MENTION=291]Triqalx[/MENTION] gözüme batan birsey yok kıskanc biri değilim zaten. seni de severim. eğer şimdi ben internette para kazanıyorsam bu muslera ve arkadasları (sen) sayesindedir.allah sizden razı olsun
beniimki sadece küçük bir eleştiri idi. Vereceğin cevabı merak ettim sadece.
vereceğin cevabın bu kadar sert olmasını beklemiyordum..
hayırlı bir alışveriş dilerim. insallah istediğin adsense hesaplarını bulursun.

İyi dileklerin için Allah razı olsun :)

Ama sert bir cevap vermedim gerçekten...

O mesaj orada sadece 24 saat kalacak yani kullanıcıların görmesini sağlayacak bu kadar...

Ben sadece empati yapıyorum, ben olsam hayatta umursamam bu gibi durumları o yüzden garip geliyor takılmış olman o kadar!

İnşallah kazandığının daha fazlasını kazanırsın!

Bir kaç aya elimde 3-5 pinli adsense olacak inş :)

Nacizane fikrim "EN DOĞRUSUNU YAPIYORSUN"

Bu konu ilgili bir konu olduğu için bir tavsiye sunmak isterim...

Arkadaşlar adsens her zaman "PARA" dır... heleki google kafasına göre bizi banlamaya devam ettiği sürece...

Nacizane kişisel fikrim, kardeşiniz, babanız, dayınız, amcanız yani banka bilgisini alabileceğiniz kim varsa alın ve adsens e başvurun!

Yarının ne getireceği, bizi nereye götüreceği hiç belli olmaz!

Arkadaşlar adsens her zaman "PARA" dır... heleki google kafasına göre bizi banlamaya devam ettiği sürece...

Nacizane kişisel fikrim, kardeşiniz, babanız, dayınız, amcanız yani banka bilgisini alabileceğiniz kim varsa alın ve adsens e başvurun!

Katılıyorum. Şu an elimde 4 adet hem adsense hem youtube onaylı adsense hesapları var. Allah' a şükür çok rahatım ve hepsinden de ödeme alabiliyorum. Bana kalırsa da AdSense çok önemlidir, kullanmasını bilene çok büyük nimettir. Tüm arkadaşlara tavsiyem mümkün oldugunca @Triqalx hocamızın dediği gibi gelecek için, sağlamlık için devamlılık için AdSense almaya bakın !

Hocam merhaba konu dışı olur mu bilmiyorum ama bende akrabalar adına açtığım adsense hesaplarım var. Hepsinde benim banka hesabım ekli. Hepsinin onayı yapıldı test ödemesi geldi. İleride sıkıntı olur mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri