Allah akıl fikir versin spamcılara :D

Rigatomik

Yasaklanmış
Arkadaşım nasıl bir spamcılık zinhiyetiniz var çözmüş değilim :D video düzenliyorum
yapıyorum ediyorum (Altınada not düşüyorum lütfen bu video XXXX kanal dışında başka bir yerde izleniyor ise flag bölümünden report ediniz diye ) onu bile kopyalırsunuz :D

Şimdiden hepinize gemiş olsun videolarını düzenleyerek yükleyen arkadaşlar bu yolla başvursunlar yuklenen videolar 2 hafta içinde gerçek kullanıcılar tarafından flaglanıyor :D

kimse yazıları okumuyor ki bot çekiyor :d

Bot çekiyor normaldir adam bi video yukluyo kanala 1000 tane onların arasında senin o msjina nazil dikkat etcek şöle bir şey var güncel olmayan kanallardan yüklemek daha iyi

kimse yazıları okumuyor ki bot çekiyor :d

Yüklemesine karşıdeğilim :D emek veriyorsa yüklesin indirsin yazıyı düzenlesin yüklesin :D bu kadar körü körüne çalışılınca bişey kazanamayıp burda ağlanıyorlar sonra yok para kazanma gitti :D yok flag geldi yani kanalı kopyalayanlar ile baş edilemeyeceği için bu yola baş vurdum yabancı arkadaşlar nasıl bir anlaş içindeler bilmiyorum report eden kanala mesaj atmış report ettim takkipteyim diye :D

Benim bir kanal var uc ihtar geldi.. geri bildirim gonderdim ucunede sonra bu bildirimi aldim.

Yayınlarınızdan birinin telif hakkı ihlalinde bulunduğu iddiasıyla üç bildirim aldık. Bunun sonucunda, hesabınız feshedilecektir. Yeni video yayınlama hakkınız askıya alınmıştır. Sizden 18 Mar 2014 tarihine kadar iddiaların en az biri için geçerli bir karşı bildirim almazsak, hesabınıza erişiminiz tamamıyla devre dışı bırakılacaktır.

kanal kapanmadan baska bir partner kanala tasidim telif alan videolari silmistim.. daha bes saat olmadan 4 videoya yorum geldi bu video benim anlamadim gitti aylardir diyer kanalda gormedigi videoyu 5 saatte mi fark etti yada sansima dordu de bugun kontrol edesimi tuttu :))))

ee napalım yani şimdi spam yapmayalım mı botla video çekmeyelimde tek tek bakalım açıklamasını okuyalım da öyle mi atalım spamı mı bırakalım napalım anlamadım ben yani :D :D :D

Onlarınki spam değil ki ben yatayım bot bana video yükler para gelir diyenler kazanıyolar mı bilmiyorum ama uğraşsalar daha az kanalla daha fazla para kazanırlar.Ek olarak onlar yüzünden yt harbiden çöp oldu video atıyoruz çöplükte kayboluyo :D

ee napalım yani şimdi spam yapmayalım mı botla video çekmeyelimde tek tek bakalım açıklamasını okuyalım da öyle mi atalım spamı mı bırakalım napalım anlamadım ben yani :D :D :D

Kardeşim videonun ustunde yazıyor zaten kanalı kopyalayacak adam videonun içerigine bakmadan kopyalamaz :D yt bize bu konuda bir yetki vermiyor ise kendi yetkimizi kendimiz olusturucaz :D

Ben buradan uyarayım şahsen benim özgün videolarımın çekildiğini anladığım taktirde bende telifi basarım. Aynı uygulamayı bende yapacağım. Biz boşuna mı emek veriyoruz.

Bende spam yapıyorum lakin gidip kimsenin emek verdiği özgün kanallarını çekmiyorum. Ne yapak spam çalışmayalım mı da demiyorum. Azıcık emek veren İnsanlara saygı gösterin. Birde dalga geçer gibi cevaplar veriyorsunuz. İyi madem bot atıyor haberiniz mi yok atmaya devam edin.

ya videonun üzerinde yazanları bilmemde alttaki açıklamayı kimse okumaz burda ..

Ben buradan uyarayım şahsen benim özgün videolarımın çekildiğini anladığım taktirde bende telifi basarım. Aynı uygulamayı bende yapacağım. Biz boşuna mı emek veriyoruz.

Bende spam yapıyorum lakin gidip kimsenin emek verdiği özgün kanallarını çekmiyorum. Ne yapak spam çalışmayalım mı da demiyorum. Azıcık emek veren İnsanlara saygı gösterin. Birde dalga geçer gibi cevaplar veriyorsunuz. İyi madem bot atıyor haberiniz mi yok atmaya devam edin.

vallahı kaan benim kanalı 12 kişi kopyalamıs hepsini listeye aldım :D hafta sonu tek tek ilgilenicem hepsiyle :D adamlar intromu bile kopyalamıs hepsini introdan buldum :D:D

vallahı kaan benim kanalı 12 kişi kopyalamıs hepsini listeye aldım :D hafta sonu tek tek ilgilenicem hepsiyle :D adamlar intromu bile kopyalamıs hepsini introdan buldum :D:D

Aynen Allahtan intro, outro koyuyoruz yoksa halimiz de yaman. Neyse ben diyeceğimi dedim herkes birbirine saygı göstermek zorunda.

Spam kanallarım her gün çekiliyor ben gidip kimseye niye çekiyorsun demiyorum çünkü hakkım yok. Ama özgün videomda hakkımda var yani. Botta çekiyor olsa o bota komut verirken kanala daha sağlam bakarsınız.

ne diyosun tam anlamadım ??? ben özgün kanal mı çekiyorum dedim.? azıcık emek verip vermeyeceğimi sana mı soracaktım? Dalga geçtiğimde yok iyi oku mesajı ? açtıgı başlığa bir bak önce allah spamcılara akıl fikir versin .. bende spam yapıyorum allah a şükür aklımda var fikrimde. ben videodaki açıklamayı kimse okumaz diyorum okuyan okur ama ben vide çekerken açıklamasına bir bakayım ne yazmış falan demiyorum.... bana laf söylerken laflarına dikkat et çocugun yok senin karşında ... ben atmaya devam ediyorum senin videolarına da denk gelirse atarsın telifi

ne diyosun tam anlamadım ??? ben özgün kanal mı çekiyorum dedim.? azıcık emek verip vermeyeceğimi sana mı soracaktım? Dalga geçtiğimde yok iyi oku mesajı ? açtıgı başlığa bir bak önce allah spamcılara akıl fikir versin .. bende spam yapıyorum allah a şükür aklımda var fikrimde. ben videodaki açıklamayı kimse okumaz diyorum okuyan okur ama ben vide çekerken açıklamasına bir bakayım ne yazmış falan demiyorum.... bana laf söylerken laflarına dikkat et çocugun yok senin karşında ... ben atmaya devam ediyorum senin videolarına da denk gelirse atarsın telifi

Hocam ben zaten acıklamaya yazmıyorum ordan bir etki olmaz direk olarak videonun içine yerleştiriyorum videonun basında sonuna o yazıyı goruyor kullanıcı

X kanal yazan video XX kanal yüklemiş ise basıyorlar flagı yabancılar allah şukur cok duyarlı bu konuda

Daha yazdığını kendin anlayamıyorsun ki benim senin yazından bir şeyler anlamamı bekliyorsun.

ee napalım yani şimdi spam yapmayalım mı botla video çekmeyelimde tek tek bakalım açıklamasını okuyalım da öyle mi atalım spamı mı bırakalım napalım anlamadım ben yani

Burada ne diyorsun madem inceleyelim...

Beni ilgilendirmez ben bota veririm komutu ne gelirse çekerim demek istiyorsun.
Ben tek tek uğraşamam aga kusura bakma diyorsun öyle değil mi? Evet öyle.

Eğer ki yazdığın ile söylemek istediğin farklı ise oda benim problem değildir.

Konuyu açan arkadaşta ne güzel anlatmış. Bak bende ne güzel ifade etmişim. Evet denk gelirsem yersin content id tanımlanmış kanaldan telifi. ;)

Kardeşim sen etik spamcı arıyorsun :D

hocam onu demek istemiyorum ben burada bilgi sahibi oslunlar diye yazıyorum yav aglanmalardan forum geçilmiyor bi incelermisin konuları yok flag yedim kanal kapandı gidtit para kazanma gitti burda mademki bir para kazanma işlemi var biraz daha dikkatli olmalarını söylemek istiyorum 1000 bin video yüklemek yerine 800 video yukle ama geleceği olsun

Daha yazdığını kendin anlayamıyorsun ki benim senin yazından bir şeyler anlamamı bekliyorsun.

Burada ne diyorsun madem inceleyelim...

Beni ilgilendirmez ben bota veririm komutu ne gelirse çekerim demek istiyorsun.
Ben tek tek uğraşamam aga kusura bakma diyorsun öyle değil mi? Evet öyle.

Eğer ki yazdığın ile söylemek istediğin farklı ise oda benim problem değildir.

Konuyu açan arkadaşta ne güzel anlatmış. Bak bende ne güzel ifade etmişim. Evet denk gelirsem yersin content id tanımlanmış kanaldan telifi. ;)

aynen öyle yalnız dalga geçmedim ... senin algılamanda bi sıkıntı var ... ben bota dayanırım yükler geçerim altta açıklamada ne yazıyor bakmam. %80 böylee yaparım....
ben kendi yazdıgımı çok iyi anlıyorumda siz neyin peşindesiniz yada sen onu anlamıyorum ? bana burada ne anlatmaya çalışıyorsun onuda anlamıyorum ? senin kafanmı güzel ? ben koskoca youtubede nerden bileyim senin kanalın hangisi neyin nesi ? alnında mı yazıyor videoların içinde ....

son bişey daha bu sadece sana has bişey değil her kimin videosunu kopyalarsa zaten telif atıyor ne diyon sen ben onu anlayamadım ? zaten birinin kendi videosunu kopyalarsam telifi yerim ?

''Evet denk gelirsem yersin content id tanımlanmış kanaldan telifi.'' DEMİŞSİN bu ne demek onuda anlamadım hayırdır dizi film çektinde yada oyun kanalın varda yada başka özgün videon onu mu kopyaladım ben ????

şimdi sen bunları yazdın diye korkumdan video da atamam ben allah allah akşam akşam

aynen öyle yalnız dalga geçmedim ... senin algılamanda bi sıkıntı var ... ben bota dayanırım yükler geçerim altta açıklamada ne yazıyor bakmam. %80 böylee yaparım....
ben kendi yazdıgımı çok iyi anlıyorumda siz neyin peşindesiniz yada sen onu anlamıyorum ? bana burada ne anlatmaya çalışıyorsun onuda anlamıyorum ? senin kafanmı güzel ? ben koskoca youtubede nerden bileyim senin kanalın hangisi neyin nesi ? alnında mı yazıyor videoların içinde ....

son bişey daha bu sadece sana has bişey değil her kimin videosunu kopyalarsa zaten telif atıyor ne diyon sen ben onu anlayamadım ? zaten birinin kendi videosunu kopyalarsam telifi yerim ?

''Evet denk gelirsem yersin content id tanımlanmış kanaldan telifi.'' DEMİŞSİN bu ne demek onuda anlamadım hayırdır dizi film çektinde yada oyun kanalın varda yada başka özgün videon onu mu kopyaladım ben ????

şimdi sen bunları yazdın diye korkumdan video da atamam ben allah allah akşam akşam

Saat gecenin kaçı oldu Allah aşkına boşuna yazmayın bu kadarda okuma zahmetine girmeyeceğim lütfen aynen çalışmanıza istediğiniz şekilde devam edin beni ilgilendirmez...

Herkese iyi forumlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri