Allah Belanı Versin Superonline diye !

Ceza12

Kayıtlı Üye
beyler bu super online adls kullanıyorum lanet olsun her ay bir şeylik oluyor yok internet hızı düşüyor yükleme hızı 0.2 lerde ping oluyor 32k ping oldu kaç kez her ay ben bu şeref yoksunlarını arıyorum ne kontür kaldı ne bişi uğraşamıyorum benim taahhütüm seneye bitiyor galiba ben nasıl taahüttüden kurtulucam para ödemeden bu şikayetlerim var orda da gözüküyor her ay düzenli aradığım sanki anam babam her ay arıyorum lan ben annemi babamı bu kadar düzenli aramıyorum bu ne böyle ya şikayet edemiyormuyuz bunları ?

Birde su sorun var
Superonline ip değişme stili
92.255.34.123
92.225.34.129
92.225.34.145
92.225.34.149

Tarzı değişiyor. Bence iyi bir durum değil bizler için

Sakin olun hocam, şikayet hattını arayıp durumu belirtin.

hocam şimdi ben bunların varya şu taahhütten vazgeçirmem lazım ... bunu nasıl yapıcam varmı bilginiz veya böyle bişi varmı yani ben o parayı bunlara vermem ne cayma bedeli nede bişi uğraşamam bunlarla

hocam şimdi ben bunların varya şu taahhütten vazgeçirmem lazım ... bunu nasıl yapıcam varmı bilginiz veya böyle bişi varmı yani ben o parayı bunlara vermem ne cayma bedeli nede bişi uğraşamam bunlarla

Hiç bilmiyorum. Benimde elimde fiber superonline var daha 19 ayı var hiç kullanmıyorum kenarda öylece duruyor. İl değiştirdim şehirde fiber yok. Benimde bişiler yapmam lazım ama bakalım. :)

Birde su sorun var
92.255.34.123
92.225.34.129
92.225.34.145
92.225.34.149

ya bide işi türktelekoma atıyorlar yok biz onun altyapısını kullanıyoruz bende atar yaptım dedim ben parayı onlaramı ödüyorum hemen başladı ekip gelicek ekip geliyor adamlar yalan söylüyorlar kaç kez şahit oldum superonlinede çalışan arkadaşlar varsa kusara bakmayın ama gerçekten içlerine şeref yoksunu çalışan çok

Hocam modeminize force reset atıp firmware güncellemesi yapın. Güncelleme bittikten sonra "modemden DNS" verin.

DNS'lerini modem üzerinden girmeden önce kurulum yapıp internetin geldiğinden emin olun. Sonra internet gelince ;

Windows Tuşu + X > CMD (Admin)
ipconfig /release
ipconfig /flushdns
ipconfig /renew
exit

Yaptıktan sonra tekrar Superonline'ı arayıp modem ayarlarının yapıldığını, sürekli olarak ping aldığınızı ve santralin kontrol edilmesi gerektiğini söyleyin. Modeminize herhangi bir ayar yapmalarına izin vermeyin. PhormC yemeyin.

Hocam modeminize force reset atıp firmware güncellemesi yapın. Güncelleme bittikten sonra "modemden DNS" verin.

DNS'lerini modem üzerinden girmeden önce kurulum yapıp internetin geldiğinden emin olun. Sonra internet gelince ;

Yaptıktan sonra tekrar Superonline'ı arayıp modem ayarlarının yapıldığını, sürekli olarak ping aldığınızı ve santralin kontrol edilmesi gerektiğini söyleyin. Modeminize herhangi bir ayar yapmalarına izin vermeyin. PhormC yemeyin.
hocam modemi bile değiştirdim ben kaç kere baktılar santralden bilmem neden evin alt yapısıda ben yeni çektirdim hiç bişi yok yalandan altyapı diyo alt yapı olsa sürekli olur diyorum hemen kıvırıyorlar bilinçsiz zannedip kaç kere yaptım bunları caydım artık ama ben o taahhüt olmasaydı yapıcağımı bilirdim bana yol gösterin bu taahhütten nasıl kurtulabilirim ? edit modem ayarlı otomatik yapıyor tak çalıştırlı felan

hocam modemi bile değiştirdim ben kaç kere baktılar santralden bilmem neden evin alt yapısıda ben yeni çektirdim hiç bişi yok yalandan altyapı diyo alt yapı olsa sürekli olur diyorum hemen kıvırıyorlar bilinçsiz zannedip kaç kere yaptım bunları caydım artık ama ben o taahhüt olmasaydı yapıcağımı bilirdim bana yol gösterin bu taahhütten nasıl kurtulabilirim ?

Taahhütten kurtulamazsın hocam. Bazı zamanlarda TTNET ve diğer firmalar taahhüt indirimi kampanyası sunuyor. Yani siz yine Taahhüt parasını yatırıyorsunuz bağlı olduğunuz dağıtıcıya, sonra o ödeme faturasını yeni bağlantı yapacağınız dağıtıcıya fakslıyorsunuz onlarda internet faturanızdan düşüyorlar.

Benim söylediğim yöntemi yapın başka türlü çözüme kavuşamazsınız. Bende çok uzun zaman TTNET ile böyle sorunlar yaşadım. Şu an gram kesilme, gecikme gibi şeyler yok.

beyler bu super online adls kullanıyorum lanet olsun her ay bir şeylik oluyor yok internet hızı düşüyor yükleme hızı 0.2 lerde ping oluyor 32k ping oldu kaç kez her ay ben bu şeref yoksunlarını arıyorum ne kontür kaldı ne bişi uğraşamıyorum benim taahhütüm seneye bitiyor galiba ben nasıl taahüttüden kurtulucam para ödemeden bu şikayetlerim var orda da gözüküyor her ay düzenli aradığım sanki anam babam her ay arıyorum lan ben annemi babamı bu kadar düzenli aramıyorum bu ne böyle ya şikayet edemiyormuyuz bunları ?

kurtulmanın tek yolu interneti çokça abonesi olan bi yer bulacaksın buraya taşıtıyorum diyeceksin onlarda port bulamayacak mecburen iptal edecekler.

vallaha bunlara bela bile fazla böyle şeref yoksunu ben bi kuruluş görmedim hattımda turkcell en kısa zamanda cıkıyorum adi herifler !

Birde su sorun var
92.255.34.123
92.225.34.129
92.225.34.145
92.225.34.149

Aynı probleme sahibim eğer çözüm bulursanız benide bilgilendirir misiniz ?

Bide port açılmıyor modemde uzaktan ping bile yollanmıyor banada 212.253 ile başlıyan ipler geliyor hep sizdede port açma sorunu var mı ?

Son düzenleme:
Aynı probleme sahibim eğer çözüm bulursanız benide bilgilendirir misiniz ?

Bide port açılmıyor modemde uzaktan ping bile yollanmıyor banada 212.253.111.x ile başlıyan ipler geliyor hep sizdede port açma sorunu var mı ?

hocam denemedim port açmayıda kesin vardı bu ipleri böyle geliyor ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri