Allah De Ötesini Bırak - Uğur Koşar

slayfer

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Size bugün hayatımda hiç yapmadığım kitap tavsiyesini yapıcam.. Çok ilgimi çekmedikçe kitap okumam buda yılda 3 4 kitaba tekabül ediyor.. Hele hele dini kitap hiç okumamışımdır.. Geçen arkadaş tavsiyesiyle okuduğum Allah de ötesini bırak kitabını çok beğendim.. İçime inanılmaz bir huzur ve düşünce yapımı değiştirecek kadar etkilendim... Tavsiyem okuyun hatta 2 3 kere okuyun.. Kafa yapınız değişecek eminim.. İnternettende yorumlarına bakabilirsiniz... şuan Topseller'da kitap zaten..

evet çok güzel bir kitap kesinlikle tavsiye

DSC_0464.JPG

Sağolun hocam en kısa zamanda almaya çalışacağım.

Hemen sipariş geçtim. Aslında arkadaştan alıp 1 saat boyunca okumuştum. Çok da iyiydi ama kütüphanemde olması daha iyi olacak.

Okuyacağım, teşekkürler tavsiye için.
Ayrıca din konusunda bir felsefeye sahip olmak istiyorsanız İmam Gazali kitaplarını mutlaka okuyun.

Sadece Kimya-i Saadet (Mutluluğun Kimyası) 1066 sayfa :D
Elimde bunun gibi 4 ciltlik "İhya-u Ulumid Din" serisi var.

Toplam 5k sayfa nasıl okunsun :D

Valla ben Kimyâ-yı Saadet ile Mükâşefetü'l Kulûb'u okudum.
Ancak Ihya-u Ulumid Din'e cesaret edemiyorum, vitrinde tüm azametiyle yatıyor.
Şu tipe baksana :D
muOkxSa.jpg

Evet fotoğrafı ütüyle çektim sormadan söyleyeyim. :)

Valla ben Kimyâ-yı Saadet ile Mükâşefetü'l Kulûb'u okudum.
Ancak Ihya-u Ulumid Din'e cesaret edemiyorum, vitrinde tüm azametiyle yatıyor.
Şu tipe baksana :D
http://i.imgur.com/muOkxSa.jpg
Evet fotoğrafı ütüyle çektim sormadan söyleyeyim. :)

Sen yüklersin de ben yükleyemez miyim :)

6628incic6213063.jpg

6228inciu7423096.jpg

Kimya-i Saadet'i okumaya başladım lakin dili çok ağır geldiği için devam edemedim, bu resmini verdiklerim 40+ yıllık kitaplar, sadeleştirilmiş hallerini bulup okuyacağım.

Resme girmeyen Erzurumlu İbrahim Hakkı'nın 4 ciltlik "Marifetname" adlı kitaplarını da okumuştum ayrıca.

İhya-u Ulumid Din'in solunda ve üstünde gördüğünüz "Büyük Türkiye Tarihi" aldı 15 ciltlik ansiklopedilerinin büyük bir kısmını da okudum, referans kitap olarak kullanıyorum sıklıkla.

Okuduğum siyasi kitapların resimlerini çekmedim tartışma konusuna dönüşmesin diye :D

Arkadaşım çok teşekkürler inşallah Allah herpimize gerçek doğrunun peşinden gitmeyi nasip eder. Bu kitapta doğru bildiğimiz yanlışların peşinden gitmenin önünü keser kafa yapımızı bu yönde değiştirir. Bizi doğru yola iletmekte ancak Yüce Rabbimin dilemesiyle olur. Arkadaşlar Ihya-u Ulumiddin kitabından bahsetmiş. Ne mutlu onlara ki bu kitaptan haberdarlar. Orjinali 4 ciltten oluşur. İlk bakışta gözünüz korkabilir ama onu anlayana herbiri dünyanın tüm hazinelerinden daha değerlidir emin olun. Bu işlerin doktara derecesidir. Okumak yetmez sindirmek gerekir.

Arkadaşım çok teşekkürler inşallah Allah herpimize gerçek doğrunun peşinden gitmeyi nasip eder. Bu kitapta doğru bildiğimiz yanlışların peşinden gitmenin önünü keser kafa yapımızı bu yönde değiştirir. Bizi doğru yola iletmekte ancak Yüce Rabbimin dilemesiyle olur. Arkadaşlar Ihya-u Ulumiddin kitabından bahsetmiş. Ne mutlu onlara ki bu kitaptan haberdarlar. Orjinali 4 ciltten oluşur. İlk bakışta gözünüz korkabilir ama onu anlayana herbiri dünyanın tüm hazinelerinden daha değerlidir emin olun. Bu işlerin doktara derecesidir. Okumak yetmez sindirmek gerekir.

arafta kalmış kişilere ilaç gibi gelecektir kitap.. huzurla doluyor insan..

Ne kadar ücreti arkadaşlar yazarsanız sevinirim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri