Allah Düşmanımın Başına Vermesin...

• Kullanıcı CNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban

CNN

Yasaklanmış
Dün Kapatılan Kanallarım Yetmiyormuş Gibi birde bugün adsense hesabım banlanmış.. sanırım hiçbirşekilde geri açamıyoruz.

allah kimsenin başına vermesin inş. içerde 3000 tl vardı 2. adsensemin ilk ödemesini bu ay alıcaktım ta ki 1 saat önce adsenseme girip gördüğüm manzaraya kadar...

[url]http://i.hizliresim.com/LPZvPZ.png[/URL]

Ne bi tıklama felan yapmıştım ne teşvik etmiştim ne bişey sadece 2 yada 3 kanal bağlıydı çizgi film kanalları günlük 100 tl felan bırakıyordu sanırım günlük 100 tl diye devam eden çizelge dün bir anda 0 a düştüğü için adsense bunu ynlış anlamış ve banlamış olabilir.

dün kanallar gittiği için normal olarak 0 a düştüm bundan kaynaklandığını düşünüyorum..

artık partner ve 1. adsensem ile devam edeceğim 1. adsensemde şuan için sıkıntı yok içerde az bişey var neyse bu ay böyle idare edicez artık inş. bu benim için bi dönüm noktası olur..

partnerle devam etmeyi düşünüyorum aç başvur reklam ortasını aç bırak... awe ve freedom partnerlerine girmeyi düşünüyorum..

inş. umduğum gibi olur..

günde 50yi geçmem artık :D
1 ay günde 100 kazanacağıma
3 ay günde 50 kazanırım daha iyi.

geçmiş olsun kardeş şimdi google o 3000tl nin üzerine konmuş mu oldu?

Hocam kanallara biri saldırı yapmış olmasın geçersiz tık?Bilen varmıydı?

Geçmiş olsun.
Herkesin korkulu rüyası.
Başlıktaki temenniyi bende dile getiriyorum.

Hocam kanallara biri saldırı yapmış olmasın geçersiz tık?Bilen varmıydı?
olabilir hocm bilemiyorum rakip felan desen rakiplerimde yoktuda topluluktan felan gittiğini düşünüyorum dün o kadar kanal üst üste topluluk gitti diye tahmin ediyorum birde bi anda 0 a düştüm diye olmuş olabilir..

Benimde tek kanal+ tek çizgi film video + ve 100+tl günlük gelir ve bugün sıfıra düştüm.
Mesajı okuyunca, direk kendimi gördüm, inş. adsensem banlanmaz. :)
Sanada geçmiş olsun inş. tez vakitte toparlarsın.

Edit: Son mesajını gördüm, sana ithafen demiyorum ama tavsiyem, para hesaba yatmadan kimseye böyle şeyler söylemeyin.
Ben hesaba yatmadan kesinleşen miktarı bile söylemedim. Her an gitme durumu var çünkü belli olmaz bunların işi.

Dün Kapatılan Kanallarım Yetmiyormuş Gibi birde bugün adsense hesabım banlanmış.. sanırım hiçbirşekilde geri açamıyoruz.

allah kimsenin başına vermesin inş. içerde 3000 tl vardı 2. adsensemin ilk ödemesini bu ay alıcaktım ta ki 1 saat önce adsenseme girip gördüğüm manzaraya kadar...

[url]http://i.hizliresim.com/LPZvPZ.png[/URL]

Ne bi tıklama felan yapmıştım ne teşvik etmiştim ne bişey sadece 2 yada 3 kanal bağlıydı çizgi film kanalları günlük 100 tl felan bırakıyordu sanırım günlük 100 tl diye devam eden çizelge dün bir anda 0 a düştüğü için adsense bunu ynlış anlamış ve banlamış olabilir.

dün kanallar gittiği için normal olarak 0 a düştüm bundan kaynaklandığını düşünüyorum..

artık partner ve 1. adsensem ile devam edeceğim 1. adsensemde şuan için sıkıntı yok içerde az bişey var neyse bu ay böyle idare edicez artık inş. bu benim için bi dönüm noktası olur..

partnerle devam etmeyi düşünüyorum aç başvur reklam ortasını aç bırak... awe ve freedom partnerlerine girmeyi düşünüyorum..

inş. umduğum gibi olur..

Hocam oncelikle gecmis olsun umarim tekrari yasanmaz. Sacma olabilir ama mesela adsense reklamlarin gercekten doğru kitleye ulasmadigi gerekcesiyle de banlamis olabilir mi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde tek kanal+ tek çizgi film video + ve 100+tl günlük gelir ve bugün sıfıra düştüm.
inş. hocam dün herkes düştü zaten :( ama bunu beklemiyordum..

sıfıra düşmenizin sebebi neyki acaba?

Çok geçmiş olsun..Kanallarınız içeriği neydi? aynı ip'den gir çık mı yapıyordunuz tüm kanallara..Belki işine yarayabilir kapanan adsenseni google - hesap - veri araçlarından tüm google a baglı ürünlerini silip 24 saat beklemen belki işe yarar

inş. hocam inş. dönüm noktası olurda artık güzel bişeyler yapmaya başlarım..

annemde ne beklenti içerisindeydi ya :( bu ay hesabına 2000 tl yatıcak anne dedim off off

Adsense sayfa to oranınız kaçtı yada kaç bin izlenmeye 100 tl alıyordunuz ?

Hocam oncelikle gecmis olsun umarim tekrari yasanmaz. Sacma olabilir ama mesela adsense reklamlarin gercekten doğru kitleye ulasmadigi gerekcesiyle de banlamis olabilir mi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olabilir Hocam Herşey Olabilirde böyle herkese attıkları mailleri atmasalar çok güzel olurdu açık açık yaz kardeşim şu tarihte reklamına tıkladın kabul ederim şu ipten 10 kez reklama tıklanmış kabul ederim ama hep aynı mailde atılmaz ki kardeşim :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri