Allah Rızası İçin Yardım Para Kazanma Kapandı :(

masterthone

Yasaklanmış
bugün girdiğimde tüm kanalların para kazanması gitmiş kanallar günlük 50tl bırakıyordu hadi onu tekrar yaparız sorun değil ancak adsense benim moralimi yerle bir etti. kanallara girdiğimde

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer xx adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin.

Bu yazıyordu. Sorunda burda xx dediğim kanal kapalı. Açık tek bir kanal yoktu eskiden. KAPANAN KANALLARIDA zaten kapalı bişey olmaz diye maillerini siliyodum ancak çoğunu direk komple sildim. maillere baktım tüm elimdeki mailleri denedim tek tek çoğu hesaba girmiyor silindi diye girenlerde hesabınız devre dışı bırakıldı yazıyor içeriğe gmaile vs erişilemiyor.

http://www.youtube.com/channel/UCnMyUnFDnIEnGkHox2lQpiw

SEBEP OLAN KANAL BU GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ KAPALI YENİ KAPANMADI HEP KAPALIYDI YANİ :/ NE YAPICAM BİLMİYORUM ÇOK ÇARESİZ KALDIM İLK DEFA BAŞIMA GELDİ KAPALI KANAL YÜZÜNDEN PARA KAZANMA KAPATILMA ADSENSEDE YÜKLÜ BİR MİKTAR PARA VAR G+ İLE KAPA AÇ YAPARSAM ONU ALABİLİRİM BELKİ AMA BU ADSENSE NE OLACAK KAPALI KANAL YÜZÜNDEN NASIL KAPANIR :(. BU KANALI HİÇ OLMAZSA MAİLİNİ VS BİŞEYİNİ BULABİLİRSEM GİRER KÖKTEN SİLERİM :(

bugün girdiğimde tüm kanalların para kazanması gitmiş kanallar günlük 50tl bırakıyordu hadi onu tekrar yaparız sorun değil ancak adsense benim moralimi yerle bir etti. kanallara girdiğimde

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer xx adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır. Daha fazla bilgi edinin.

Bu yazıyordu. Sorunda burda xx dediğim kanal kapalı. Açık tek bir kanal yoktu eskiden. KAPANAN KANALLARIDA zaten kapalı bişey olmaz diye maillerini siliyodum ancak çoğunu direk komple sildim. maillere baktım tüm elimdeki mailleri denedim tek tek çoğu hesaba girmiyor silindi diye girenlerde hesabınız devre dışı bırakıldı yazıyor içeriğe gmaile vs erişilemiyor.

http://www.youtube.com/channel/UCnMyUnFDnIEnGkHox2lQpiw

SEBEP OLAN KANAL BU GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ KAPALI YENİ KAPANMADI HEP KAPALIYDI YANİ :/ NE YAPICAM BİLMİYORUM ÇOK ÇARESİZ KALDIM İLK DEFA BAŞIMA GELDİ KAPALI KANAL YÜZÜNDEN PARA KAZANMA KAPATILMA ADSENSEDE YÜKLÜ BİR MİKTAR PARA VAR G+ İLE KAPA AÇ YAPARSAM ONU ALABİLİRİM BELKİ AMA BU ADSENSE NE OLACAK KAPALI KANAL YÜZÜNDEN NASIL KAPANIR :(. BU KANALI HİÇ OLMAZSA MAİLİNİ VS BİŞEYİNİ BULABİLİRSEM GİRER KÖKTEN SİLERİM :(
http://www.youtube.com/channel/UCnMyUnFDnIEnGkHox2lQpiw bu kanalın gmail ine giriş yapabiliyor musun?

Hocam o kanalin gmail ine girip kökten silmen gerekiyor! Yoksa bu adsense çöp olur! Kanalin gmailini hatirlamaya çalış yoksa hiç Şansın yok.

Bi yol daha var yeni pinli adsense satın alacaksın :)

Hocam elimdeki tüm gmailleri denedim eskiden kalan. çoğunda silinmiş erişim yok diyor şifremi unuttumdan kurtarmaya çalışıyorum bu hesap silinmiş geri alınamaz diyor. bir kaç tanesine girdi hesabınız devre dışı bırakılmıştır diyor onlarda da girer girmez. gmaile kanala flan girmiyor :(. gmaili bilmiyorum direk yani deneyerek bulmaya çalışıyım dedim elimdekiler girmiyor kanalı sildim ben büyük ihtimal kökten silmeme rağmen nasıl kapanır para kazanmalar:(

Hocam elimdeki tüm gmailleri denedim eskiden kalan. çoğunda silinmiş erişim yok diyor şifremi unuttumdan kurtarmaya çalışıyorum bu hesap silinmiş geri alınamaz diyor. bir kaç tanesine girdi hesabınız devre dışı bırakılmıştır diyor onlarda da girer girmez. gmaile kanala flan girmiyor :(. gmaili bilmiyorum direk yani deneyerek bulmaya çalışıyım dedim elimdekiler girmiyor kanalı sildim ben büyük ihtimal kökten silmeme rağmen nasıl kapanır para kazanmalar:(

Hocam kanal linki durduğuna göre bu kanal silinmemis . Siz kanala bi isim falan almış olaydiniz o isimle girmeye çalışabilir diniz?

aynı şey benimde basımda var. kanalı sildim gmaili sildim . ama sebep olan kanaldan dolayı para kazanma halen kapalı. bende baska adsense geçtim

Hocam kanal linki durduğuna göre bu kanal silinmemis . Siz kanala bi isim falan almış olaydiniz o isimle girmeye çalışabilir diniz?

https://www.youtube.com/channel/UCdgVIbVyGuK1HwgAVEPcqPw

buyrun hocam bu kanalı çok çok net olarak gmaili komple sildiğimi hatırlıyorum

hatta gmail ve şifresi duruyor girmeye çalıştıgımda silinmiş diyor kurtarmaya çalıştıgımda bu hesap silinmiş geri alınamaz diyor. ama kanala girdiğimizde hata aynı. dilerseniz mail ve şifreyi özelden atıyım :S

Hocam peki bu kanaldan mı kapandı kesin mi?

evet hocam. BİR GMAİLDE VAR ODA OLABİLİR YÜKSEK İHTİMAL AMA ONDA DA

Hesap devre dışı bırakıldı

Bu sayfaya, oturum açma sayfasından yönlendirildiyseniz, Google Hesabınıza erişim devre dışı bırakılmış demektir.
Çoğu durumda hesapları devre dışı bırakmamızın nedeni Google Hizmet Şartları, ürüne özel Hizmet Şartları (ürün sayfasından erişilebilir) veya ürüne özel politikaları ihlal ettiğinizi düşünmemizdir. Hesabınız silinmemiştir, verileriniz halen korumaktadır ve hesabınıza yeniden erişim kazanmanız mümkündür.

Google neden hesapları devre dışı bırakır?

Google, herkesin güvenli bir şekilde bağlantı ve iletişim kurabildiğinden emin olmak ister. Bu ortamın korunmasına yardımcı olmak için Google şu hakları saklı tutar:

Google Hizmet Şartları, ürüne özel Hizmet Şartları (ürün sayfasından erişilebilir) veya ürüne özel politikaların ihlali söz konusuysa, ilgili Google Hesabının belirli bir ürünü veya Google Hesapları sisteminin tamamını kullanmasını askıya alma.
Bildirimde bulunarak veya bulunmaksızın herhangi bir nedenle hesabınızı istediği zaman sona erdirme.
Devre dışı bırakılan hesaplar için sonraki adımlar

Lütfen ilgili Hizmet Şartları'nı inceleyerek başlayın. Ardından, hesabınızın devre dışı bırakılmaması gerektiğini düşünüyorsanız lütfen bize ulaşın.

YAZIYOR GİRİNCE :s BU GMAİLİ NASIL SİLİCEM GİRİŞ YAPMIYOR GMAİLE

benimde para kazanma kapandı Dün para kazanma kapandığı için bir daha ki ay para kesinleşmez mi ? ( 522 lira tahmini kazanç )adsense çöp mü oldu sorunlu kanalı sildim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri