Allah rızası için yardım (Video Netleştirmek)

Anivaliant

Yasaklanmış
Iyi geceler arkadaşlar konu başlığı için kusura bakmayın kendim için yardım istemiyorum yanlış anlaşılmasın.. Köyden bir arkadaşın kardeşi 3 gün önce tır çarpması sonucu vefat etti. Durumları kötü bildiğiniz gibi değil köyde çobanlık yapıyorlar. zaten karşı tarafın yani tır sürücüsününde firması baya sağlam zengin. hiç şahit yok kazayı gördüm diyebilen. bi tek elimizde bu kamera görüntüsü var oda çok uzak bir marketten alınmış. vereceğim videoda 1. dakikadan sonra kaza başlıyor, neden 1 dakika öncesinide çektin derseniz, vefat eden arkadaş 10. saniyede geçen dolmuştan iniyor az ilerde karşıya geçip refüjde beklerken tır direk refüje dalıyor fakat görüntü net olmadığı için vefat eden arkadaşı göremiyoruz şu ramazan ayında boşta olupta yardım edebilecek videoyu netleştirebilecek yada bana bir çözüm yolu söyleyebilecek arkadaş olursa çok sevinirim.. burası para kazanılan bir forum biliyorum bu konudan elinize maddi olarak birşey geçmez ama yardım edebilen arkadaşlar büyük sevaba girer umarım çözüm yolu buluruz hayırlı ramazanlar..

Youtubeye eklediğim video linki :

Kaza - YouTube

.rar olarak indirip oynama yapmak isteyenler için :

https://yadi.sk/d/O6MuHRrvWEMPY

dostum konuyu biraz daha acman gerek. şimdi ben olayı tam anlamadım gorüntüyü netleştirdiğinde eline gececek olan nedir.
tır şirketine dava falanmı acıcaksınız?
bu görüntüler sizin elinizdeyken tır şöförü veya şirket kazayı red mi ediyor ?

benim videoda yakaladıklarım
-minübüs 26. saniyede duruyor , muhtemelen yolcu indiriyor.
-minübüs 40. saniyede hareket ediyor .
-1,10 da tır kazayı yapıyor

siz buraya gittiginizde tır burada yokmuydu ? başınız saolsun cenaze tırın carptıgı yerde bulundu ise ve bu polis kaydı altına alındı ise bu görüntüler yeterlidir.
başka bi netliğe gerek varmı ?

Son düzenleme:
Hocam öncelikle başınız sağolsun. Videoda gördüğüm kadarıyla tır çarptıktan sonra duruyor. videonun netleştirilmesine gerek yok bence bu görüntü ile kaza rapoları ile birlikte sonuç çok rahat alınır.

cok uzakta oluyor kaza bu görüntüyü zoomlayıpta kimse netleştiremez imkansız böyle bi teknoloji yok yakında olsa ben netleştirirdim

Başınız sağolsun görüntü zomlanabilir doğru program bulunması lazım inşallah profesyonel kulancılar çıkarda işin görülür

dostum konuyu biraz daha acman gerek. şimdi ben olayı tam anlamadım gorüntüyü netleştirdiğinde eline gececek olan nedir.
tır şirketine dava falanmı acıcaksınız?
bu görüntüler sizin elinizdeyken tır şöförü veya şirket kazayı red mi ediyor ?

benim videoda yakaladıklarım
-minübüs 26. saniyede duruyor , muhtemelen yolcu indiriyor.
-minübüs 40. saniyede hareket ediyor .
-1,10 da tır kazayı yapıyor

siz buraya gittiginizde tır burada yokmuydu ? başınız saolsun cenaze tırın carptıgı yerde bulundu ise ve bu polis kaydı altına alındı ise bu görüntüler yeterlidir.
başka bi netliğe gerek varmı ?

hocam vefat eden arkadaşımız net olarak gözükmüyor tır şöförü ve şirkette itiraz ediyor frene falan bile basmamış adam hapisten yırtmaya çalışıyorlar yani

çok uzakta toz bulutu yükseliyo beyaz tırdan ama sanmıyorum ki netleşsin o tır fln gözüksün net olarak
anlamadığım orda napıyodu vefat eden arkadaş dümdüz yol bide orası

Hocam youtube kaliteyi düşürebilir. Siz ham videoyu atın buraya anlayan arkadaşlar daha rahat işlem yapabilir.
Başınız sağolsun..

arkadaşlar zaten şansa bulduk bu görüntüyü market baya uzakta kamerasıda dandik mandik ama valla bu kadarını çekebilmiş ALLAH'a şükür görüntüde vefat eden arkadaşı tam olarak göremiyoruz

arkadaşlar zaten şansa bulduk bu görüntüyü market baya uzakta kamerasıda dandik mandik ama valla bu kadarını çekebilmiş ALLAH'a şükür görüntüde vefat eden arkadaşı tam olarak göremiyoruz

biraz dikkatli baktım karşıdan karşıya bişeyler geçiyo onu görebildinizmi

yakınlarının Allah yardımcısı olsun ..sanki tırın önünde sürükleniyor bir süre net olmasada görünüyor birşeyler bir netleştirme yapamasanda emniyete bu kaydı ver zaten o olayın üstüne emniyetin o marketi bulup kayıtları alması gerekiyordu ki bulacaktır da

acı olsada eğer orası çift şerit ise tırcının çokta suçlu bulunacağını zannetmiyorum

Son düzenleme:

Hocam bu görüntüler çıkmadan önce şahit yoksa siz ve ailesi tırın çarptığını nerden öğrendiniz?

Hocam bu görüntüler çıkmadan önce şahit yoksa siz ve ailesi tırın çarptığını nerden öğrendiniz?

hocam öyle değil tabi kaza olunca millet toplanmış polis falan gelmişte sorun şu tır şöförü yaya yola çıktı diyor bende sola kırdım diyor yayada geri geri gelince önüme geri geldi diyor 100 metre boyunca tırın altında sürüklenip vefat etti adam orta refüjde komple sürüklemiş

halbuki öyle birşey yok tır şöförü uyuya kalmış fren bile yapmadan altına almış adamı adam yola falan çıkmıyor refüjün kenarında bekliyor

Son düzenleme:
yakınlarının Allah yardımcısı olsun ..sanki tırın önünde sürükleniyor bir süre net olmasada görünüyor birşeyler bir netleştirme yapamasanda emniyete bu kaydı ver zaten o olayın üstüne emniyetin o marketi bulup kayıtları alması gerekiyordu ki bulacaktır da

acı olsada eğer orası çift şerit ise tırcının çokta suçlu bulunacağını zannetmiyorum

yok hocam çift şeritte. bizim yaya refüjün yanında duruyor tırcı uyuyakalmış görüntüyü tekrar tekrar izlerseniz hiç fren yapmadan direk orta refüje giriyor bizim yayayıda altına alıp sürüklüyor 100 metre

hocam öyle değil tabi kaza olunca millet toplanmış polis falan gelmişte sorun şu tır şöförü yaya yola çıktı diyor bende sola kırdım diyor yayada geri geri gelince önüme geri geldi diyor 100 metre boyunca tırın altında sürüklenip vefat etti adam orta refüjde komple sürüklemiş

halbuki öyle birşey yok tır şöförü uyuya kalmış fren bile yapmadan altına almış adamı adam yola falan çıkmıyor refüjün kenarında bekliyor

Hocam bunları duyduğunuz "millet" kimse bulun anlatsın?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri