Allah yardım etsin deprem

CemaLi

Platin Üye
Ülkenin her yerinde depremler oluyor Allah yar ve yardımcımız olsun çok kötü,
Herkese geçmiş olsun.

Allahim Yardim Et Debrem

Adana beşik gibi sallandik herkese geçmiş olsun.
çok kötüyüm ev yıkilcak sandım

çok kötüyüz yıkılan apartmanlar korkudan camdan atlayanlar soguk yağmur ne yapacagimizi şaşırdık
Hersey evde birakip kactim Paralari anahtarlari ceketi almadan kactik dışarıda donuyoruz trafikten bir yere gidilmiyor napacagimizi şaşırdık Allahim sen yardim et

Adana beşik gibi sallandik herkese geçmiş olsun.
çok kötüyüm ev yıkilcak sandım

çok kötüyüz yıkılan apartmanlar korkudan camdan atlayanlar soguk yağmur ne yapacagimizi şaşırdık
Hersey evde birakip kactim Paralari anahtarlari ceketi almadan kactik dışarıda donuyoruz trafikten bir yere gidilmiyor napacagimizi şaşırdık Allahim sen yardim et

cok gecmıs olsun hocam Allah yardımcınız olsun

evimizin yanindaki apartman yıkıldı feci yağmur yağıyor insanlari çıkarmaya calisiyoruz eve cikamiyorum hasar var evde
insanlar zor durumda herkes dışarıda hava cok soğuk herkese teşekkür ederim açlıktan bayilcagiz yicek sıkıntısi var

Allah yardımcımız olsun arkadaşlar, ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar dilerim. Enkaz altında kalan vatandaşlarımızın en kısa zamanda kurtarılması dileğiyle.

Arkadaşlar az önce yine 7 şiddetinde oldu debrem Apartman filan kalmadi Adanada 1dakika sürdü debrem

---------- Spam Engelliyici 15:18 ---------- Önceki Mesaj 14:07 ----------

Beyler yine oldu debrem durmuyor. Allah yardimcimiz olsun dua edin

Hocalarım forumda başına birşey gelen dostlarımız var mı
Var mı yapacağımız birşey?

Üşümekten Utandığım Gün Bugün...
Başın Sağolsun TÜRKİYE'm

teşekkürler arkadaşlar halen dışarıdayiz Dualarinizi bekliyoruz

Amin kardeşim teşekkürler Allah hepinizden razi olsun

Türkiye tarihinin en büyük depremini yaşamış bulunmaktayız. Allah daha beterlerinden korusun.

Deprem bölgelerin de yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim, göçük altında hayatını kaybeden kardeşlerimizin öncelikle ailelerine bağsağlığı diliyerek Allah mekanlarını cennet eylesin.

Akrabalarınızı, eşinizi dostunuzu ihmal etmeyin. Her an arayıp bilgi alın. Bu günleri de atlatacağız hayırlısıyla. Maalesef ülkemizde ki berbat yönetilişin ve düzensizliğin bedelini her zaman olduğu gibi insanlarımız ödüyor. Bu günlerde geçecek. Allah yardımcımız olsun.

Deprem bölgesinden çıktım. İki gün boyunca toplanma alanında kaldık ama şükür şuan İstanbula geçiyoruz. İhtiyaçlar ısınma barınma ve gıda. Şuan o bölgelerde ki en büyük ihtiyaçlar. Güvenilir kurumlara yada ekiplere bu desteklerinizi sürdürün. Hepinizden Allah razı olsun. Adanada en az etkilenenler olmamıza rağmen patronum ailesi ve müdürümüz ile ailesini kaybettik. 8 kayıp. Küçücük iki beden tek tabutta. Bir aile tek mezarda.. iyi günler görmek adına hepinizin desteklerine ihtiyaç var söyleyeceklerim bu kadar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri