1 video koydum ing. 3-4k izleniyo her gün to da 3buçuk civarı çok denedim koydum niche ancak işe yaramıyo tbm hala .06-.07 şöyle bi .20 ye çıksa yurt taksidini yatırsam 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 video koydum ing. 3-4k izleniyo her gün to da 3buçuk civarı çok denedim koydum niche ancak işe yaramıyo tbm hala .06-.07 şöyle bi .20 ye çıksa yurt taksidini yatırsam![]()
Pi metal detector
Bunu denemelisin.
al sana en baba niche kelimeler:
1. Mesothelioma cancer 76,09 $
2. Mesothelioma lung cancer 63,44 $
3. Cancer mesothelioma 76,72 $
4. Asbestos cancer mesothelioma 46,27 $
5. Lung cancer mesothelioma 52,91 $
Pi metal detector
Bunu denemelisin.
kabul etmedi bunu geçeri etiket dediniche kelimeleri yeniledik sağolun bıktım 6 cent hep
to 6,56 sorun çıkmaz umarım
eğer şanslıysan video reklamlarını kaldırınca tbm 1 in altına düşmez ama to 0.50 nin üzerine çıkmaz
video önü reklamları kaldırırsa tıklar düşer tbm artar kazançlar düşer![]()
bende yle değil işte video reklamı çıkacağına metin reklamı çıkıyor eğer video çıkarsa metin çıkmaz 1 k ya 50 video tıkı gelse bende tbm hep 0.02 idi 1 dolar ama ben 1 k ya en az 2 dolar kazanıyorum video reklamı kapalı
benim bildiğim kadarıyla tık düştüğünde tbm artıyor ama aynı şekildede kazançta düşüyor sonuçta tık azalıyor.
orasi öyle ama video reklaminin çikmasi metin reklaminin çikmasini engelliyor anladinmi şimdi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.