Almanca İngilizce Siteler ile 1 Günde 100-200 tl Kazandıran Sitelerin Yöntemini ÜCRETSİZ açıklıyorum. Evet şaka değil tamamen ücretsiz. r10dan sonra y

actionScript

Kayıtlı Üye
bunu da yapanlar yaptı...

yine de gerçekten öğrenmek için soru soracak varsa, her zaman yardımcı olurum.
mail : [email protected]

Son düzenleme:
arkadaşı ekledim skype dan yöntemi aldım çok saolsun yardımcı oldu

dün gece r10 da görmüştüm konuyu, daha sonra modun teki kapatmış konunu, sebebini yazmışsın sende inş öyledir, bizde hizmetten güzelse faydalanırız

Evet arkadaşlar..
r10 gibi sitelerde site satış bölümünde sürekli görüyorsunuzdur.
Almanca günlük 100 tl getiren site satılıktır.
Fransızca günlük 100 tl getiren site satılıktır diye.

ya da almanca/fransızca adsense gelir garantili site yapımı diye konular sürekli açılıyor ve bu konular birilerinin elinde olduğu için olumsuz yorum yapamıyorsunuz.

ben bu yöntemi dün itibariyle r10.nette anlattım ve bu siteler / yani bu yöntem ile para kazananlar tarafından anında konum silindi üyeliğim banlandı :))

ancak skype adresimi verdiğim için çok sayıda kişi skype üzerinden bu bilgilere ulaşabildi.

burada sorun yaşamamak adına moderatörler /admin izin verirse buradan paylaşırım aksi halde skype üzerinden ytpara.com üyelerine de anlatmayı düşünüyorum.

bakın r10.nettede söyledim burada da söylüyorum:
tek bir amacım var. ben zaten bu işten yüklü bir şekilde para kazanıyorum. bu işi başkaları gibi parayla satmam. ancak insanlar hem googledan para kazanıp hemde forum üyelerine parayla satarak çok uçuk rakamlar kazanıyorlar. helbuki ads.id gibi endonezya tabanlı sitelerde bu yöntemler bulunmuş olup oralarda binlerce kişi günde onbinler belki yüzbinlerce u şekilde site açıyor.

yani benim burada 100-200 belki 1000 kişiye ücretsiz vereceğim yöntem aslında kimsenin gelirin etmeyecek ancak klasik yurdum insanı mantığı, bitek ben kazanayım kimse kazanmasın olduğu için ne yazık ki bu yöntemler saklanıyor, ücretsiz dağıtmak istenenler harcanıyor.

r10da moderatör olan saboces adlı kişi bu yöntemi kullanıyor :)
ancak kendisi forumdaki üyeleri uyarmış adsense hesabınızdan olursunuz bu yöntem şöyle bu yöntem böyle diye.sonra beni banlamış.

bir kişide çıkıp dememiş ki? ee arkadaş bir tek adsense mi var :) ben belki popads ekleyeceğim oradan kazancağım sen adamı neden adsense banlanır diye banlıyorsun :)) neden senin para kazandığın gözümüze soktuğun aylık kazançların azalacağı için korkuyorum demiyorsun. ya da insanlara 3 kuruşa site satacaksın onların gözünde büyüyeceksin diye bu adamı banlıyorsun.

akbas, bazu nickli kişilerde bu adam gibi. aynı yöntem ile para kazanıyorlar ancak başkalarının kazanmasını istemiyorlar. çünkü bu adamlar haftada bir r10da bu yöntem ile yaptıkları siteleri satıyorlar. hemde 4-5bin tl gibi uçuk rakamlara.

bakın ben bedava veriyorum :)) daha önce de onlarca kişiye anlattım. dün r10dan skypea gelen en az 200 kişiye anlattım tek tek yardımcı oldum.

şimdi sıra ytparada...

skype adresim: actionscriptair

buradan ekleyin anlatayım.

tekrar diyorm, moderatörler ya da admin izin verirse direk buradan güzel bir anlatım da yapabilirim.

saat gece 3 e geliyor. biraz uzun ve saçma bir yazı olmuş olabilir affola...

dediğim gibi yöntem bir günde 30-40k ya kadar tekil hit getirebiliyor. adsense banlanır diye korkanlar ben 1yıldır çok güzel kazanıyorm r10 modeeratörü ve diğer 2 üye de aylık 20-30 bin tl kazanıyor. ama adsenseden korkuyorsan bu yüzden çamur atacaksan, şunu diyorum bu hiti başka türlü değerlendir. :) facebooka hit çek, popads adnow gibi reklam firmalarını ekle.

yani çamur atma, insanlar para kazansın.

ekledim sizi

Evet arkadaşlar..
r10 gibi sitelerde site satış bölümünde sürekli görüyorsunuzdur.
Almanca günlük 100 tl getiren site satılıktır.
Fransızca günlük 100 tl getiren site satılıktır diye.

ya da almanca/fransızca adsense gelir garantili site yapımı diye konular sürekli açılıyor ve bu konular birilerinin elinde olduğu için olumsuz yorum yapamıyorsunuz.

ben bu yöntemi dün itibariyle r10.nette anlattım ve bu siteler / yani bu yöntem ile para kazananlar tarafından anında konum silindi üyeliğim banlandı :))

ancak skype adresimi verdiğim için çok sayıda kişi skype üzerinden bu bilgilere ulaşabildi.

burada sorun yaşamamak adına moderatörler /admin izin verirse buradan paylaşırım aksi halde skype üzerinden ytpara.com üyelerine de anlatmayı düşünüyorum.

bakın r10.nettede söyledim burada da söylüyorum:
tek bir amacım var. ben zaten bu işten yüklü bir şekilde para kazanıyorum. bu işi başkaları gibi parayla satmam. ancak insanlar hem googledan para kazanıp hemde forum üyelerine parayla satarak çok uçuk rakamlar kazanıyorlar. helbuki ads.id gibi endonezya tabanlı sitelerde bu yöntemler bulunmuş olup oralarda binlerce kişi günde onbinler belki yüzbinlerce u şekilde site açıyor.

yani benim burada 100-200 belki 1000 kişiye ücretsiz vereceğim yöntem aslında kimsenin gelirin etmeyecek ancak klasik yurdum insanı mantığı, bitek ben kazanayım kimse kazanmasın olduğu için ne yazık ki bu yöntemler saklanıyor, ücretsiz dağıtmak istenenler harcanıyor.

r10da moderatör olan saboces adlı kişi bu yöntemi kullanıyor :)
ancak kendisi forumdaki üyeleri uyarmış adsense hesabınızdan olursunuz bu yöntem şöyle bu yöntem böyle diye.sonra beni banlamış.

bir kişide çıkıp dememiş ki? ee arkadaş bir tek adsense mi var :) ben belki popads ekleyeceğim oradan kazancağım sen adamı neden adsense banlanır diye banlıyorsun :)) neden senin para kazandığın gözümüze soktuğun aylık kazançların azalacağı için korkuyorum demiyorsun. ya da insanlara 3 kuruşa site satacaksın onların gözünde büyüyeceksin diye bu adamı banlıyorsun.

akbas, bazu nickli kişilerde bu adam gibi. aynı yöntem ile para kazanıyorlar ancak başkalarının kazanmasını istemiyorlar. çünkü bu adamlar haftada bir r10da bu yöntem ile yaptıkları siteleri satıyorlar. hemde 4-5bin tl gibi uçuk rakamlara.

bakın ben bedava veriyorum :)) daha önce de onlarca kişiye anlattım. dün r10dan skypea gelen en az 200 kişiye anlattım tek tek yardımcı oldum.

şimdi sıra ytparada...

skype adresim: actionscriptair

buradan ekleyin anlatayım.

tekrar diyorm, moderatörler ya da admin izin verirse direk buradan güzel bir anlatım da yapabilirim.

saat gece 3 e geliyor. biraz uzun ve saçma bir yazı olmuş olabilir affola...

dediğim gibi yöntem bir günde 30-40k ya kadar tekil hit getirebiliyor. adsense banlanır diye korkanlar ben 1yıldır çok güzel kazanıyorm r10 modeeratörü ve diğer 2 üye de aylık 20-30 bin tl kazanıyor. ama adsenseden korkuyorsan bu yüzden çamur atacaksan, şunu diyorum bu hiti başka türlü değerlendir. :) facebooka hit çek, popads adnow gibi reklam firmalarını ekle.

yani çamur atma, insanlar para kazansın.

Ekledim hocam sizi.Sanırım baya yoğunsunuz.

Gönlü doymuş insan da bir başka oluyor, helal hocam:) Arkadaş eklemiş sizi, ben ekleyip de iyice sıkıştırmayayım. Ona yazdığında da denemiş oluruz. Şimdiden teşekkürler.

Bende ekledim sizi.

Senin gibi insanları kazanmaya daha çok ihtiyacımız var hocam. Helal olsun. Skypedende ekledim bu arada :)

icinde illegal birsey yoksa moderatorler izin verir direk burada paylasabilirsin dostum

Ekledim hocam dönmenizi bekliyorum şimdiden Teşekkürler.

Ekledim hocam teşekkür ederim şimdiden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri