almanca site

bugraajans

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar almanca site açacağım daha önce almanca site açan var mı adsense var ama türkiye üzerinden var acaba kazançtl olarakmı gelir yoksa euro olarakmı gelir ne olur ne biter ikir verebilecek varmı acaba

bobmarley arkadaş tr adsenseden tl olarak alırsınız,sitenin dili farketmez adsensenin açılış lokasyonu önemli böyle dedi
siz m4 keef böyle işte ikilmde kalıyro insan

Bildiğim kadarıyla yabancı site açıp tr adsense bağlarsan tıklama başı ücret fazla (kelimeye göre tabi) alırsın bölgeye göre tabi. Ama TL olarak yatar.

Anladım pekela arkadaşlar domain türkce olsa içerikler tamamen özgün almanca olsa

siteyi ziyaret eden kitle ve gösterilecek reklam önemli. bir reklam tıkı 100-200 tl de verebilir 1 kuruş da.

tr adsenseden tl olarak alırsınız,sitenin dili farketmez adsensenin açılış lokasyonu önemli

[MENTION=77339]bugraajans[/MENTION] sorunuza dogru cevap budur.siz parayı tl mi alırım euro mu demişsiniz,adsense hesabı türkiye oldugu için parayı tl alırsınız,site dilinin almanca olması farketmez.

diger arkadaşların bahsettigi olay çok daha farklı,yanlış anlaşılmış ve arkadaşlar başka bişeyin cevabını vermişler.sordugunuz soruyla alakası yok o mesajlarınç

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] websiteden kazanç sağlama ile alakalı ebook hazırlarsanız, hiç düşünmeden satın alırım, lütfen hazırlayın :)

fatih teşekkürler pekela domain ve hosting türkiye olsa içerikler özgün olarak almanca yada ingilizce olsa fark yaratırmı ?

Hocam domain adını neden Türkçe yapıyorsunuz içerik almanca ise içerikle alakalı jenerik bir almanca domain alın , ama demek istediğiniz domaini satın alacağınız şirket Türkiye'den olsa ise aynı şekilde hostingde çok bir şey farketmez. Ama şunu söylemekte fayda var hedef kitleniz hangi ülke olacak ise hostinginiz de o ülkede olursa sitenize giren kullanıcılar daha hızlı giriş yaparlar. Yani örneğin Tr trafikli sitemin hostingini Usa lokasyonlu almak yanlış bir harekettir.

merhaba

merhaba cevap için teşekkürler sıfırdan açacagım siteyi almanca domain ve hosting alacagım şu var benim türkiyede bir il ve ilçerlini kapsayan sitem var ve hit ve adsense tıklama oranları yüksek buna ben bir kategori acsam almanca ve buraya özgün almanca içerikler girsem acaba olurmu

---------- Spam Engelliyici 19.08.2018 00:37 ---------- Önceki Mesaj 18.08.2018 23:59 ----------

[MENTION=77339]bugraajans[/MENTION] sorunuza dogru cevap budur.siz parayı tl mi alırım euro mu demişsiniz,adsense hesabı türkiye oldugu için parayı tl alırsınız,site dilinin almanca olması farketmez.

diger arkadaşların bahsettigi olay çok daha farklı,yanlış anlaşılmış ve arkadaşlar başka bişeyin cevabını vermişler.sordugunuz soruyla alakası yok o mesajlarınç

fatih teşekkürler pekela domain ve hosting türkiye olsa içerikler özgün olarak almanca yada ingilizce olsa fark yaratırmı ?

merhaba cevap için teşekkürler sıfırdan açacagım siteyi almanca domain ve hosting alacagım şu var benim türkiyede bir il ve ilçerlini kapsayan sitem var ve hit ve adsense tıklama oranları yüksek buna ben bir kategori acsam almanca ve buraya özgün almanca içerikler girsem acaba olurmu

---------- Spam Engelliyici 19.08.2018 00:37 ---------- Önceki Mesaj 18.08.2018 23:59 ----------

o konuya hiç takılmadım ben hocam.domainlerimi sadece godaddyden alırım ama hostu trden aldıgım yabancı dilde sitelerim var ve bu yüzden bi sorun yaşamadım.

o konuya hiç takılmadım ben hocam.domainlerimi sadece godaddyden alırım ama hostu trden aldıgım yabancı dilde sitelerim var ve bu yüzden bi sorun yaşamadım.

domain yabancı olarakmı alıyorsunuz yoksa türkce domain alıp yabancı içerikmi giriyorsunuz hocam soruları fazla sormus oluyorum ama girişimcilik ruhunda var selamlar saygılar :)

Ben işin bildiğim kısmını yazdım ama Türkçe bir siteye Almanca kategori koymak seo olarak olumlu mu olumsuz mu etkiler bunu seocu bir arkadaş yanıtlayabilir. Ama belki şu olabilir, Türkçe domain almayı düşünüyorsunuz madem ve yeni Almanca siteniz de Türkçe olan sitenizin içeriği gibi olacak ise Türkçe web sitenize bir subdomain yapabilirisiniz ve bu şekilde istediğiniz kelimede subdomaini seçmede özgür olursunuz yani premium bir almanca jenerik domaini bile sitenize subdomain olarak ekleyebilirsiniz. Almanca içeriklerinizi de burada yayınlarsınız. Ama dediğim gibi seo konusuna hakim değilim bu işlemin yeni sitenize olumlu katkısı olur mu yoksa Türkçe sitenize olumsuz etkisi mi olur bunu bir seo uzmanına danışmanızı tavsiye ederim.

ilginiz için teşekkürler

Ben işin bildiğim kısmını yazdım ama Türkçe bir siteye Almanca kategori koymak seo olarak olumlu mu olumsuz mu etkiler bunu seocu bir arkadaş yanıtlayabilir. Ama belki şu olabilir, Türkçe domain almayı düşünüyorsunuz madem ve yeni Almanca siteniz de Türkçe olan sitenizin içeriği gibi olacak ise Türkçe web sitenize bir subdomain yapabilirisiniz ve bu şekilde istediğiniz kelimede subdomaini seçmede özgür olursunuz yani premium bir almanca jenerik domaini bile sitenize subdomain olarak ekleyebilirsiniz. Almanca içeriklerinizi de burada yayınlarsınız. Ama dediğim gibi seo konusuna hakim değilim bu işlemin yeni sitenize olumlu katkısı olur mu yoksa Türkçe sitenize olumsuz etkisi mi olur bunu bir seo uzmanına danışmanızı tavsiye ederim.

merhaba hocam en guzel almanya usulü gitmek olacak domain ve hosting almanya olacal sitede almanca özgün olacak ama ikinci sitem türkce ve adsense falan yii onada subdomaın olusuturup amasya ve ılcelerını almanca olarak tanıtacam seoda da bılgım yok ama artık nasip kısmet gırısımcılık yapmak lazım

merhaba hocam en guzel almanya usulü gitmek olacak domain ve hosting almanya olacal sitede almanca özgün olacak ama ikinci sitem türkce ve adsense falan yii onada subdomaın olusuturup amasya ve ılcelerını almanca olarak tanıtacam seoda da bılgım yok ama artık nasip kısmet gırısımcılık yapmak lazım

Bugra-ajan'mısın :D Profilime baktım yazını görünce Amasya ile alakalı bir şey yok profilimde. Memleketim Amasya ve şuan oradayım ondan şaşırdım :)

Almanca domain ve Avrupa lokasyon hosting isabetli bir karar olur hocam aynen. Bol kazançlar.

Bugra-ajan'mısın :D Profilime baktım yazını görünce Amasya ile alakalı bir şey yok profilimde. Memleketim Amasya ve şuan oradayım ondan şaşırdım :)

Almanca domain ve Avrupa lokasyon hosting isabetli bir karar olur hocam aynen. Bol kazançlar.

merhaba evet aslen amasyalıyım ıstanbulda yasıyorum amasya merzifon amasyaduyuru.com merzifonluyuz.com web sitelerim dilersen ozelden watsap numaramı yazıyım hemşerim saygılar

domain yabancı olarakmı alıyorsunuz yoksa türkce domain alıp yabancı içerikmi giriyorsunuz hocam soruları fazla sormus oluyorum ama girişimcilik ruhunda var selamlar saygılar :)

türkce domain alıp yabancı içerik neden gireyim hocam.biçok türkce kelimeyi yabancılar bilmez,anlamaz,aklında tutamaz.içerik hangi dildeyse domainide aynı dilde seç ki adamlar neye girdigini anlasın.sen dersen ki arkadaş bende çuvalla para var,reklam yaparak kısa sürede siteyi parlatırım yada öyle bi seo biliyorum ki dil,içerik farketmez her siteyi hemen ilk sıraya sokarım filan işte o zaman dedigin olur.yoksa normal bi sitede bu söyledigin çok gereksiz :)

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 01:03 ----------

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] websiteden kazanç sağlama ile alakalı ebook hazırlarsanız, hiç düşünmeden satın alırım, lütfen hazırlayın :)

eyv hocam ama ben hayatta girmem o işlere.saçma geliyor bana,kendim yapmak dururken millete 3 kuruşa satma işi :) ben kendi işlerime yetişemiyorum,bide ebookla,yöntemlerle filan ugraşamam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri