Almanya Adsensesine baglı kanalım kapandı !

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

suat37

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar kesinleşmeye kısa bir zaman kala, kanalım daha fazla dayanamadı ve bugün sabah bir topluluk geldi,4-5 saat sonrada spamdan kapandı.
Kanalın getirisi günlük 80 euro
kanal almanya vds ile açılmıştı
adsenseye baglı bir kanal vardı
kanal 2010 yılında berlinden açılma kanaldı
içerisinde 4 adet video vardı...
Toplam tutar 1300 euro
Bu saatten sonra, adsensede kesin düzelme olmadıkça artık çalışmam,çalışan arkadaşlara başarılar, bol kazançlar dilerim..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hocam. Adsensede kaç kanal vardı, kapanan kanalda kaç video vardı, mail geldi mi, mail geldiyse içeriği neydi?

hocam yazmayayım dedim ama dayanamadım. kanal topluluk almış kapanması gayet normal birşey. eskiden de böyle oluyordu. şuanki durumla hiçbir alakası yok

1750 tl kazandıran kanalım topluluk yüzünden 2 saat önce kapandı.. bir tane topluluk için itiraz ettim kabul edildi ama kanal kapandı..
kanalın günlük getirisi 400 sterlin

hocam yazdım konuya tek kanal baglıydı, 4 video vardı, kanal url'sine tıklıyosun teliften kapandı diyor, gelen maile bakıyorsun bir videoya engel gelmiş, bu ne biçim politika anlamdım gitti.napacagımı şaşırdım ya, ne yapsak ne etsek olmuyor,bıraksak bırakamıyoruzda alışmışız.

Adı üstünde teliften kapanmış, burada Adsenseye veya başka birşeye suç aramak çok yanlış olur. Çözüm o içeriğe çalışmamak
Genelde 3 ihtarda kapanıyor ancak telif atan şirket sağlam ise 1.de dahi kanalı kapattırabiliyor diye biliyorum.

1750 tl kazandıran kanalım topluluk yüzünden 2 saat önce kapandı.. bir tane topluluk için itiraz ettim kabul edildi ama kanal kapandı..

adsense neydi hocam, lokasyon olarak

---------- Spam Engelliyici 19:34 ---------- Önceki Mesaj 19:33 ----------

Adı üstünde teliften kapanmış, burada Adsenseye veya başka birşeye suç aramak çok yanlış olur. Çözüm o içeriğe çalışmamak

İyide hocam, kanalda teliften diyor, ama gelen mailde 1 videya engel gelmiş, 1 engelle kanal uçuyorsa işimiz var

Youtube işine bel baglamamak gerek şahsi fikrim; akşamları 2-3 saat hobi veya ek iş olarak görülmeli

youtube hayalden öteye geçemiyor :) tam kazanıyoruz diyoruz bazı yavş....lar dayanamıyor topluluk flag ve varsa atıyo.

kanalın günlük getirisi 400 sterlin
valla hocam günlük 400 siterlin kazanan kanalın kapanması çok normal incelemeye girmiştir.günlük yüz tl yi geçse elimiz ayagımız titriyo video atmıyoz daha.büyük ihtimal yeni çıkış yapmış bir kaç gün sonra kapandı

Günde 1600 TL kazandıran adsense'nin ne zaman kapanacağını düşünürken Aralık kıyımına denk geldim ve kazançlarım kesinleşmedi, ertesi hafta kanal kapandı derken sıfıra sıfır elde var sıfır :D

Kazanç arttıkça risk de orantılı olarak artar.

geçmiş olsun fakat her kapanan için konu açılması doğru değil.Bizimde hertürlü kapanıyor sonuçta

TR de kanallar olağan dışı etkinlikten kapanıyor hocam. Diğerleri zaten hep kapanıyor. Bende yabancı adsense devam, TR ler hala kapanıyor.dün kapanan TR kanalım vardı... Yabancı muhakkak denenmeye devam

Son düzenleme:
az öz kazanıcaksın bu sıralar, öyle 3-4 rakam günlük geliyor oh demiyeceksin üç beş gelsin rahat gelsin diyeceksin :D

aralık ocakta toplamda 35bin tl şubatta ise günde 500 euro getiren kanalım dün kapandı hala yılmadım yeni kanal açtım şimdi. ayın 12 sini iple çekiyorum yine

Hocam sizden ricam kesinleşme zamanı gerekli konusunda durumu belirtmeniz umarım azda olsa birşeyler alırsınız bizde ne oldugunu anlarız

Çok Merak ediyorum, inşallah kesinleşir, ( hiç sanmam ama) çokihtiyacım vardı, inşallah hayırlsı olur, konuyu güncellerim 11inde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri