Merhaba ;
Umarım konu yeri doğrudur. Yazım uzun oldu kusura bakmayın. Son zamanlarda dikkatimi çeken bir sıkıntı burası olsun başka forumlar olsun aktif sunucu satışlarının olduğu forumlarda hergün 3-5 defa konulara girer incelerim özellikle burda çok dikkatimi çekti Almanya lokasyonlu sunuculardaki sıkıntı. Kendim sanırım 7 yıldır Almanya lokasyonlu makine kullanmaktayım bir dostum sayesinde Almanya lokasyonlu makine aldık yeni açıldı fiyatlar uygun diye işte 2009 yılında yurt dışına çıkıyorum yavaş yavaş bırakıyorum işleri dedi bir arkadaşıyla tanıştırdı beni 2009 dan beri o arkadaşla devam ediyorum öle. Dersenizki kendin satıyon biliyon neden aracı kullanıyorsun şuan kullanıcı olarak herdaim pc başında durmuyorum birde datacenter larda kimlik evrak falan yolluyorsun işte onaylanması falan gerekiyor bir sıkıntı olunca gece gündüz mail gelceği tutuyor sana belli bir süre tanınıyor ki o işlemi yap makinayı suspend etmiyelim diye gözden kaçırırsan maikana suspend olur gerek yok riske
neyse 7 yıldır 1 kez olsun kapanma sıkıntısı yaşamadım yaşadığım şeyler şunlardı film sitem vardı vds nin birinde sunucuyu sanallaştırmıştım filme telif hakkı gelik kaldırmam için tabi haberim bile yok sonra gitmişler datacenter a mail atmışlar datacenter da sunucuyu aldığım arkadaşa mail atmış filmi kaldırın 24 saat içinde yoksa makine ye suspend atılacak gecenin 3'ün de telefon filmi kaldır hemen diye
ondan sonra birde şu sorunu yaşadım onunda sebebi hala bilinmiyor vds satışı için almıştım o makine yide bir anda sunucunun interneti yerlere indi dedim neoluyoruz işte mail attık baktılar bişi görünmedi sonra sunucuyu teste falan soktular sonra bişiler yaptılar olmadı benimde kafam attı tüm sunucuları iptal edin diye yazılımcı arkadaşalrımın sunucularla beraber 10 tane sunucum vardı datacenter iptal etmedne önce seçenek sundu kabin değiştirelim sunucu değiştirelim hatta daha iyi bir işlemcili sunucu bile vericeklerdi kafa attıya bikere yok dedik hepsini İngiltereye taşıdık herşey iyi güzel hoş gidiyor ordanda 10 civarı bir sunucu daha aldık satış için 6 taneyi falan kullanıyorduk ama 2 ay sonra falan tak up load yerlerde öğrendikki işin detayını sonradan net üzerinden maç yayını yapanalr falan ingiltere tercih ediyormuş hal öle olunca 1 kabinde kaç makine varsa hepsini etkiliyor ve bizim sunucuda etkileniyor işin özü 2 ay sonra tekrar Almanyaya döndük almanya devam ha ingiltere lokasyon makine olsun net olsun çok güzel ama şans işi birazda olduğun kabinde sıkıntılı biri gelince herşey berbat oluyor. Almanya lokasyonlu makinenin hiç bir kötü yanı yok yıllardır kullanıyorum çünki 1 kere olsun ben internet kesintisi görmedim sadece yaşadığım net yavaşlığı vardı oda benim inadım kabin değişmeyi kabul etmemiştim herneyse durduk yere asla makine kapanmaz datacenter tarafından bir ihlalmi var sana mail geliyor arkadaş böle böle ya düzelt yada makineyi suspend edicez kurala uyarsan o makine 1 kere bile kapanmaz internet hızı herkezin sabittir o yüzden kimse kimsenin hakkını yiyemiyor bu çok güzel bir uygulama cidden başka makinenin upload vs sömürmesinden ben etkilenmiyorum falan fiyatları uygun işte bağzen kurlum ücreti sıkıntısı var başkada bişi yok
işin özü yok makine ıp si bloklanmış yok torrent yapmışsın ıvırdı zıvırdı bendaha görmedim akşam torrentdan bilmem kaçtane oyun film falan indirmeye bırakıyorum biteni seed yapıyor bakmadığımdan sabaha kadar yıllarca oldu hatta bağzen güncelrce seed oluyor ama 1 kere bile ıp bloklanmadı
şunu söleyim datacenter o ıp yi sana uyarı vermeden sana süre tanımadan asla banlamaz sebebini sölemeden sizce kaparmı
kapama derken ıp ban. mesela direk ıp banlanıyor sebebleri saldırı almanız veya yapamnız yada spam yapmanız durumunda direk ıp banlanıyor size de uyarı geliyor böle böle birşey vardiye ha birde makinayı alıp faturayı geçiktirdiğinizde geç ödediğinizde vs çünki öğle bir firmaya rastladım
işin özü Almanya makine almakdan korkmayın datacenter sıkıntısız biyer dediğim gibi asla durduk yere o ıb banlanamz banlanamdan önce bilgi gelir istisna durumlarında direk banlanır ıp sonra bilgi gelir.
Umarım konu yeri doğrudur. Yazım uzun oldu kusura bakmayın. Son zamanlarda dikkatimi çeken bir sıkıntı burası olsun başka forumlar olsun aktif sunucu satışlarının olduğu forumlarda hergün 3-5 defa konulara girer incelerim özellikle burda çok dikkatimi çekti Almanya lokasyonlu sunuculardaki sıkıntı. Kendim sanırım 7 yıldır Almanya lokasyonlu makine kullanmaktayım bir dostum sayesinde Almanya lokasyonlu makine aldık yeni açıldı fiyatlar uygun diye işte 2009 yılında yurt dışına çıkıyorum yavaş yavaş bırakıyorum işleri dedi bir arkadaşıyla tanıştırdı beni 2009 dan beri o arkadaşla devam ediyorum öle. Dersenizki kendin satıyon biliyon neden aracı kullanıyorsun şuan kullanıcı olarak herdaim pc başında durmuyorum birde datacenter larda kimlik evrak falan yolluyorsun işte onaylanması falan gerekiyor bir sıkıntı olunca gece gündüz mail gelceği tutuyor sana belli bir süre tanınıyor ki o işlemi yap makinayı suspend etmiyelim diye gözden kaçırırsan maikana suspend olur gerek yok riske
Son düzenleme: