Almanya Lokasyon Dedicated Hakkında Kendi Tecrübem

• Kullanıcı ErdoganUrcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Merhaba ;

Umarım konu yeri doğrudur. Yazım uzun oldu kusura bakmayın. Son zamanlarda dikkatimi çeken bir sıkıntı burası olsun başka forumlar olsun aktif sunucu satışlarının olduğu forumlarda hergün 3-5 defa konulara girer incelerim özellikle burda çok dikkatimi çekti Almanya lokasyonlu sunuculardaki sıkıntı. Kendim sanırım 7 yıldır Almanya lokasyonlu makine kullanmaktayım bir dostum sayesinde Almanya lokasyonlu makine aldık yeni açıldı fiyatlar uygun diye işte 2009 yılında yurt dışına çıkıyorum yavaş yavaş bırakıyorum işleri dedi bir arkadaşıyla tanıştırdı beni 2009 dan beri o arkadaşla devam ediyorum öle. Dersenizki kendin satıyon biliyon neden aracı kullanıyorsun şuan kullanıcı olarak herdaim pc başında durmuyorum birde datacenter larda kimlik evrak falan yolluyorsun işte onaylanması falan gerekiyor bir sıkıntı olunca gece gündüz mail gelceği tutuyor sana belli bir süre tanınıyor ki o işlemi yap makinayı suspend etmiyelim diye gözden kaçırırsan maikana suspend olur gerek yok riske :) neyse 7 yıldır 1 kez olsun kapanma sıkıntısı yaşamadım yaşadığım şeyler şunlardı film sitem vardı vds nin birinde sunucuyu sanallaştırmıştım filme telif hakkı gelik kaldırmam için tabi haberim bile yok sonra gitmişler datacenter a mail atmışlar datacenter da sunucuyu aldığım arkadaşa mail atmış filmi kaldırın 24 saat içinde yoksa makine ye suspend atılacak gecenin 3'ün de telefon filmi kaldır hemen diye :) ondan sonra birde şu sorunu yaşadım onunda sebebi hala bilinmiyor vds satışı için almıştım o makine yide bir anda sunucunun interneti yerlere indi dedim neoluyoruz işte mail attık baktılar bişi görünmedi sonra sunucuyu teste falan soktular sonra bişiler yaptılar olmadı benimde kafam attı tüm sunucuları iptal edin diye yazılımcı arkadaşalrımın sunucularla beraber 10 tane sunucum vardı datacenter iptal etmedne önce seçenek sundu kabin değiştirelim sunucu değiştirelim hatta daha iyi bir işlemcili sunucu bile vericeklerdi kafa attıya bikere yok dedik hepsini İngiltereye taşıdık herşey iyi güzel hoş gidiyor ordanda 10 civarı bir sunucu daha aldık satış için 6 taneyi falan kullanıyorduk ama 2 ay sonra falan tak up load yerlerde öğrendikki işin detayını sonradan net üzerinden maç yayını yapanalr falan ingiltere tercih ediyormuş hal öle olunca 1 kabinde kaç makine varsa hepsini etkiliyor ve bizim sunucuda etkileniyor işin özü 2 ay sonra tekrar Almanyaya döndük almanya devam ha ingiltere lokasyon makine olsun net olsun çok güzel ama şans işi birazda olduğun kabinde sıkıntılı biri gelince herşey berbat oluyor. Almanya lokasyonlu makinenin hiç bir kötü yanı yok yıllardır kullanıyorum çünki 1 kere olsun ben internet kesintisi görmedim sadece yaşadığım net yavaşlığı vardı oda benim inadım kabin değişmeyi kabul etmemiştim herneyse durduk yere asla makine kapanmaz datacenter tarafından bir ihlalmi var sana mail geliyor arkadaş böle böle ya düzelt yada makineyi suspend edicez kurala uyarsan o makine 1 kere bile kapanmaz internet hızı herkezin sabittir o yüzden kimse kimsenin hakkını yiyemiyor bu çok güzel bir uygulama cidden başka makinenin upload vs sömürmesinden ben etkilenmiyorum falan fiyatları uygun işte bağzen kurlum ücreti sıkıntısı var başkada bişi yok :) işin özü yok makine ıp si bloklanmış yok torrent yapmışsın ıvırdı zıvırdı bendaha görmedim akşam torrentdan bilmem kaçtane oyun film falan indirmeye bırakıyorum biteni seed yapıyor bakmadığımdan sabaha kadar yıllarca oldu hatta bağzen güncelrce seed oluyor ama 1 kere bile ıp bloklanmadı :) şunu söleyim datacenter o ıp yi sana uyarı vermeden sana süre tanımadan asla banlamaz sebebini sölemeden sizce kaparmı :) kapama derken ıp ban. mesela direk ıp banlanıyor sebebleri saldırı almanız veya yapamnız yada spam yapmanız durumunda direk ıp banlanıyor size de uyarı geliyor böle böle birşey vardiye ha birde makinayı alıp faturayı geçiktirdiğinizde geç ödediğinizde vs çünki öğle bir firmaya rastladım :) işin özü Almanya makine almakdan korkmayın datacenter sıkıntısız biyer dediğim gibi asla durduk yere o ıb banlanamz banlanamdan önce bilgi gelir istisna durumlarında direk banlanır ıp sonra bilgi gelir.

Son düzenleme:
ben çalıştığınız firmayı biliyorum almanya lokasyon bende sunucu alıyorum bahsettiğiniz firma gerçekten iyi hizmet veriyor sunucuyu alacağım gün gece 1'de 2 saat makine hakkında bana tavsiyeler önerilerde bulundu. Şu ana kadar makinelerde ne bir sorun ne başka birşey çok memnunum.

Almanya lokasyon zamundadan çekilen torrentlerde şaha kalkıyor kat.ph da aynı seed llech torrentde dip

Almanya lokasyon aslına bakılırsa fiyat/güvenilirlik/performans olarak Avrupanın en iyi lokasyonudur. Burada sunucu almak isteyen arkadaşların temel hareket noktası hizmet alacağı firmayı doğru seçmek olacaktır. Hizmet alacağınız firmayı iyi araştırın bu işi düzgün yapan yerli firmalar var ben yaklaşık 1 haftadır turkuazhosting ile çalışıyorum şu ana kadar gerek teknik destek gerek ilgi ve alaka gerekse sunucu performansı olarak gayet memnun kaldım bu şekilde devam ettikleri sürece yıllarca çalışırım kendileriyle :)

güzel arkadaşlarım burda sır gibi saklıyorsunuz çalıştığınız firmaların isimleri verin de biz de bakalım araştıralım bilgi sahibi edinelim..
herkes yazmış bende çalışıyorum almanya lokasyonla diye de bi isim veren olmamış datacenter ın ismini verin reklam falan olmaz

selamlar..

güzel arkadaşlarım burda sır gibi saklıyorsunuz çalıştığınız firmaların isimleri verin de biz de bakalım araştıralım bilgi sahibi edinelim..
herkes yazmış bende çalışıyorum almanya lokasyonla diye de bi isim veren olmamış datacenter ın ismini verin reklam falan olmaz

selamlar..

açıkcası ben reklam vs mantığında düşünülür diye vermek istememiştim :)

Openvds firma adı

selamımızı söle yardımcı olucaktır.

Son düzenleme:
2 Aydır bende turkuazhostingden almanya lokasyon sunucu alıyorum bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar.

Almanya lokasyon aslına bakılırsa fiyat/güvenilirlik/performans olarak Avrupanın en iyi lokasyonudur. Burada sunucu almak isteyen arkadaşların temel hareket noktası hizmet alacağı firmayı doğru seçmek olacaktır. Hizmet alacağınız firmayı iyi araştırın bu işi düzgün yapan yerli firmalar var ben yaklaşık 1 haftadır turkuazhosting ile çalışıyorum şu ana kadar gerek teknik destek gerek ilgi ve alaka gerekse sunucu performansı olarak gayet memnun kaldım bu şekilde devam ettikleri sürece yıllarca çalışırım kendileriyle :)

Aynen hocam aracı firma ile çalışıyorsan iyi seçiceksin yoksa insanların yaşadığı sorunalr gibi sorun yaşıyorsun :)

Almanyanın tadı başkadır kullananlar bilir. Bende aynı şekilde Turkuaz Hosting ile çalışıyorum memnunum sıkıntı yok
Almanyanin tabi yeri baskadir :) Ama iste saticida sıkınti varsa musterilerde sıkıntı yasiyor hayliyle bunlari goren ve o lokasyonda sunucu almak isteyen kisilerde uzak duruyor is tamamen saticida bitiyor

Erdoğan Urcu

valla benim almanya dedicated aldığım firma sağolsun beni o kadar mağdur etti ki.
ip banlanmış haberim yok, 1-2 gün sonra haber veriyorlar, ip değiştirdik diyorlar değiştirdikleri ip de girmiyor.
Aracı firma ile çalışıyorsanız gerçekten çok dikkatli seçin.
3-5 fazla verin ama en azından kafanız rahat olur.

bu turkuazların tüm paketlerindemi trafik var:D bu trafik zora sokar adamı.:d önerebileceginiz render paketi varsa bakalım.

bu turkuazların tüm paketlerindemi trafik var:D bu trafik zora sokar adamı.:d önerebileceginiz render paketi varsa bakalım.

hocam almanya dc nin tüm sunucularında trafik var :) trafik 20 trb yani doldurması kolaydeğil ha imkansız yoktur orası ayrı :) trafik doldukdan sonra hız 100 mbt e mi ne düşüyordu sanırım

---------- Spam Engelliyici 11:09 ---------- Önceki Mesaj 11:08 ----------

valla benim almanya dedicated aldığım firma sağolsun beni o kadar mağdur etti ki.
ip banlanmış haberim yok, 1-2 gün sonra haber veriyorlar, ip değiştirdik diyorlar değiştirdikleri ip de girmiyor.
Aracı firma ile çalışıyorsanız gerçekten çok dikkatli seçin.
3-5 fazla verin ama en azından kafanız rahat olur.

aracı firma olayı önemlidir zaten hatta sikayetvar.com mesela orlara bile bakın derim o firma ile çalışmadan önce orda bile şikayetler göre biliyorsunuz :) r10 da çakallık ne yazıkki çok üyeye ayrıcalık gösterile biliyor insanları mağdur bile etse hatta mağdur olanların şikayet konularını bile kaldıra biliyorlar :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri