Almanya'da Koronavirüs Aşısı Mağduru 253 Kişi Tazminat Alacak

Captain Price

Kayıtlı Üye
Almanya'da 253 kişiye koronavirüs aşısının yan etkilerinden dolayı tazminat ödenecek. Binlerce kişinin dilekçesi de sırada.

Almanya'da, 1 Ocak 2023 tarihine kadar 192 milyon koronavirüs aşısı yapılırken; 65 milyon kişi en az bir kere aşılandı

Kalp kası iltihabı ve parmaklarda, bileklerde karıncalanma olarak kendini gösteren bir sinir sistemi hastalığı olan 'Guillan-Barre Sendromu', koronavirüs aşısının ağır yan etkileri olarak kabul ediliyor.

Welt am Sonntag gazetesinin haberine göre, az da olsa bazı durumlarda, koronavirüs aşısının ölümlere sebebiyet verdiği yetkili merciler tarafından kabul edilmiş durumda.

Habere göre ayrıca koronavirüs aşılarının neden olduğu ağır yan etkiler nedeniyle yapılan tazminat başvurularından 253 tanesi eyalet yönetimleri tarafından haklı bulunarak kabul edildi.

Aşının neden olduğu bir yan etkiden muzdarip kişilere devlet tarafından bakım desteği verilip verilmeyeceğine ise eyaletlerin ilgili kamu birimleri karar veriyor.

https://onedio.com/haber/almanya-da-koronavirus-asisi-magduru-253-kisi-tazminat-alacak-1124682

Yaklaşık 40 yaşındayım ve kendimi bildim bileli her yıl iki defa grip olurdum 1. kış başında 2. kış sonunda aşı oldum olalı 3-4 ayda bir defa şiddetli bogaz ve kemik agrısı sorunu yaşıyorum, Şu andada aynı durumdayım. Bununla beraber zehir gibi hafızam vardı son 1 senedir unutkanlık meydana geldi. Tüm bunları o lanet aşıya bağlıyorum.

Yaklaşık 40 yaşındayım ve kendimi bildim bileli her yıl iki defa grip olurdum 1. kış başında 2. kış sonunda aşı oldum olalı 3-4 ayda bir defa şiddetli bogaz ve kemik agrısı sorunu yaşıyorum, Şu andada aynı durumdayım. Bununla beraber zehir gibi hafızam vardı son 1 senedir unutkanlık meydana geldi. Tüm bunları o lanet aşıya bağlıyorum.

gidip sende şikayet et diyecemde hocam,bizim ülkede işlerin yürüme mantıgı malum.bizde,sen tazminat ödersin :D

Son düzenleme:
O iki tipe güvenipte aşı falan olmadım
İyikide olmadım
Tiplerinde hâyır yoktu

Ben aşı olduktan sonra gelirlerimde yükselme oldu, ikna oldum bir biontech ve zeneca daha basıcam galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri