Almanya'daki Bankama Almanya'dan ya da SEPA'dan Para Gönderebilecek Var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Öğrencilik döneminden Almanya'da açmış olduğum bir banka vardı düzenli ödeme aldığım adsense hesaplarım vardı; ancak bir süredir para gelmiyor içindeki paraları da çekmiştim işlem ücreti Paypal vs derken -'ye düşmüş, sürekli posta gönderiyorlar.

Almanya'daki hesabımın Iban, BIC ve benzeri bilgileri hepsi var, 30 euro geçecek şekilde göndermek istiyorum hesabıma. TL cinsinden 160 TL yapıyor şuanki kurda, yardımcı olabilecek arkadaşa 250 TL gönderebilirim Enpara varsa hemen, yoksa da pazartesi günü. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Teşekkürler ;)

Öğrencilik döneminden Almanya'da açmış olduğum bir banka vardı düzenli ödeme aldığım adsense hesaplarım vardı; ancak bir süredir para gelmiyor içindeki paraları da çekmiştim işlem ücreti Paypal vs derken -'ye düşmüş, sürekli posta gönderiyorlar.

Almanya'daki hesabımın Iban, BIC ve benzeri bilgileri hepsi var, 30 euro geçecek şekilde göndermek istiyorum hesabıma. TL cinsinden 160 TL yapıyor şuanki kurda, yardımcı olabilecek arkadaşa 250 TL gönderebilirim Enpara varsa hemen, yoksa da pazartesi günü. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim. Teşekkürler ;)

finansbankta yapılıyordu hocam mobilden yapmak mümkün diye biliyorum

Hocam garantide benim bi euro hesabı var oradan atayım istersen olur mu Garanti? Bildiğim kadarıyla işlem başına 25 tl mi dolar mı ne alıyor ama.

Türkiye'den ben de gönderebilirim; ancak Türkiye'deki banka da kesiyor, Almanya'daki banka da kesiyor. Bana maliyeti 160 liranın 250'ye gelmiş olacak. Yani 30 euro gönderdiğinizde tam 30 gitmiyor Türkiye'den gönderince. O nedenle Almanya'da ya da SEPA zone'da olan biri varsa yardımcı olabilirse sevinirim ;) Olmadı kendim yollayacağım o şekilde, birinin de işine yararsa diye yazdım :c sağ olun.

Türkiye'den ben de gönderebilirim; ancak Türkiye'deki banka da kesiyor, Almanya'daki banka da kesiyor. Bana maliyeti 160 liranın 250'ye gelmiş olacak. Yani 30 euro gönderdiğinizde tam 30 gitmiyor Türkiye'den gönderince. O nedenle Almanya'da ya da SEPA zone'da olan biri varsa yardımcı olabilirse sevinirim ;) Olmadı kendim yollayacağım o şekilde, birinin de işine yararsa diye yazdım :c sağ olun.

Pardon hocam hızlıca okudum TR'den gönderilecek sandım. :)

Transferwise ile çözdüm çok ucuza oldu :D teşekkürler ilgilenen herkese.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri