Almanya'dan Cep Telefonu Vs. Elektronik Cihaz İsteyenler

Berat06

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 3 haftadır Almanya'dayım. Önümüzdeki hafta cumartesi veya pazar günü Fransa'ya geçeceğim. Fransa ve Almanya arasında telefon fiyatı araştırması yaptım ve sonucunda Almanya'nın daha ucuz olduğunu gördüm. Eğerki yurtdışından cihaz getirtmek isteyen arkadaşlar olursa en geç 25.07.2013 tarihine kadar konu altından bildirip benimle iletişime geçebilirler.

Türkiye'ye dönüş tarihim 01.09.2013'tür.

Cihazlar Mediamarkt la aynı patrona sahip olan Satürn isimli elektronik mağazasından alınacaktır.

Samsung marka cihazların garantisi tüm dünya ülkelerinde geçerlidir.

Samsung Galaxy S4 Siyah & Beyaz
samsung-galaxy-s4-ozellikleri-ve-s4-fiyati-nasil-1263906h.jpg

Detaylı inceleme: SAMSUNG Galaxy S4 schwarz Smartphones kaufen bei Saturn

Satürn İncelemesi
Samsung Galaxy S4 | News | SATURN - YouTube

Satürn Mağaza Fiyatı: 519€ (Ziraat Bankasından 0-4000€ ya kadar 21€ para çekme masrafıyla birlikte 540€)

Samsung Galaxy S3 16GB beyaz & mavi

samsung_galaxy_s3_3.jpg

Detaylı inceleme (Beyaz): SAMSUNG Galaxy S3 16GB weiß Smartphones kaufen bei Saturn

Detaylı inceleme (Mavi): SAMSUNG Galaxy S3 16GB blau Smartphones kaufen bei Saturn

Satürn İncelemesi
Samsung Galaxy S3 (GT-I9300) | How-To-Video | SATURN - YouTube

Satürn Mağaza Fiyatı (Beyaz): 389€ (Ziraat Bankasından 0-4000€ ya kadar 21€ para çekme masrafıyla birlikte 410€)

Satürn Mağaza Fiyatı (Mavi): 379€ (Ziraat Bankasından 0-4000€ ya kadar 21€ para çekme masrafıyla birlikte 400€)

HTC One (M7) buzul gümüş
HTC_One_Announcement.jpg

Detaylı inceleme: HTC One (M7) glacial silver Smartphones kaufen bei Saturn

Satürn Mağaza Fiyatı : 549€ (Ziraat Bankasından 0-4000€ ya kadar 21€ para çekme masrafıyla birlikte 570€)

SATURN - Soo! muss Technik internet sitesinden istediğiniz elektronik ürünler varsa onlarıda konu altından yazarak isteyebilirsiniz.

Arkadaşlar ödemeleri risk havuzundan yapmak isterdim fakat yanımda mevcut olan para sadece S4 ü ve dönerken götüreceğim hediyelere yetecek kadardır. Bu yüzden öncelikli olarak belirtilen € kurunun :tl karşılığı T.C. Ziraat Bankası hesabına yatırılmak suretiyle detaylı iletişim bilgilerinizi ve ürünün gönderileceği adresi belirtmeniz gerekmektedir. Ödeme yapan arkadaşlara benimle iletişime geçebilecekleri tüm kanallar verilecektir. Yukarıda da belirttiğim gibi Türkiye'ye dönme tarihim 01.09.2013'tür. Döndükten sonra en geç 3-5 iş günü arasında TÜM ÜRÜNLER FATURALI VE KUTULU BİR ŞEKİLDE ADRESİNİZE TESLİM EDİLECEKTİR. Ankara'da bulunan kişilere ise ortak bir noktadan teslim yapılabilir, talep edilirse onlarda kargolanabilir.

1€ = 2.55 TL

Keşke dün açsaydın konuyu ya.S3 aldım dün sabah.S4 ısmarlardım bilseydim.

Siyah
APPLE iPad mit Retina Display mit Wi-Fi + Cellular 64GB schwarz Tablets Apple kaufen bei Saturn

Beyaz
APPLE iPad mit Retina Display mit Wi-Fi + Cellular 64GB weiß Tablets Apple kaufen bei Saturn

---------- Mesaj saat 19:56:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:54:30 civarında gönderildi. ----------

Keşke dün açsaydın konuyu ya.S3 aldım dün sabah.S4 ısmarlardım bilseydim.

Kader :) İyice araştırıp emin olmadan konuyu açmak istemediğim için gecikti biraz.

Fiyatlar Türkiye ile aynı oluyor nedeni ise £ 2.55 olması

1 Euro = 2,52123412 Türk Lirası şuan ki kur değeri. Yarın düşüp düşmeyeceği veya birden 2.6 , 2.7 olup olmayacağı belli değil. Ankara'dan para yatırdılar ben bankaya gidene kadar kur değeri yükseldi ve çekmem gerekenden az miktarda para çektim. Yani kur işi sıkıntılı olduğu için öyle.

aynen s4 almayı düşünüyorum ama euro nun yüksek olması cezbetmiyor almayı.Yoksa sipariş verirdim şimdi.

aynen s4 almayı düşünüyorum ama euro nun yüksek olması cezbetmiyor almayı.Yoksa sipariş verirdim şimdi.

540*2,5212= 1361,4664 TL

540*2.55= 1377 TL

Aradaki rakam sıkıntı oluyorsa euro düşsede çıksada sıkıntı olmayacaksa ben hallederim hocam. 10-15 TL için sıkıntı yapmaya gerek yok :)

---------- Mesaj saat 20:14:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:04:20 civarında gönderildi. ----------

güzel konu bende düşünüyorum galaxy s4 ama emin değilim işte.

Aklında ki soru işaretleri neler :D

540*2,5212= 1361,4664 TL

540*2.55= 1377 TL

Aradaki rakam sıkıntı oluyorsa euro düşsede çıksada sıkıntı olmayacaksa ben hallederim hocam. 10-15 TL için sıkıntı yapmaya gerek yok :)

---------- Mesaj saat 20:14:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:04:20 civarında gönderildi. ----------

Aklında ki soru işaretleri neler :D

1. yeni laptop aldım
2. elimde yeterli derecede para hatta hiç yok
3. öğrenciyim
4. staj yapıcak bi yer bulamadım
5. çalışmıyorum
normalde en büyük isteğim s4 almak inşallah işleri yolu sokarsam 1 2 ay içinde yeterli parayı toplamayı başarırsam aynı bu şekilde birinin yardımıyla yurt dışından sağlam bi s4 almayı düşünüyorum. :)

1. yeni laptop aldım
2. elimde yeterli derecede para hatta hiç yok
3. öğrenciyim
4. staj yapıcak bi yer bulamadım
5. çalışmıyorum
normalde en büyük isteğim s4 almak inşallah işleri yolu sokarsam 1 2 ay içinde yeterli parayı toplamayı başarırsam aynı bu şekilde birinin yardımıyla yurt dışından sağlam bi s4 almayı düşünüyorum. :)

Bende staja geldim Almanya'ya işte :) İsteyenler olursa onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Berat sana şöyle 100k euro yolliyim de bana bir SLK al sana zahmet :D

Birde 540 €'ya ek olarak devlete ödemen gereken 115 tl ve pasaporta işleme işlerin var normalde Tr'de Galaxy S4 (bu sitedeki fiyatı baz alırsak Bizdeuygun.com - Gvenli ve Uygun Alveri ) 1.538 Tl. 540€= 1 361,46643 artı olarak 115 tl eklenince toplamda 1476 Tl yapıyor. Sonuç olarak Pasaport işleme sıkıntısı ve 115 lira daha ödeme sorunlarıyla uğraşacağıma Piyasanın ortalama fiyatı olan 1600 tl ye alırım daha iyi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri