Alt kanal ile ilgili soru...

Leverage

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, belki basit bir soru olacak ama youtube işine tam anlamıyla girmeye karar verdim bazı konuları biliyorum, vaktim olduğunca konulara bakmaya çalışıyorum ancak yeni deneyeceğim yöntem için, ana hesaba açılmış alt kanal veya kanallar telifden veya para kazanması kapatılırsa, ana kanalla sorun olurmu oda kapanır mı? Bilgi verirseniz sevinirim, teşekkürler.

hayır diye biliyorum.ancak aynı adsenseye bağlıysa kapanır.
alt kanal olmasa bile aynı adsenseye bağlı ise banlıyorsn

Ana kanal teliften kapanırsa alt kanalların şifrelerini almazsan bir daha alt kanallarına gişremezsin. alt kanallarından biri teliften kapanırsa diğer alt ve ana kanala zarar gelmez. bizzat basıma geldi

Ana kanal teliften kapanırsa alt kanalların şifrelerini almazsan bir daha alt kanallarına gişremezsin. alt kanallarından biri teliften kapanırsa diğer alt ve ana kanala zarar gelmez. bizzat basıma geldi

Teşekkür ederim aradığım cevapı buldum sayenizde. Aynı adsense bağlı olsalarda sorun olur mu? bu konuda da bilgi verirseniz mutlu edersiniz :)

Teşekkür ederim aradığım cevapı buldum sayenizde. Aynı adsense bağlı olsalarda sorun olur mu? bu konuda da bilgi verirseniz mutlu edersiniz :)

Hayır sorun olmaz. bir kanalın teliften veya spamdan kapatılırsa adsenseye veya diğer kanallarına zeval gelmez. ama bir kanalının para kazanması kapatılırsa adsensedeki tüm kanalların para kazanması kapatılır. ama adsense banlanmaz o zamana kadar kazandığın parayı alırsın.

eskiden diğer kanallar riskte olmasın diye alt kanal riskliydi
şimdi öteki türlüde riskli
farklı gmaildende açsan , birine bişi oldumu adsenseye baglı bütün kanallar yalan oluyor
biz yeni yöntemler bulup alan genişletsekte
google yine bizi dar alana sıkıstırıyor :)

sakın alt kanal çalışma hocam. Çalışacaksan ana kanal çalış. İleride başın ağrımasın.

sakın alt kanal çalışma hocam. Çalışacaksan ana kanal çalış. İleride başın ağrımasın.

Ne diye ağrıyacak başı bi açıklar mısın? Ben hiç ana kanal çalışması yapmıyorum.Ana adsense hesabımada alt kanal açıyorum. Şimdiye kadar 1 tane alt kanalım kapatıldı.Diğer kanallarım 3 aydır takır takır devam ediyor yoluna.

Ne diye ağrıyacak başı bi açıklar mısın? Ben hiç ana kanal çalışması yapmıyorum.Ana adsense hesabımada alt kanal açıyorum. Şimdiye kadar 1 tane alt kanalım kapatıldı.Diğer kanallarım 3 aydır takır takır devam ediyor yoluna.

kanalların para kazanması kapatıldımı alt kanallar hiçbir işe yaramıyor.

Ana kanallarda google+ yöntemi ile kanalların para kazanmasını tekrar aktif edebiliyorsun.

bayramda toplu şekilde adsenseye bağlı nekadar kanalım varsa kapanmıştı. ana kanalların hepsinin parakazanmasını tekrar aktif ettim. Ama alt kanalların güme gitti.

O yüzden ana kanal çalışmak herzaman mantıklıdır.

kardesım alt kanaldan kastın 1den fazla kanalın aynı hesapdan acılması tek kanalmı acalım yoksa dırek kanal acmadan hesabın kendısinemı videoları atalım tam anlıyamadım ?

kardesım alt kanaldan kastın 1den fazla kanalın aynı hesapdan acılması tek kanalmı acalım yoksa dırek kanal acmadan hesabın kendısinemı videoları atalım tam anlıyamadım ?

usc7b.gif

Videoları ana hesaba atacaksınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri