alt kanal sistemi ve para kazanmaya kaptılması

• Kullanıcı drogba11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

drogba11

Yasaklanmış
arkadaşlar ben tek kanal çalışıyorum şu anda sadece tek bir kanal daha vardı bir videosu olan kız arkadaşımın çevirisini yaptığı bir sihirbazlık videosu çocuk kanalıydı onun emeği var diye silmedim o kanalı. ana kanalım sahte bi telif aldığı için dokunmayıp alt kanal açtım ordan tek kanal üzeri devam ediyordum halada ediyorum ve birde o tek videolu kanal o tek videoya sanırım bir uyarı gelmiş ve bu yüzden para kaznamaya katılmış. şu anda o kanalı sildim elimde sadece sağlam olan tek olarak kulandığım o alt kanal var bunu para kazanmasını nasıl açabilirim?

---------- Mesaj saat 16:27:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:04:00 civarında gönderildi. ----------

beyler acil cevap :) alt kanalı google plus ile açabiliyor muyuz?

arkadaşlar ben tek kanal çalışıyorum şu anda sadece tek bir kanal daha vardı bir videosu olan kız arkadaşımın çevirisini yaptığı bir sihirbazlık videosu çocuk kanalıydı onun emeği var diye silmedim o kanalı. ana kanalım sahte bi telif aldığı için dokunmayıp alt kanal açtım ordan tek kanal üzeri devam ediyordum halada ediyorum ve birde o tek videolu kanal o tek videoya sanırım bir uyarı gelmiş ve bu yüzden para kaznamaya katılmış. şu anda o kanalı sildim elimde sadece sağlam olan tek olarak kulandığım o alt kanal var bunu para kazanmasını nasıl açabilirim?

---------- Mesaj saat 16:27:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:04:00 civarında gönderildi. ----------

beyler acil cevap :) alt kanalı google plus ile açabiliyor muyuz?

alt kanalların para kazanması açılmıyor diye biliyorum ellerimle 4m'den fazla izlenimli kanalları sildim :o

şimdi ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz? ya salaklık ettim kız arkadaşımın emeği var vs diye kıyamamdım yoksa onun dışında 2 kanalım daha vardı türkçe içerik birde spor 2sini gözümü kırpmadan sildim birini komple sildim d,iğerininde bütün videolarını. sadece çocuk kanalım kalmıştı ondanda tek video vardı alt yazı çalışması yapmıştık sihirbazlık vs ile ilgili bir video. işte duygusal davranmanın idealist davranmanın cezası :)

şimdik 1 tavsiyeler 2 tecrübeler bunları alayım ihtiyacım var. içerideki parayı alabilirmiyim o ihtar gelen kanalı sildim ama alt kanaldı şimdi bildfiğim kadarıyla o kanalı silince paralar ödeniyor ama bu alt kanal olması işi dğeiştirirmi diğer alt kanlın parasını alabilirmiyim. ayrıca diğer kanlla boş spor kanalınada aynı mail gelmiş birden çok vs diye bu bir hata değilmi itiraz etmeyi düşünebilirim bu yzüden.

---------- Mesaj saat 17:01:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:39:48 civarında gönderildi. ----------

evet arkadaşlar tecrübelere ihtiyacım var.

Parasını alamazsınız.Alt kanalın parası açılmaz.Hata değil aynı adsense ile bağlıysa o boş kanalınız kapanması doğal.

hata dediğim ayrı ayrı mail geliyor her kanal için bu kanalda birden çok falanca var diye tek kanala gelmesi lazım diğerlerininde kapanması olmayan kanala geliyor. parasını kanalları silersem almıyor muyum ? son para yatırılmada kanalarını silenler aldı diye hatırlıyorum yanlışmıyım?

---------- Mesaj saat 17:57:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:42:37 civarında gönderildi. ----------

salaklığıma yanimiyim :) 1000 video ki günde saatlerimi veriyorum 1 video için güme gidiyor. siz ssiz olun ne duygusal davranın ne idalist. ilk önce mantık... tehlike arz ediyorsa arkanıza bakmayın silin gitsin.

---------- Mesaj saat 18:04:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:57:13 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar şu para alıp alalama mevzusunu bir netleştirelim. sonra zati kaybedecek zamanım yok tam gaz devam.. o parayı alamazasamda 10 katını alırım kısmet olursa tabi :) hayatta parayla elde edilmeyecek nadir şeylerden biri tecrübe. bu işte şans ne kadar önemliyse tecrübede o denli önemli

---------- Mesaj saat 18:35:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:04:41 civarında gönderildi. ----------

hım arkadaş forumu olmuş sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri