Alt kanal ve ana kanal?

Graphic

Yasaklanmış
Arkadaşlar alt kanalın avantajı , dez avantajı nedir?
Ana kanalın avantajı dez avantajı nedir?

artı ve eksi yönlenirini olumlu , olumsuz yönlerini yazarsanız çok sevinirim.

Ana kanalın tek avantajı para kazanılması kapatıldığı zaman tekrar açabilme şansın olduğu benim bildiğim

1 hesabım var 70 alt kanalım var 1 telif geldimi direk silebliyorum kafam rahat istediğin zaman kanalı geri getirme özelliğide var tekrar 0dan para kazanma açamıyosun sadece kapanınca bukadar daha kullanışlı

alt kanal ana kanal muhhabetini bir türlü çözemedim.
ana kanal açayım dedim. girdim video yüklemek için kanal oluşturmalısınız dedi ok dedim. alt kanal oluyormuş öyle. ee karışık yani.
ana kanalada farklı bir isim koyamıyorsun. ad soyad kalıyor öylede olmaz.
çözemedim bu işi.

1 hesabım var 70 alt kanalım var 1 telif geldimi direk silebliyorum kafam rahat istediğin zaman kanalı geri getirme özelliğide var tekrar 0dan para kazanma açamıyosun sadece kapanınca bukadar daha kullanışlı

peki birine para kapanma gelince hepsini etkilemiyor mu

aynı şey hocam etkilicek tabikide adsense bağlı olan tüm kanalları.ana kanalı boş bırakıyorum sadece alt kanal açıyorum böylece hesap devredışı kalmaktan kurtuluyor yani istediğin zaman kanalları siler tekrar açarsın

hesabın kapanma nedenine bağlı topluluktan 1 tane kanalım kapandı diye gitti ama 5 aydır bu isteyim sadece 1 kere gitti nedenide kanalımın +16 olması. o günden bu güne +16 yüklemiyorum kapanmıyor anca telifle kapanıyor kanallar.

hesabın kapanma nedenine bağlı topluluktan 1 tane kanalım kapandı diye gitti ama 5 aydır bu isteyim sadece 1 kere gitti nedenide kanalımın +16 olması. o günden bu güne +16 yüklemiyorum kapanmıyor anca telifle kapanıyor kanallar.

kanal kapanması sıkıntı değil de para kaanama gidince bende hepsi gittti

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri