Alt Kanalı Adsense İlişkilendirme Sorunu

Ersümer

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dünden beri yeni açmış olduğum bir alt kanalı adsense ile ilişkilendiremiyorum bir türlü. Her zaman yaptığım şekilde yapıyorum ama olmuyor. Bu işte yeni sayılmam aslında. Adsense hesabımın maili ile kanalımın yer aldığı mail aynı değil. Farklı bir adsense de oturum aç diyorum. Oturumu açıp ilişkilendir diyorum. Sayfaya yönlendiriliyorum, sonraki dediğimde tekrar hesap açma sayfasına yönlendiriliyorum. Hesabı açıyorum yine karşıma sonraki linki çıkıyor ve bu kısır döngü böyle devam ediyor. Bu sorunu yaşayan başkası var mı acaba?
Daha önce böyle bir durum hiç yaşamamıştım. Neden kaynaklanır acaba bu sorun ?

Teşekkür ederim ...

Hocam konuyu baltalamak gibi olmasın da, bende dün bu sorun yüzünden kanalı adsense ile ilişkilendirdim sanıyorum ancak ilişkilendirememişim.
Ve dün dünya kupasından bir videom da patlamış. 200 k ya yaklaşmış.
Sabah kalkınca altkanala gmail tanımlayıp adsense ile ilişkilendirdim, acaba parası yansır mı adsense'ye, varmı yardımcı olabilecek.

İnşallah yansır hocam, şuan izlenim almaya devam ediyor yaklaşık yarım saat önce ilişkilendirdim ama hala adsense'de bir değişiklik yok.

Altkanala mail tanımlamayı deneyin hocam.
Kanal ayarlarından gelişmişe ordan şifre değiştir kısmından.

hocam bendede aynı sorun var bunu daha çok açar mısınız. tam anlamadım

Sağ üst logoya tıklanacak > Youtube ayarlarına girilecek > Gelişmiş > ordan da şifre değiştir.
Bu işlemden sonra kanala ana kanaldan ayrı olarak girebileceğin plus.google uzantılı mail almış oluyorsun. Sonra adsense ile ilişkilendirme sırasında son adımda bu mail ile giriş yapacaksın.
Önceden ana kanal maili ile girip alt kanal seçme olanağı tanıyordu, artık o yok, ana kanal maili yerine bu plus google maili ile giriş yapıyorsun.
Bu plus.google ı gmaile yükseltebiliyorsun.

Sağ üst logoya tıklanacak > Youtube ayarlarına girilecek > Gelişmiş > ordan da şifre değiştir.
Bu işlemden sonra kanala ana kanaldan ayrı olarak girebileceğin plus.google uzantılı mail almış oluyorsun. Sonra adsense ile ilişkilendirme sırasında son adımda bu mail ile giriş yapacaksın.
Önceden ana kanal maili ile girip alt kanal seçme olanağı tanıyordu, artık o yok, ana kanal maili yerine bu plus google maili ile giriş yapıyorsun.
Bu plus.google ı gmaile yükseltebiliyorsun.

teşekkürler hocam oldu.

Hocam konuyu baltalamak gibi olmasın da, bende dün bu sorun yüzünden kanalı adsense ile ilişkilendirdim sanıyorum ancak ilişkilendirememişim.
Ve dün dünya kupasından bir videom da patlamış. 200 k ya yaklaşmış.
Sabah kalkınca altkanala gmail tanımlayıp adsense ile ilişkilendirdim, acaba parası yansır mı adsense'ye, varmı yardımcı olabilecek.

Yansımaz hocam.Şansınıza küsün

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri