alt kanallardan partnerlik başvurusu

• Kullanıcı softturkey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

softturkey

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar. biliyorsunuz yeni youtube hesaplarında biren fazla alt kanal açma imkanımız var. ben alt kanallarımdan birinden partnerlik başvurusu yaptım (alt kanala ait mail ve özel şifreden giriş yaparak) fakat gmail.com a girdiğim zaman kanalıma özel mail tanımlamam gerekiyormuş. fakat ben onaylı hesap açanlardan hesap aldığım için telefonu bilemediğim için mail tanımlayamadım. şimdi ben ne yapmalıyım ? başvuru yaptım rpm ve awesomeness e ama onaylanıp onaylanmadığını nereden anlayacağım ?bu durumda ödeme ve dashboard isteğini nasıl bildireceğim ? veya kanalın sahibi olduğumu nasıl ispatlayacağım.

edit : awesomeness e başvuruda hotmail adresimi vermiştim. kabul edilip edilmediğimi buraya mı yollarlar ?

---------- Mesaj saat 20:37:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:49:55 civarında gönderildi. ----------

kimsemi bilmiyor :(

kanalınızın dashboard kısmına (hesap özeti olması lazım türkçesi) girin oraya geliyor partner daveti ve ordan kabul ediyorsunuz, davet geldiyse gözükmesi lazım dashboard da

Alt kanal ile başvuru yaparsanız da durum aynı.

Kanalınızın bulunduğu maile link geliyor tıklıyorsunuz ve karşısınıza [email protected] gibisinden başvuruda bulunduğunuz mailinize giriyorsunuz, sonra ona tıklayınca alt kanallarınız karşınıza geliyor ve hangisi ile başvuruda bulunduysanız yani hangi kanal için partnerlik istediyseniz seçiyorsunuz onaylıyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri