Alt Kanallarım Sırayla Kapanıyor

• Kullanıcı uzöz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

uzöz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşar adsense ve alt kanal şeklinde çalışıyorum çalıştığım içerikler telif riski olmayan ve az kazandıran içerikler olduğu için alt kanal çalışmaya başlamıştım. bundan 2 hafta önce bir kanalım spamdan kapandı spam değildi ama içeriği ilk ben yüklüyordum ve youtubeda başka yükleyen yoktu. birisi beni flağladı ve kanal kapandı. tüm kanallarım aynı adsenseye bağlı. kanalım spamdan kapanınca google + sayfasını sildim. gelen mailde başka youtube hesabı oluşturmanız yasaklanmıştır diye yazıyordu, bundan 3-4 gün sonra 6 kanalım daha spamdan gitti, dün 6 kanal daha gitti çok kötü durumdayım. Kanallar aynı adsenseye bağlı olduğu için mi kapanıyor yoksa alt kanal olduğu içi mi ne yapmalıyım lütfen yardım edin. adsense ve ana kanal şu an sağlam. [MENTION=8469]Yumi[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=10939]yenerk[/MENTION]

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşar adsense ve alt kanal şeklinde çalışıyorum çalıştığım içerikler telif riski olmayan ve az kazandıran içerikler olduğu için alt kanal çalışmaya başlamıştım. bundan 2 hafta önce bir kanalım spamdan kapandı spam değildi ama içeriği ilk ben yüklüyordum ve youtubeda başka yükleyen yoktu. birisi beni flağladı ve kanal kapandı. tüm kanallarım aynı adsenseye bağlı. kanalım spamdan kapanınca google + sayfasını sildim. gelen mailde başka youtube hesabı oluşturmanız yasaklanmıştır diye yazıyordu, bundan 3-4 gün sonra 6 kanalım daha spamdan gitti, dün 6 kanal daha gitti çok kötü durumdayım. Kanallar aynı adsenseye bağlı olduğu için mi kapanıyor yoksa alt kanal olduğu içi mi ne yapmalıyım lütfen yardım edin. adsense ve ana kanal şu an sağlam.

Önce başka bir mail üzerinden temiz bir şekilde açıp bağlamayı dene. Kapanmaya devam ediyorsa sonuç belli :)

spam politikası yt to yt den ibaret değil hocam yt de hiç olmayan videoyuda atsanız spamdan kapanma riskiniz var alt kanallara aynı videoları atmışsanız bu zaten başlı başına spam

spam politikası yt to yt den ibaret değil hocam yt de hiç olmayan videoyuda atsanız spamdan kapanma riskiniz var alt kanallara aynı videoları atmışsanız bu zaten başlı başına spam

alt kanallarda farklı kategoriler vardı hocam hiçbiri aynı kategori değil, spamdan kapanan kanal 1 tane ve gerisi zincirleme olarak kapanıyor içinde hiç video olmayan kanal bile kapandı, bende oradan anladım şu an ana kanal ve bir kaç alt kanal ve bağlı oldukları adsense sağlam, kanalların kapanmasını durdurmak için adsense mi değiştirmeliyim? ana kanal hariç diğer alt kanalların sahipliğini başka bir kanala atadım ve ana kanal dahil hepsinin adsense hesabını değiştirdim. başınızdan belki böyle bir olay geçen arkadaş vardır. Yardımcı olursa sevinirim.

Büyük ihtimalle her girdiğin kanal kapanıyordur eğer öyleyse bilgisayarın temiz değil.. Ama adsenseye bağladıkların gidiyorsa adsensen spamdadır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri