Altın Uçlu HDMI Kablo

ucunun altın olması görüntünün extra daha iyi olmasını sağlamıyor :) Yeriniz nerde bilmiyorum ama ankaradaysa konya sokak istanbuldaysa yüksek kaldırım caddesinden 10-15 TL arası kaliteli HDMI kablo temin edebilirsiniz

ucunun altın olması görüntünün extra daha iyi olmasını sağlamıyor :) Yeriniz nerde bilmiyorum ama ankaradaysa konya sokak istanbuldaysa yüksek kaldırım caddesinden 10-15 TL arası kaliteli HDMI kablo temin edebilirsiniz

Peki ne işe yarıyor hocam bu altın uç? Malesef küçük bi şehirdeyim. Tek şansım ya internet ya da büyük mağazalar.

ya bu hdmi kablo süper bir icat :D
indiriyorsun laptop'a bluray filmi bağlıyorsun dev ekrana uzanıyorsun full hd izliyorsun :D

ya bu hdmi kablo süper bir icat :D
indiriyorsun laptop'a bluray filmi bağlıyorsun dev ekrana uzanıyorsun full hd izliyorsun :D

İşte bu zevkten ben de mahrum kalmayım dedim de kabloyu nasıl alcam bilmiyorum kazık da yemek istemiyorum hep +70 fiyatlar :D

hocam altın süper iletkendir illa ki etkisi vardır diye düşünüyorum ama pek bilgim yok hdm kablosu konusunda

HDMI kablonun uçlarının altın olmasının sebebi iletkenliğinin fazla olması. Saniyede bilmem kaç kare gönderiyor tv'ye. Herhangi bir zaman kaybı olmaması için yani gözle görülür derecede bi geriden gelme gibi düşünebilirsin, bunun olmaması için altınla kaplayıp veriyi daha hızlı alıp vermesini sağlıyor. Ben böyle biliyorum yanlışda olabilirim.

HDMI kablonun uçlarının altın olmasının sebebi iletkenliğinin fazla olması. Saniyede bilmem kaç kare gönderiyor tv'ye. Herhangi bir zaman kaybı olmaması için yani gözle görülür derecede bi geriden gelme gibi düşünebilirsin, bunun olmaması için altınla kaplayıp veriyi daha hızlı alıp vermesini sağlıyor. Ben böyle biliyorum yanlışda olabilirim.

hocam kullandığınız veya önerebileceğiniz marka var mıdır?

[MENTION=42691]Gzdykp[/MENTION] valla hocam belli bir marka bilmiyorum. İzmir/Çankaya'dan elektronikçilerden gidip alıyorum 20-30 lira falan sanırım o civarlarda. Standart bir altın kaplamalı hdmı kablo işinizi görücektir. Verdiğiniz linkteki kablo benim bile içime sinmedi hocam öyle diyebilirim :D 10 Lira fazla verin phlps tarında altın kaplamalı kablo alın. Benim şuan kullandıklarım 2-3 tane var evde onlarda uyducuların falan getirdikleri markada bilmiyorum.
Sizin için dsmartın bağlı olduğu hdmı kablosun baktım amw style yazısı vardı. Sanırım kablo tipi gibi bişiy. Onu araştırabilirsiniz hocam 3d film falan gayet akıcı izlemişliğim var.

[MENTION=42691]Gzdykp[/MENTION] valla hocam belli bir marka bilmiyorum. İzmir/Çankaya'dan elektronikçilerden gidip alıyorum 20-30 lira falan sanırım o civarlarda. Standart bir altın kaplamalı hdmı kablo işinizi görücektir. Verdiğiniz linkteki kablo benim bile içime sinmedi hocam öyle diyebilirim :D 10 Lira fazla verin phlps tarında altın kaplamalı kablo alın. Benim şuan kullandıklarım 2-3 tane var evde onlarda uyducuların falan getirdikleri markada bilmiyorum.
Sizin için dsmartın bağlı olduğu hdmı kablosun baktım amw style yazısı vardı. Sanırım kablo tipi gibi bişiy. Onu araştırabilirsiniz hocam 3d film falan gayet akıcı izlemişliğim var.

teşekkür ediyorum

Şimdi ucu altın kaplama ama içindeki kablo bakır, tabi ucun bağlandığı karşılığıda altın değil. Mantıken düşünüldüğünde bana pek bir önemi yokmuş gibi geldi. Tabi bu benim fikrim.

Altın iletkenliği yüksek.görüntüyü ilk toplaması sağlanıyor.faydası yok demeyin kesinlikle faydası var.takı süs eşyası deüil görüntü olsun diye yapılmaz.komple altından da yaparlar tabi ödeyecekseniz o kadar parayı.

Benim tavsiyem en ucuz kabloyu alıp geçmeniz.

Altın iletkenliği yüksek.görüntüyü ilk toplaması sağlanıyor.faydası yok demeyin kesinlikle faydası var.takı süs eşyası deüil görüntü olsun diye yapılmaz.komple altından da yaparlar tabi ödeyecekseniz o kadar parayı.

İletkenlikle alakası yok. Gümüş ve bakır altından daha iyi iletkendirler.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Elektriksel_iletken

HDMI kalbo alacağanız zamana 5 - 25 TL arasında herhangi bir HDMI kablo alın gidipt boşyere 40 - 50 - 150 TL vermeyin. Altın uçlu kablo olayı da tamamen insanları kandırma amaçla bir satış politikasıdır başka da bir şey değil.

Kafanı karıştırıp şunu al bunu al diyenler olacak hiç dinleme sadece şuna önem ver uzun süre kullanmak istiyorsan kabloyu HDMI 1.4 al fiyatı biraz yüksektir ama çok uzun süre kullanmayacağım 3 - 4 sene kullansam yeter diyorsan HDMI 1.3 al fiyatı daha uygundur diğerine göre.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri