Altına Yatırım Yapan Varmı Veya..

GOKTURK

Yasaklanmış
Arkadaslar Altına yatırıp yapan varmı varsa nasıl bir yol izlemeliyim nasıl başlamalıyım altın yatırımı için..

Veya Aldıgınız paraları nasıl değerlendiriyorsunuz sadece yatırıp yapanlar cevaplarsa sevinirim ...

Bu gibi İşlerle İlgileniceksen Sağlam Bi Forex Egitimi Almalısın Ücretsiz Eğitim Veren Siteler Var ...

youtube ile alakası yok geçen sene gram bazında altın aldık altın da büyük miktar olucak ki kar edesin 100 bin gibi rakamlar ama kayıpta fazla olabilir mesela geçen sene 100 lerde dolaştı bi ara sonra bir düştü 80 e düştü şuan alınabilir fiyatta bence ama sürekli takip ediceksin fln vs para fazla değilse uğraşma derim

altın yatırımı gram veya külce şeklinde yapılmalı öyle bilezik yüzük tarzı yatırım yapmayınız kaybınız cok olur.

onun dışında döviz yatırımınıda düşünebilirsin.

son dönemde merrkez bankası dolara müdahale etmesine ragmen dolarda yükseliş devam edebilir. yılın son dönemlerine dogru bir patlama yaşanır hemen bozarsınız.

onun dışında yıl sonu ve yıl başlarında altındada yükselme görülür o zamana yönelikde yatırım düşünülebilir.

Benim gibi gramını 106 liradan alıpta 80 liraya satacaksan hiç başlama :D Büyük zarardayım.

altın artık kısa vadede büyük kazançlar sağlatmıyor. ben düzenli olarak 3 senedir her ay alım yapıyorum. 88ede aldığım oldu 100 lirayada oldu. şuan düşük seviyelerde. ileride çıkacağını umut ediyorum

Parayı uzun vaadede elinde tutabileceksen altında euroda iyi bir kazanç sağlar ama kısa vadede çok zararın olur bir sene elinde tutabileceksen bence altın yapmalısın hocam

Hocam merhaba,

Oncelikle bu gibi yatirimlara girerken,yatiracagin miktar cok onemli..Miktar 10,000 liranin altindaysa,guvenilir ve bilgili bir broker ile yatirimini borsada degerlendirebilirsin...Eger miktar yuksekse bankalarin sundugu eurobond gibi tahvilleri degerlendirebilirsiniz..Sure uzun ama kazanc guvenlidir..Forex tavsiye etmem,bu isin ustadi olmadiktan sonra Forex'ten para kazanmak sans isidir bana gore...Elinize surekli fakat kucuk miktarlarda para geciyorsa,ceyrek-yarim-tam altin alabilirsiniz..

Herseyden once unutmamalisiniz ki;devlet tahvili haricinde cogu yatirimda zarar etme durumunuz da vardir...

Hayirli olsun...

hiç uğraşmayın benim gibi adsensden gelen parayı 1 haftada bar'da yiyip rahatlayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri