AltKanala Erişmek. Ana Mail Erişim Kapanınca

azat_usta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ustanetwork.com
Selamun Aleyküm;

Ana mailim sahte teliften kapandı telefon onayı istiyor lakin ne girsem bu numara kullanılmıştır diyor. içinde kullanıcı adı oluşturulmamış mailini bilmediğim günlük 50k izlenim alan kanalım var ve erişemiyorum. özel url oluşturamazsam partnerdeki parayı alamam. erişebiliceğim yol varmı ücretli destekte kabul ediyorum

Teşekkürler

Ana kanalin mailine giris yapman yada alt kanala ait googleplus maili ve sifresini bilmen sart. Yoksa olmaz.

Kardeşim o kanala alt mail oluşturmalıydın başka türlü giriş yolu varsada ben bilmiyorum

ayni sorun bendede oldu 2 defa gittim sirf kanal acmak icin ozellikle hat aldim 2 tane olusturdugum kanallari tel numaralari ile yazdim bir kagida ayni tel noyu giriyorum daha once kullandiniz diyor bana bu teli bu dediklerim bu numara ile dogrulattigim kanallar bu arada niye kapatiyorlar neye gore kapatiyorlar cozemedim gelen mailede baktim hep ayni zirva temiz 2 tane kanalim vardi onlarda gitmis.. ici bos sadece para aktif

hocam tavsiyem alt kanal alırken şifre oluşturman ben devamlı öyle yapıyorum ana mail gitsede problem olmuyor

evet hocam. gmail dede youtubedede ve plustada kanala yazık 2.m izlenima ldı awede ücreti alabilmem için özel url oluşturmam şart
tek yol kalıyor herhangi bir tel ile onay. onaydan sonra spam olarak kanala erişemeyeceksin ama plus ile işini halledebilirsin ztn.farkli ülke telefonları dene bakalım.sadece fikir.en olmadı ben yabancı kart takayım biriyle işini görürsün

tek yol kalıyor herhangi bir tel ile onay. onaydan sonra spam olarak kanala erişemeyeceksin ama plus ile işini halledebilirsin ztn.farkli ülke telefonları dene bakalım.sadece fikir.en olmadı ben yabancı kart takayım biriyle işini görürsün

hocam hiç kullanılmamış numarlar bile denedim. googleye günlerce mail attım nafile. yani maile giriş imkansız gibi. bana alt kanala girebilmem lazım. özel url si yok ancak şifresi var

dediginiz seyi temin bende denedim ama yinede unusual activityden gitti diyor ve bu kanalim bombostu video falan hicbirsey yuklememistim ve dogrulanmis kanaldi dogruladigim hatla tekrar pin aliyorum yaziyorum unusual activity devam ediyor yine

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri