|Amazing5 |Büyük kazanç| 180 Gündür Online| Türkçe Dil Desteği|

• Kullanıcı herzaman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 gün sonra ne oluyor hocam halen devam mı ediyor yoksa baştan mi yükleme yapıyoruz

20 gün sonra ne oluyor hocam halen devam mı ediyor yoksa baştan mi yükleme yapıyoruz

Misal 20 dolar yaptırdınız paranızı ay sonunda 31 dolar olarak alıyorsunuz. Ve olay bitiyor isterseniz yatırıma devam edebiliyorsunuz bundan sonrada hep karda olmuş oluyorsunuz. Aslında sistemin böyle olması yani benzerlerine gore daha durağan bir rakam kazandırması işin ciddiyetini amaçlarının parlaklığını gösterir. Ben böyle dusunuyorum en azından :)

Sistem sorunsuz devam ediyor arkadaşlar sorusu olanların sorularını cevaplayabilirim.

Bir kaç soru sormak için skype adresini ekledim hocam

hocam 1000 dolar yatırsak ertesi güne direk karını çekebiliyormuyuz misal ?

hocam 1000 dolar yatırsak ertesi güne direk karını çekebiliyormuyuz misal ?

Hocam 1000 dolar yatırsanız günlük 50$ alırsınız. 31 gün Boyunca her gün karınız hesabınıza yatar.

image.png

sakın yapma öyle bir hata...

Böyle sistemlere sizi üzmicek rakamlarla girmeniz lazım ama. Sistemi daha önce kullanmayıp böyle yorum yapmanız hoş değil şuan 850 dolar yatıran arkadaşlarım var. Ama tabi böyle sistemlerde riski azaltmak adına ben olsam elimde sadece 1000 dolarım var ise buna benzer bir kaç güvenilir siteye bölüp riski azaltırdım.

Böyle sistemlere sizi üzmicek rakamlarla girmeniz lazım ama. Sistemi daha önce kullanmayıp böyle yorum yapmanız hoş değil şuan 850 dolar yatıran arkadaşlarım var. Ama tabi böyle sistemlerde riski azaltmak adına ben olsam elimde sadece 1000 dolarım var ise buna benzer bir kaç güvenilir siteye bölüp riski azaltırdım.

bu tarz sistemlerde güven söz konusu olmaz. bu sistemi kullanmaya gerek yok yeterli tecrübemiz mevcut.o 850$ yatıran arkadaşların da sistem patlamadan kurtarır inşallah paralarını. iyi günler

bu tarz sistemlerde güven söz konusu olmaz. bu sistemi kullanmaya gerek yok yeterli tecrübemiz mevcut.o 850$ yatıran arkadaşların da sistem patlamadan kurtarır inşallah paralarını. iyi günler

Kurtardılar merak etmeyin dün açıldı yazmadım konuda 180 gündür açık :). İyi günler

Sistem sorunsuz işliyor bu sistemin en güzel yanı yatirdiginiz paraya oranla günlük kazancınızın direk yatması

20 dolar daha yatırmış bulunmaktayım arkadaşlar ne ödeme atmada ne çekmeden herhangi bir sorun yok

Ödemeler düzenli yatıyor arkadaşlar şuana kadar ne ödeme yaparken ne de alırken sorun yaşayan görmedim.
image.png

benim anlamadığım olay şu.Şimdi hocam eyw burada insanlara bir kazanç kapısı olması için bir yol göstermişsiniz.Ama sürekli mesaj atmanız sürekli konuyu üste taşımaya çalışmanız bu işten bir çıkarınız olduğunu ve bu işte bir katekulli olduğu düşüncesine beni sevk ediyor.Umarım yanlış düşünüyorumdur.

benim anlamadığım olay şu.Şimdi hocam eyw burada insanlara bir kazanç kapısı olması için bir yol göstermişsiniz.Ama sürekli mesaj atmanız sürekli konuyu üste taşımaya çalışmanız bu işten bir çıkarınız olduğunu ve bu işte bir katekulli olduğu düşüncesine beni sevk ediyor.Umarım yanlış düşünüyorumdur.

Herhangi bir katakulli yok konuyu açtığım için kendi yaptığım yatırımları ve aldığım ödemeleri günlük olarak yazıyorum. 180 gündür sorun çıkmadı ama çıkmayacağı anlamına gelmiyor çıktığı zamanda sorun çıktı yazıcam misal. Yani bu forumda belki bu konular daha yeni yeni açılıyor ama genelde prensib budur konusunu açan kişi her gelişmeyi yazar. Günlük alınan her ödemeyi yatırılan miktarı çekilen miktarı. Ve monitörlerde binlerce dolar yatırılan bir sistemle merak ediyorsanız keşke olsa ama ortaklığım yok :)

e arkadaş 10.000 dolar atalım o zaman günlük 500 dolar bıraksın var mı böyle iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri