Amazon arbitrage iş modeli ile tanışın min %60 kar marji satiş gelmez ise ücret iadeli hizmett

soneryce

Kayıtlı Üye
aaru2u5

Amazon Kanada Arbitrage Paket 12.000 TL
Amazon AU Arbitrage Paket 14.000 TL
Amazon İngiltre Paketi 19.000 TL

İlk İki Koliyi Beraber Yapıyoruz Koli Kar marjları Ortlama %60
Satış Gelmez İse Paranız İade

İletşim : 0539 723 6092 (Whatsapp)

Son düzenleme:
Soneri uzun zamandır sanal dan tanırım, ree10 da aynı işi yapıyor, daha önce birlikte iş de yaptık. Youtube artık çok zorlaştı, bende kendisinden amazon eğitimi almayı düşünüyorum. Uzun yıllar tanıdığım için gönül rahatlığı ile iş yapabilirsiniz.

Soneri uzun zamandır sanal dan tanırım, ree10 da aynı işi yapıyor, daha önce birlikte iş de yaptık. Youtube artık çok zorlaştı, bende kendisinden amazon eğitimi almayı düşünüyorum. Uzun yıllar tanıdığım için gönül rahatlığı ile iş yapabilirsiniz.
Teşekkürler ederim olumlu yorumunuz için

ucuzdan ürün alıp kar ekleyip satış mı yapılacak? biraz daha bilgi verirseniz

konuya biraz daha detay yazmalısınız hocam.

Koli Kar marjları Ortlama %60 ama kaç koli satılma potansiteli var ? ayda 5 sipariş geldikten sonra %500 kar olsa nolcak..

Koli Kar marjları Ortlama %60 ama onun haricindeki giderler kesintiler yani genel maliyet nedir ?
ödeme alma kesintisi nedir ?
şirket giderleri nedir ?
reklam maliyeti varmı ?

Ayrıca satış gelmezse iade yazmışsınız demek ki satış gelmeme ihtimali de var bu cümlenizden bunu anlıyoruz . yaptım denedim satış gelmedi sonrasında başka ürün denemeden para iade edelim o zaman mı diyorsunuz yoksa başka ürün mü deniyorsunuz ?

konuya biraz daha detay yazmalısınız hocam.

Koli Kar marjları Ortlama %60 ama kaç koli satılma potansiteli var ? ayda 5 sipariş geldikten sonra %500 kar olsa nolcak..

Koli Kar marjları Ortlama %60 ama onun haricindeki giderler kesintiler yani genel maliyet nedir ?
ödeme alma kesintisi nedir ?
şirket giderleri nedir ?
reklam maliyeti varmı ?

Ayrıca satış gelmezse iade yazmışsınız demek ki satış gelmeme ihtimali de var bu cümlenizden bunu anlıyoruz . yaptım denedim satış gelmedi sonrasında başka ürün denemeden para iade edelim o zaman mı diyorsunuz yoksa başka ürün mü deniyorsunuz ?
Merhaba Şu Şekilde Koli Dediğimiz Olay 1000 dolar sermayemiz var diyelim
1000 dolarılık ürün alıyoruz satma potansiyeli olan zaten yazılımlar ile aylık satışı vs hepsi gözüküyor x bir ürün bulduk aylık 100 adet satıyor hızlı erimesi için 10 adet alıyoruz 10 adet nekadar tuttu mesela alışımız 20 dolar başka bir ürün buluyoruz aynı şekilde ondanda aylık satışına göre ürün alıyoruz ve bu şekilde yaparak kaç ürün ekliyebiliceğimizi alabiliceğimizi görüyoruz bu oluşuma koli diyoruz .

satış gelmezse iade kısmına gelicek olursak idalıyız ve bu iddamızı gösterebilmek adına o şekilde bi kampanya başlattık

masraflara gelicek olursak
şirket açılışı sadece ingiltere paketinide vardır oda paketi alırsanız bizim tarafımızdan karşılanıyor
ödeme alma kesinitisi yoktur
şirket maliyeti yoktur yıl sonu hesaplanır 85.000 bin sterline kadar maufsızınız
reklam maliyeti yoktur var olan ürünün buybox giriyorsunuz

Tüm kesintiler Halinde %60 kar marjı vardır
1000 dolar sermaye varsa örneğin iş sonu 1600 dolar olarak geri döner
koli satış hızıda ortalama 15-20 gün arasındadır

hocam şirketi siz mi kuruyorsunuz , ayrıca bu kar marjının bize Türkiye deki vergi dönüşü vergi kesintisi nasıl olacak , malum artık yurt dışından dijital pazar adı altında Türkiye'deki banka hesaplarına aktarılan gelirlerin ya da aktarılan paraların çoğu takip altında

konuyu biraz daha detaylandırırsanız özellikle de benim gibi kafası vergi konusunda karışanlar için iyi olurdu .

vergi ödemek için şirket kurmak istemeyen birçok kişi youtube'u bırakmış durumda belki de onlar için ben de dahil olmak üzere iyi bir alternatif olabilir .

şimdi diyelimki paketi aldık , sonraki süreç hakkında özellikle de vergi süreci hakkında biraz daha detay verebilir misiniz ?

hocam şirketi siz mi kuruyorsunuz , ayrıca bu kar marjının bize Türkiye deki vergi dönüşü vergi kesintisi nasıl olacak , malum artık yurt dışından dijital pazar adı altında Türkiye'deki banka hesaplarına aktarılan gelirlerin ya da aktarılan paraların çoğu takip altında

konuyu biraz daha detaylandırırsanız özellikle de benim gibi kafası vergi konusunda karışanlar için iyi olurdu .

vergi ödemek için şirket kurmak istemeyen birçok kişi youtube'u bırakmış durumda belki de onlar için ben de dahil olmak üzere iyi bir alternatif olabilir .

şimdi diyelimki paketi aldık , sonraki süreç hakkında özellikle de vergi süreci hakkında biraz daha detay verebilir misiniz ?

Merhaba hocam şirketi biz kuruyoruz sadece ingiltere paketi için geçerli şirket
Diğer ülkelerde gerek yok
Vergisel olarak payonner kartı kullanıyorum şahsi olarak ordan harcamalarım vs bankamatikten para çekimini yapıyorum özellikle ibanma yapıcaksam vergi dairesinden %1 vergi oranı ile vergilendirilebiliyor (hiç denemedim ) 4 senedir payonner payonner kart ve wise wise kart ile işlem yapıyorum veya payonnerdeki bakiyeyi cripto olarak bozduruyorum çok bozumcu var
Ve payonnerden gelen sizin adımıza olduğu için herhangi bi firma değilde vergilendirmde sorun yaşamıyorsunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri