Amazon dropshipping yapan var mı ?

Dj Precision

Kayıtlı Üye
Amazon üzerinden dropshippingle para kazanma hakkında sorum var. Mesela yüzeysel olarak ben satış ortaklığı ile 850 $ satış yaptım. Bana kalan para 32 $ falan eğer bunu dropshippingle yapsam bana ne kadar kalırdı ? Satış ortaklığını bırakıp dropshippinge geçmek mantıklı mı ? Hangisi daha iyi ?

Amazon üzerinden dropshippingle para kazanma hakkında sorum var. Mesela yüzeysel olarak ben satış ortaklığı ile 850 $ satış yaptım. Bana kalan para 32 $ falan eğer bunu dropshippingle yapsam bana ne kadar kalırdı ? Satış ortaklığını bırakıp dropshippinge geçmek mantıklı mı ? Hangisi daha iyi ?

Dropshipping yapsaydınız sanırım minimum 400 500 dolar kalırdı size

Dropshipping yapsaydınız sanırım minimum 400 500 dolar kalırdı size

Keşke karlar o seviyede olsa hocam. Yeni başlayan dropçuların şuan kar oranları %10-12 seviyelerinde orta düzey bi satıcı 15-25 dir.

850 usd ile yaklaşık 100 usd kar elde edebilirdiniz ancak kira ve yazılım ücretlerini ödediğinizde bu 100 dolarda elinizde kalmayacaktır.

Keşke karlar o seviyede olsa hocam. Yeni başlayan dropçuların şuan kar oranları %10-12 seviyelerinde orta düzey bi satıcı 15-25 dir.

850 usd ile yaklaşık 100 usd kar elde edebilirdiniz ancak kira ve yazılım ücretlerini ödediğinizde bu 100 dolarda elinizde kalmayacaktır.

Kar oranları %50 minimum diye biliyorum
Ornek 20 dolarlık bir ürün buldular. Minimum 30 dolara satıyorlar diye biliyorum. %12 kar oranları epey düşük

Kar oranları %50 minimum diye biliyorum
Ornek 20 dolarlık bir ürün buldular. Minimum 30 dolara satıyorlar diye biliyorum. %12 kar oranları epey düşük

sizin bahsettiğiniz Amazon daki başka bir iş modeli (FBA).
Fba de bu oranları yakalamak mümkün ama dropshipingde bu oranları yakalamak çok zor hocam.

Bende FBA öneririm hocam. Dropshipping'le 5 ayda kel olma ve vucut iç organlarınızdan bazılarını kaybetme riskiniz var.

Nasıl başlarsanız öyle gider FBA araştırın.

Bir diğer konuda şuan uğraştığınız amazon afiliate yapıyorum bilgi alışverişi yapabiliriz.

Bende FBA öneririm hocam. Dropshipping'le 5 ayda kel olma ve vucut iç organlarınızdan bazılarını kaybetme riskiniz var.

Nasıl başlarsanız öyle gider FBA araştırın.

Bir diğer konuda şuan uğraştığınız amazon afiliate yapıyorum bilgi alışverişi yapabiliriz.

Ben uğraşmıyorum aslında pinterest hesabı var. Organik 183 k takipçili hesap onda mağaza oluşturdum. Siteyi bağladım. Eklediğim ürünler direk orda görünüyor. O şekilde satış yapıyorum. Ama bana sanki Facebook daha etkili gibi geldi. Orada da siteyi bağladım. Fotoğrafı ekleyip üstüne satın almak için ürün linkini de ekliyorum. Facebook daha etkili gibi geldi. Tabi motivasyonumu kaybettim. Ev ve bahçe ürünleri üzerinde ürünlerin satışını yapmaya çalışıyorum.

Bu işin spamı yapılır mı arkadaşlar :) 100 tane böyle hesap olsa falan. Komik rakamlar böyle insanın yapası gelmiyor. Gerçi bir şey yaptığımda yok..

e80zgun.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri