Amazon Satıcı Mağazanızı Açıyorum (Dropshipping)

bonari16

Kayıtlı Üye

Merhaba

- Amazon Dropshipping için kullanacağınız mağazalarını açıyoruz.
- Şuan sadece Birleşik Arap Emirlikleri ve Singapur ülkelerini açıyoruz.
- Şirket kurmadan ve aylık kira vermeden Amazon dropshippinge başlayabilirsiniz.

Mağaza açmak için istenenler

- Daha önce Amazon hesabı açmadağınız bilgisayar
- Kimlik & Ehliyet & Pasaport bunlardan herhangi bir tanesi.
- Tercihen Kendi adına kredi kartı, yoksa banka kartı da olur. Not: Yurtdışı ve İnternet alışverine açık olması gerekiyor.
- Hesap açarken doğrulama yapılması için telefon

Nasıl Açacağız.

- Gerekli belgeler hazır olması halinde Anydesk ile bilgisayarınıza bağlanıp başvuru yapacağım.
- Normalde 2 iş gününde açılıyor ancak sorun olması halinde gereken desteği vereceğim.

Mağaza açıldıktan sonra SORUMLULUK SİZE AİTTİR. ürün eklememeniz halinde 15 gün Garanti veriyorum. Açılış suspendi genelde olmuyor ama olursa açılana kadar destek veriyorum.

FİYATLAR

Birleşik Arap Emirlikleri Mağazası = 100 TL
Singapur Mağazası = 100 TL
2 mağaza ve Payoner açılışı 175 TL

İLETİŞİM: https://wa.me/31682577233
Refarans olması için yorum yapan ilk 2 kişiye ÜCRETSİZ istediği bir mağazayı açıyorum.

Son düzenleme:
hayırlı olsun..
ilk ref benden olsun ıstegım..
sorularıma cvp bulamazsam ref hakkımı devredebılırım..

1. dropshipping ürün vs bizmi aarlayacağız o konuda destek veriomusunuz.
2. daha once amazon tr hesabına giriş yapılmış pc olmazmı

hayırlı olsun..
ilk ref benden olsun ıstegım..
sorularıma cvp bulamazsam ref hakkımı devredebılırım..

1. dropshipping ürün vs bizmi aarlayacağız o konuda destek veriomusunuz.
2. daha once amazon tr hesabına giriş yapılmış pc olmazmı

Sağolun

1- Ürün arama, yazılım kullanma,hesap kontrolu gibi işlemleri kendiniz yapıyorsunuz. Bunun için danışmanlık verenlerden yardım alabilirsiniz. Yakında Amazon için ücretsiz eğitim verecek olan danışmanlıklar var onlara yönlendirebilirim.

2- Sorun olmaz.Hangi pazarda mağaza açmak istiyorsanız daha önce o pazarda başvuru oluşturmamış olmanız gerekiyor. Bae veya singapur a başvurmadıysanız ilk ref siz olabilirsiniz

Merhaba. Hayırlı satışlar dilerim. Ref için eğer uygun görürseniz Amazon hakkında biraz araştırma yapıp kararımı özelden iletirim.

Ben ref hakkımdan vazgeçtim. Teşekkür ederim.

biraz çaba biraz da sermayeyle birkaç ayda sisteminizi kurup düzenli gelir elde edebilirsiniz. Kar oranları kişiden kişiye değişmekle birlikte genelde min %20 dir.
Arap Emirlikleri ve Singapur da mağaza kirası olmadığı için tek gideriniz yazılım ücretidir.

Yakın zamanda bir danışmanlık firması ücretsiz Amazon eğitimi yapacaktır. Hiç bilmeyen birisi o eğitimi izledikten sonra kendi mağazasını yönetecek bilgiye sahip olacaktır.

Referans kontenjanı hala aktifdir. Belgeleri hazır olan kişiye istediği bir mağazayı ücretsiz açıp teslim ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri