Amazon veya Azure hesap açabilen ?

abasaran

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.arifbasaran.com
Merhaba arkadaşlar,

yaklaşık 1 haftadır sürekli denememe rağmen amazon ve azureden vds açamadım.. ya hesaba bloke konuluyor ya da onaylanmadan iptal ediliyor.

ücreti mukabilinde bu iki sistemin herhangi birinden açabilen varsa yardımlarını rica ediyorum..

Son düzenleme:
hem konu up olsun hemde ek olarak bir soru daha ekleyeyim :)

arkadaşlar, amazondan hesabını fatura beyanı ile onaylatan oldu mu ?
ya da bu tip onaylatma sonucunda sitenin farklı yaptırımları olabilir mi ?
bu konuda deneyimleri / fikirleri olan arkadaşların düşünceleri nedir ..

bu gece actığım hesap onaylanmadı daha:S 27 kasımda açtığın anında onaylanmıştı

Merhaba arkadaşlar,

yaklaşık 1 haftadır sürekli denememe rağmen amazon ve azureden vds açamadım.. ya hesaba bloke konuluyor ya da onaylanmadan iptal ediliyor.

ücreti mukabilinde bu iki sistemin herhangi birinden açabilen varsa yardımlarını rica ediyorum..

Azurenın kredisi çabuk doluyor da amazon baya idare ediyor. Amazonda önceki kullandığınız telefon, adres, kredi vs bilgilenizi farklı kullanın. Kullanacağınız kartta 1 dolarlık bakiye olması lazım çekip tekrar iade ediyor yoksa onaylanmıyor. Fazla bakiye tutmayın yoksa sonradan otomatik çekiyor. Sanal kart kullanın. Geçen bir günde onaylanmıştı benimkisi

çerezleri-geçmişi temiz bir tarayıcı
yandex.com'dan alınan mail
amazon telefon onayı için textplus-nextplus programların kullanılması
ödeme için işbankası sanalkartı yada entropay.com'daki sanal kart kullanımı
adres olarak, gerçekten var olan bir adres

bunlara dikkat etmeme rağmen maalesef amazonda hesaba onay vermiyor.
aynı yollarla azurede bazen karttan ödeme almıyor, alıp hesap açılsa bile 10 dakika sonra hesap bloke ediliyor..

yanlış yaptığım / gözden kaçırdığım nedir ?

çerezleri-geçmişi temiz bir tarayıcı
yandex.com'dan alınan mail
amazon telefon onayı için textplus-nextplus programların kullanılması
ödeme için işbankası sanalkartı yada entropay.com'daki sanal kart kullanımı
adres olarak, gerçekten var olan bir adres

bunlara dikkat etmeme rağmen maalesef amazonda hesaba onay vermiyor.
aynı yollarla azurede bazen karttan ödeme almıyor, alıp hesap açılsa bile 10 dakika sonra hesap bloke ediliyor..

yanlış yaptığım / gözden kaçırdığım nedir ?

telefon onayının yapıldığı ülke ile adresin olduğu ülkenin farklı olması :)

Telefon onayı yapıldı gözükür, ancak oradan yakalar her zaman.

yok orayı atlamışım hocam.
telefn onayını neresi yapıyorsam özellikle oraya ait bir adres buluyorum. (ülke - alan koduna dikkat ederek)
gerçekte var olan adres dediğim oydu. :)
telefon onayı için (azurede) callromania.ro'yu da kullanıyorum

yok orayı atlamışım hocam.
telefn onayını neresi yapıyorsam özellikle oraya ait bir adres buluyorum. (ülke - alan koduna dikkat ederek)
gerçekte var olan adres dediğim oydu. :)
telefon onayı için (azurede) callromania.ro'yu da kullanıyorum

Alkatyan'ın gerçek simleriyle onaylatıp kazakistan'dan açıyordum ben epeydir, bu ara denemedim ama, umarım çözersin problemi ;)

bu amazondan vds kullanıp daha sonra fatura sıkıntısı cıkıyormu

1 hesap 1 vds tek kanal güncel haftada günde 1 video falan 1 sene götürüyor.
1 hesabın aylık 750 saat ve belli bir internet kotası var onu aşmadığınız sürece fatura çıkmıyor ödeme de çıkmadığı için hesap 1 sene devam ediyor.

bu amazondan vds kullanıp daha sonra fatura sıkıntısı cıkıyormu

daha önce hesap açıp kullanabildiklerimde ay sonunda şu kadar ödemeniz var, şu tarihe kadar ödemelisiniz diye uyarı veriyordu.
kullanılan kart sanal kart - adreste bana ait olmayınca fatura pek bağlayıcı olmuyor..

ilk defa bu gece actığım hesap onaylanmadı acaba actığım mail amazon sunucusundaydı diye mi olmadı yarın yeni bir kartla deneyeyim.

Telefon onayı yapıldı gözükür, ancak oradan yakalar her zaman.
Yt de açılan kanalları böyle kapatıyor olabilir mi acaba.. Lokasyon ve telefon farkı..

Yt de açılan kanalları böyle kapatıyor olabilir mi acaba.. Lokasyon ve telefon farkı..

YT ile alakam yok artık onlar bana ödeme yapana kadar. 3 aydır kazanç 6 hane toplam ödenen 200 dolar; artık ne çalışırım, ne üzerine düşünürüm. Ödeme yaparlarsa o zaman bakarız :D

az önce callromania ile telefon onayı yaptım
adres ülke ve alan koduna uygun şekilde romanya adresi
ip zenmate ile romanya seçilerek romanya yapıldı
kredi kartı olarakta entropay'ı kullanarak bi hesap açtım ve aşağıdaki mail geldi..

Kod:
Dear AWS Customer,

Thank you for signing up with Amazon Web Services!

As a new customer, you can launch Elastic Compute Cloud (EC2) instances in 2 AWS regions. We suggest you to use the regions US East (Northern Virginia), US West (Oregon), but if you prefer other regions please contact us at [email protected] and let us know which 2 regions are more convenient for you. You can find the list of regions and which services are available in each of the regions at http://aws.amazon.com/about-aws/globalinfrastructure/regional-product-services/. Please make sure you are not running EC2 instances in the region you are transitioning from.

If you have a use case that requires you to run EC2 instances in more than 2 regions, please contact us at [email protected] describing your use case and we will increase the number of available regions.

This limitation is temporary and only affects EC2 – other AWS services are available in all regions.

Sincerely,
Amazon Web Services

Amazon Web Services, Inc. is a subsidiary of Amazon.com, Inc. Amazon.com is a registered trademark of Amazon.com, Inc. This message was produced and distributed by Amazon Web Services Inc., 410 Terry Ave. North, Seattle, WA 98109-5210

yanlış anlamadıysam, bahsettiğine göre US East (Northern Virginia), US West (Oregon) bölgelerinde kullanabilirmişim...
ama şuanda hesap açmaya çalıştığımda yine Your service sign-up is almost complete! sayfası geliyor..

bu konuda yardımcı olabilecek varmıdır acaba ?

az önce callromania ile telefon onayı yaptım
adres ülke ve alan koduna uygun şekilde romanya adresi
ip zenmate ile romanya seçilerek romanya yapıldı
kredi kartı olarakta entropay'ı kullanarak bi hesap açtım ve aşağıdaki mail geldi..

Kod:
Dear AWS Customer,

Thank you for signing up with Amazon Web Services!

As a new customer, you can launch Elastic Compute Cloud (EC2) instances in 2 AWS regions. We suggest you to use the regions US East (Northern Virginia), US West (Oregon), but if you prefer other regions please contact us at [email protected] and let us know which 2 regions are more convenient for you. You can find the list of regions and which services are available in each of the regions at http://aws.amazon.com/about-aws/globalinfrastructure/regional-product-services/. Please make sure you are not running EC2 instances in the region you are transitioning from.

If you have a use case that requires you to run EC2 instances in more than 2 regions, please contact us at [email protected] describing your use case and we will increase the number of available regions.

This limitation is temporary and only affects EC2 – other AWS services are available in all regions.

Sincerely,
Amazon Web Services

Amazon Web Services, Inc. is a subsidiary of Amazon.com, Inc. Amazon.com is a registered trademark of Amazon.com, Inc. This message was produced and distributed by Amazon Web Services Inc., 410 Terry Ave. North, Seattle, WA 98109-5210

yanlış anlamadıysam, bahsettiğine göre US East (Northern Virginia), US West (Oregon) bölgelerinde kullanabilirmişim...
ama şuanda hesap açmaya çalıştığımda yine Your service sign-up is almost complete! sayfası geliyor..

bu konuda yardımcı olabilecek varmıdır acaba ?

Yarın sabaha kadar bekleyin şu (Your AWS Account is Ready - Get Started Now) başlıklı mail gelmeden vds açamıyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri