Amazon vps hesap alınacaktır !

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

Dean

Guest
Herzaman açtığım amazon hesabını saatlerdir uğraşıyorum bi türlü açamıyorum aktif olmuyor hesap çok acil lazım. Şu işe el atabilecek biri var mı ?7

tekrar güncel , noldu bu amazona ya eskiden 2 ay kapanmazdı şimdi 1 ay dolmadan kapanıyor.

2 adet hesap alınacaktır , ücretiyle yazın lütfen

Son düzenleme:
bi güncelleme gelsin , hadi bre herkesin sürekli kullandığı vps bu biri yardımcı olsun , beleş değil parası neyse verecem...

hocam onaylanmayan hesabtan supporta yazın hesap activasyonu hakkında 1-2 saate acıyorlar.akşam üzeri yazdım saat 8 gibi onayladıar hesabı.ama birden fazla lazım ise hesap işe yarar mı bilemem.

hocam onaylanmayan hesabtan supporta yazın hesap activasyonu hakkında 1-2 saate acıyorlar.akşam üzeri yazdım saat 8 gibi onayladıar hesabı.ama birden fazla lazım ise hesap işe yarar mı bilemem.

1 tane hesap lazım , supporta yazın fln diye uyarı vardı ama ugrasmak istemedim onlarla hemen dönüş yapmayacaklarını düşündüm zaten hesaplarıda sildim aktif olmayınca

[MENTION=32182]enonekarakoc[/MENTION] supporta yazdım dönüş yaptılar ama bana numaranızı bırakın biz sizi arayalım diyor ya nasıl olacak bu iş sen ne yazdınki desteğe ? ben hesabımı aktif edermisiniz diye vs yazmıştım

supporta yazınca Actitavion of my AWS account diye yazınca acıyolarlar.Ama az önce baktım hesaba yine Alert durumuna düşmüş.geçici bir çözüm oluyor ya adresi kanıtlayan bir belge fexlayacagız ya da başka bir yol bulacagız.

dün baya bi mailleştim , telefon onay sistemlerinde sorun olduğu için hesaplar aktif olmuyormuş

[MENTION=9634]0zkan[/MENTION] nerelerde ya. Onun işi o :o

Allah Allah vds oluşturdunuz mu peki ? 1 tanesini sat bana :D

hocam ben vds oluşturum biraz kullandım sonrasında sildim. Limitleri aşınca her ay fatura geliyormuş. Benim hesabımda cloud hesabı da ekli. Videoların yedeklerini oraya atıyorum.Risk oluşmasın diye VDS'yi kullanmayacam. Zaten bu VDS'lerin özellikleri çok sıkıntı. Az disk alanı veriyorlar. Siz hangi amaçla kullanacaksınız?

hocam ben vds oluşturum biraz kullandım sonrasında sildim. Limitleri aşınca her ay fatura geliyormuş. Benim hesabımda cloud hesabı da ekli. Videoların yedeklerini oraya atıyorum.Risk oluşmasın diye VDS'yi kullanmayacam. Zaten bu VDS'lerin özellikleri çok sıkıntı. Az disk alanı veriyorlar. Siz hangi amaçla kullanacaksınız?

Fatura geliyor tabi ama gidip kredi kartıyla almayacaksın sanal kartla alıyosun ne kadar yazarsa yazsın fatura. Zaten3 ay sonea hesabı kapatıyo ödemediğin için onlarda sıkıntı yok

256 gb ram 144 cpu 10 tb disk alanı kullanıyordum ay sonu fatura 10bin dolar geliyordu ödemediğim için kapatıyorlardı sonra tekrar açıyordum :D

Fatura geliyor tabi ama gidip kredi kartıyla almayacaksın sanal kartla alıyosun ne kadar yazarsa yazsın fatura. Zaten3 ay sonea hesabı kapatıyo ödemediğin için onlarda sıkıntı yok
anladım hocam sizi. Amazon'un çok sayıda servisi olduğundan eğer başka servis kullanılıyorsa kullandığın tüm hizletler tehlikeye girer. Sedece VDS için yeni hesap açıp sanal kart eklenmeli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri