Amcaoğlu Türkü Single Çıkardı - Türküseverlere Gelsin

cosgunum

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bizim sülalenin erkeklerinde genelde saz çalıp söyleme gibi bir gelenek var...İyi kötü zamanında buradan bende çalıp söylediğim türkülerimi paylaşmıştım, hatta bir ara amcamın da videosunu paylaşmıştım...Fakat amcalarım içinde en küçüğünün oğlu bu sefer gözünü kararttı ve Aynur Yılmaz & Erkan Coşkun - Kurban Olasın Single ni çıkardı...Allah yolunu ve bahtını açık etsin diyorum ve beğenilerinize sunuyorum...Ayrıca beğenirseniz paylaşımlarınızla da desteklerinizi bekliyorum...Sevgilerimle...
https://www.youtube.com/watch?v=qRBE3VHHHnU

tvde de denk geliyorum yerel kanallarda 100'lerce binlerce türkücü şarkıcı var.Merak ettiğim konu sadece bu sanatı icraa ederek para kazanabiliyorlar mı yoksa başka işleri var mı ? amcanın oğluna başarılar dilerim baya zor bir piyasa

tvde de denk geliyorum yerel kanallarda 100'lerce binlerce türkücü şarkıcı var.Merak ettiğim konu sadece bu sanatı icraa ederek para kazanabiliyorlar mı yoksa başka işleri var mı ? amcanın oğluna başarılar dilerim baya zor bir piyasa

Valla diğerlerini bilmiyorum ama amcamınoğlunun yıllardan beridir geceleri türkü barlarda türkü söylemekten canı çıkıyor...Başka da bir şeyle uğraşmadığı için şimdiye kadar bir çok kez bırakıp başka işte çalışmayı denedi ama vasıfsız olduğu için iş bulamadı...Mecburen sanatını icra ediyor...Fakat şu ana kadar çalıştığı şekilde bir yere gelemeyeceği aşikar...Çünkü çoğu zaman alıdığını aldığı gün tüketmek zorunda kalıyor daha sahneden inmeden...(bu piyasada olunca asalaklar çok oluyor yancı gibi, ye iç hesabı ERKAN ödesin :( ) Artık borç harç bu klibi çektiler...Ama sadece çekmekle de bitmiyor bir de yerel kanal bile olsa yayınlatmak için bir sürü para vermek zorundalar..Amca oğlunun yeteneğine güveniyorum ama dediğiniz gibi piyasa zor, kurtlar sofrası...Ona yürekten şans dilemekten başka ancak böyle videolarını paylaşabilmek geliyor elimden...İyi niyet dilekleriniz için teşekkür ederim...

Nasil satin alabiliriz single ı

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerzek gerzek sanatçılar ünlü olacagına bu dayım ünlü olsun yolunuz acık olsun bol şanslar.

Türküler her zaman içimi kıpraştırır, çok severim açıkcası, ayrıca başarılı olmuş, yolu açık ve daim olsun kardeşim.

Nasil satin alabiliriz single ı

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla orasını hiç düşünmemiştim...Sanki sadece internette ve TV de yayınlanmak üzere çıkardılar şimdilik diye tahmin ediyorum...Ama arayıp sorarım...Sanırım şimdi uyuyor...Malum sanatçı hayatı gece çalış gündüz uyu :)

---------- Spam Engelliyici 13:59 ---------- Önceki Mesaj 13:57 ----------

Gerzek gerzek sanatçılar ünlü olacagına bu dayım ünlü olsun yolunuz acık olsun bol şanslar.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için...
Türküler her zaman içimi kıpraştırır, çok severim açıkcası, ayrıca başarılı olmuş, yolu açık ve daim olsun kardeşim.
Beğendiğinize sevindim...Buradaki yorumları duyunca çok sevinecektir eminim...

hocam yanlış anlamazsanız birşey diycem.Bu türkü söyleyen kadınların neden sesi hep aynı ?.Şu kadının sesinin ve söyleyiş tarzının neredeyse birebir aynısını onlarca dökerim buraya.Aynı şekilde sizin amcaoğlunuzda.Anlamadığım nokta türkü söyleyenler son yıllarda neden hep birbirilerine benziyor ses tonları.Mesela eskiden ibrahim tatlıses türkü söylüyordu ama ahmet kaya da söylüyordu.İkisinin tarzı ve ses tonları çok farklı.Ama günümüze bakıyorum hepsinin ses tonu ve tınısı hatta söyleyiş tarzı ve yorumları bile aynı.Bence bu nedenle türkücülerin işi zor.Kendi tarzını,yorumunu geliştirmediğin sürece...

aa aa youtube playeri yavaş yavaş değişiyor, şuanda yutub sayfasından baktığımda gene aynı ama forumdan player değişik gözüküyor

Güzel çalıyor, başarılar.
Teşekkürler...
Ruhuma işledi be, ne güzelde çalmış öyle yüreğine eline sağlık.
Beğendiğinize sevindim, sevindik :)
hocam yanlış anlamazsanız birşey diycem.Bu türkü söyleyen kadınların neden sesi hep aynı ?.Şu kadının sesinin ve söyleyiş tarzının neredeyse birebir aynısını onlarca dökerim buraya.Aynı şekilde sizin amcaoğlunuzda.Anlamadığım nokta türkü söyleyenler son yıllarda neden hep birbirilerine benziyor ses tonları.Mesela eskiden ibrahim tatlıses türkü söylüyordu ama ahmet kaya da söylüyordu.İkisinin tarzı ve ses tonları çok farklı.Ama günümüze bakıyorum hepsinin ses tonu ve tınısı hatta söyleyiş tarzı ve yorumları bile aynı.Bence bu nedenle türkücülerin işi zor.Kendi tarzını,yorumunu geliştirmediğin sürece...
Valla güzel kardeşim sanıyorum birazda türkü tarzı ile de alakalı gibi...Bu aralar türkü piyasında bu tarz türküler ilgi çektiği için olabilir belki de...Söyleyiş de doğal olarak ortak tarzda buluşuyor sanki...Ne bileyim bir uzun hava böyle okunamaz mesela...Yine de haklısın tutunmak için tarz içinde kendi tarzını da belli etmek gerekiyor galiba...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri