Amerika Adsense Pin Hizmeti

ultraslan3556

Kayıtlı Üye

GUNCELLEME: 8 ARALIK
YENI PINLER GELMISTIR, SIPARIS VERENLER PM ATSIN YA DA SKYPE DAN YAZSIN LUTFEN

Gerçek adreslere ABD Adsense Pin hizmetini foruma açmış bulunuyorum. Bir süredir forumdan birkaç arkadaş için çalışmalarımız olmuştu, şimdi de tüm foruma açılmıştır. Hali hazırda bir çok hesap için pin istendiği için Ref yoktur.

Fiyatlar ve Şartlar:

1 ADET Adsense Pin için: 70 TL
(Sipariş verildiği gün 20 TL kapora ödenir, pin gelince de 50 TL daha ödenir.)

2 ADET pin alacak kişiler için, ilk PIN 70 TL, ikinci PIN'in ucreti 60 TL'dir.

3 ADET ve daha fazla PIN alacak kisiler icin ilk pin 70TL, ikinci pin 60TL 3. PIN'den sonraki PIN'ler 50 TL'dir.

Eger adsense kapanirsa, bu sebepten dolayi Pin gelmezse ya da siparisi veren kisi mesajlara cevap vermezse kapora olarak odenen 20 TL geri ödenmez.

Daha fazlası için iletişime geçiniz: PM

Forum içi referanslar:
Abd pin hizmeti alındı . İgilendi arkadaş sağolsun .teşekkürler

Bir adet pin alındı, 3 adet daha alınacak.

Güvenilir bir arkadaş, teşekkür ediyorum kendisine :)

1 adet amerika pin alındı 1 hafta da geldi çok hızlı :)

Arkadaş çok ilgili davrandı pinim çok beklemeden geldi herkese tavsiye ediyorum

Bir adet pin alındı hızlı ve ilgili arkadaş teşekkürler.

Sıkıntısız 1 adet pin alındı sağolsun hızlı ve ilgili arkadaş.

Arkadaşla ilk çalışmamız sıkıntısız bir şekilde pin ulaştı, çok teşekkürler.

1 haftada pin geldi, bir kaç tane daha alıcam teşekkürler :)

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama pin gelmezse parayı neden alamıyoruz ben onu anlamadım ilginç :)

Hayırlı satışlar

Hocam pin gelmez ise bu sıkıntı sizden kaynaklıdır.Bu durum da parayı iade etmeniz gerek

Hayırlı satışlar

Yanlış anlamayın ama pin gelmezse parayı neden alamıyoruz ben onu anlamadım ilginç :)

Hayırlı satışlar

Aynı sorunun cevabını merak ediyorum :)

hayırlı satışlar

Hocam pin gelmez ise bu sıkıntı sizden kaynaklıdır.Bu durum da parayı iade etmeniz gerek

Hayırlı satışlar

Çünkü bazı arkadaşlarımız PIN istiyor, sonra bir daha ne bir mesaja cevap veriyor, ne de arayıp soruyor. Ben ise onun adına gelen PIN'le başbaşa kalıyorum. Adam hem beni uğraştırmış oluyor, hem adresleri kullanmış oluyor hem de bunun karşılığında hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor. Ya da PIN yola çıktıktan sonra adsensesi kapanıyor ve adresleri kullanarak istediği PIN'i bana geliyor, ben hem uğraşmış oluyorum, hem Google tarafından adresler kullanılmış oluyor ama buna sebep olan kişiye yine hiçbir şey olmuyor. Bu gibi sebeplerden dolayı, cüzi bir miktar isteniyor ki, PIN isteyen kişi de işe sahip çıksın.

Başka açıklamamı istediğiniz bir şey var mı sevgili forumdaşlarım? :)

bu ne saçmalık ya 1. adsense için şu kada r 2.adsense için şu kadar neymiş yaaaa... sabit bi fiat vereceksin kardeşim adresi verceksin pin sana ulaşırsa fotosunu yollayacaksın adam parayı aktarcak sende pini yollayacaksın bu kadar basit 100 sabit dersin olur biter saçmasapan iş yapıyosunuz bu benm görüşüm kimseyi ırgalamaz
soner ufuk

bu ne saçmalık ya 1. adsense için şu kada r 2.adsense için şu kadar neymiş yaaaa... sabit bi fiat vereceksin kardeşim adresi verceksin pin sana ulaşırsa fotosunu yollayacaksın adam parayı aktarcak sende pini yollayacaksın bu kadar basit 100 sabit dersin olur biter saçmasapan iş yapıyosunuz bu benm görüşüm kimseyi ırgalamaz
soner ufuk

Görüşünü sevdiğim ;)

Çünkü bazı arkadaşlarımız PIN istiyor, sonra bir daha ne bir mesaja cevap veriyor, ne de arayıp soruyor. Ben ise onun adına gelen PIN'le başbaşa kalıyorum. Adam hem beni uğraştırmış oluyor, hem adresleri kullanmış oluyor hem de bunun karşılığında hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor. Ya da PIN yola çıktıktan sonra adsensesi kapanıyor ve adresleri kullanarak istediği PIN'i bana geliyor, ben hem uğraşmış oluyorum, hem Google tarafından adresler kullanılmış oluyor ama buna sebep olan kişiye yine hiçbir şey olmuyor. Bu gibi sebeplerden dolayı, cüzi bir miktar isteniyor ki, PIN isteyen kişi de işe sahip çıksın.

Dostum pin geldikten sonra adama ulasamiyorsan sikayet konusu acar parani alirsin daha once ornekleri mevcut. Gelmeyen pinden para almak hos degil. Hayirli satislar..

soner ufuk

1. 2. 3. değil hocam 1 adet alırsanız 2 adet alırsanız diye yazmış arkadaş, yani indirim yapıyor :)

hocam bu açıklamanız ilk 20 lira için mantıklı ama gelmediği zaman vermemeniz için mantıklı değil. Pin geldikten sonra adsense i silinse de ödeme yapmazsınız. Ama gelmezse yapmalısınız.

Dostum pin geldikten sonra adama ulasamiyorsan sikayet konusu acar parani alirsin daha once ornekleri mevcut. Gelmeyen pinden para almak hos degil. Hayirli satislar..

Haklısınız ama ben bu şekilde bir ticaret anlayışına sahibim, ayrıca söz konusu olan para 20 Lira. Biraz fazla abartmıyor muyuz? :)

1. 2. 3. değil hocam 1 adet alırsanız 2 adet alırsanız diye yazmış arkadaş, yani indirim yapıyor :)

hocam bu açıklamanız ilk 20 lira için mantıklı ama gelmediği zaman vermemeniz için mantıklı değil. Pin geldikten sonra adsense i silinse de ödeme yapmazsınız. Ama gelmezse yapmalısınız.

Hocam sorun şu ki; adam pini istiyor, sonra bir daha arayıp sormuyor. Sonuçta benim adreslerimi kullanmış oluyor keyfi olarak, bu karşılıksız mı kalmalı?

Haklısınız ama ben bu şekilde bir ticaret anlayışına sahibim, ayrıca söz konusu olan para 20 Lira. Biraz fazla abartmıyor muyuz? :)

Hocam sorun şu ki; adam pini istiyor, sonra bir daha arayıp sormuyor. Sonuçta benim adreslerimi kullanmış oluyor keyfi olarak, bu karşılıksız mı kalmalı?

Aynı şeyi diyoruz hocam, 20 lirasını alın sesi soluğu çıkmazsa para sizde kalır. Pin gelirse ödemeyi kesinlikle yapmazsınız, pin gelmezse sorun olursa iade yaparsınız.

Aynı şeyi diyoruz hocam, 20 lirasını alın sesi soluğu çıkmazsa para sizde kalır. Pin gelirse ödemeyi kesinlikle yapmazsınız, pin gelmezse sorun olursa iade yaparsınız.

Peki ya pin yoldayken, adsense kapanırsa ne olacak? :)

Hocam ben adresi verdikten sonra, bu adres kullanılmış oluyor, o ilk 20 TL adres kullanım bedeli gibi düşünebilirsiniz.

Peki ya pin yoldayken, adsense kapanırsa ne olacak? :)

Hocam ben adresi verdikten sonra, bu adres kullanılmış oluyor, o ilk 20 TL adres kullanım bedeli gibi düşünebilirsiniz.

Hocam anlaşamıyoruz sanırım, 20 lirayı alacaksınız, geldiği takdirde ödemeyi yapmayacaksınız. Gelmezse yapacaksınız. Yani adsense kapansa da adam kaçsa da ne olursa olsun 20 lira sizde kalmış oluyor.
Bu son mesajımdır, hayırlı satışlar

Smodların yada Adminlerin konuyu düzenlemesi lazım, yada üyenin konuyu makul seviyelere çekmesi lazım.
Pin gelmezse alınan ücret geri verilmez diye saçma sapan bir kural olamaz.
Pin gelmezse ücreti geri vermen lazım, pin gelirse, sen ücreti alır pini verirsin sahibine, O adsense banlansada, spamada düşse seni ilgilendirmez.
He alan adam benim adsensem banlandı pini almam dersede şikayet konusu açarsın olur biter, ama pin gelmezse para bende kalır, Etik bir Ticaret anlayışı değil.

Smodların yada Adminlerin konuyu düzenlemesi lazım, yada üyenin konuyu makul seviyelere çekmesi lazım.
Pin gelmezse alınan ücret geri verilmez diye saçma sapan bir kural olamaz.
Pin gelmezse ücreti geri vermen lazım, pin gelirse, sen ücreti alır pini verirsin sahibine, O adsense banlansada, spamada düşse seni ilgilendirmez.
He alan adam benim adsensem banlandı pini almam dersede şikayet konusu açarsın olur biter, ama pin gelmezse para bende kalır, Etik bir Ticaret anlayışı değil.

Hocam, PIN benden kaynaklanan durumdan dolayı gelmezse zaten adamın parasını niye gasp edeyim. Konuda yazan herşey pini isteyen kişinin vazgeçmesi durumundadır. Tabiki de benden kaynaklı bir durum varsa adamın parasını vercez, aslında konu açık ve net ama ben yine de ek açıklama eklemem lazım bazı kişiler için :)

arkadaşlar bu forumda bu işi ilk yapan benim
belki 100 den fazla arkadaşa bu işi yaptım.

100e yakın adresle birden çalıştım. Ancak şunu bilmenizi isterim eğer bir mektup bir adrese gelmiyorsa bunun müsebbibi adres olduğu kadar adsense sahibi de olabilir.
Sebebine gelince Google banlayacağı adsenseleri ay başında belirler genellile 18inde kapar ödemeye birkaç gün kala tabi bu durum adsenseden adsenseye de değişir
Ancak siz eğerki kapanacaklar listesine geldiyseniz 3 günde pin alınan bir ülkeye bile pininizi göndermiş olsanız o pin size ulaşmayacaktır. isterseniz beyaz sarayın adresini girin o pin gelmez. (istisnalar kaideyi bozmaz ama ben kendi tecrübelerime dayanarak bunu söyleyebilirim.) Hayırlı satışlar kardeşim forumdaki 3 5 dangalağın sözüyle hareket etme kaporanı da emeğinin karşılığını da sonuna kadar al. Sen bir hizmet veriyorsun ve her hizmetin bir bedeli var.

Arkadaş aslında çok güzel bişey söylemeye çalışmış.

20 lira alıcı vazgeçerse kesiliyor: Yani ben pini aldım sonra vazgeçtim dedim,20 lirayı iade etmeyecek.
Ama arkadaştan kaynaklı sorun olursa 20 lirayı iade edecek.
Durum çok iyi yani ama arkadaş anlatamamış.

arkadaşlar bu forumda bu işi ilk yapan benim
belki 100 den fazla arkadaşa bu işi yaptım.

100e yakın adresle birden çalıştım. Ancak şunu bilmenizi isterim eğer bir mektup bir adrese gelmiyorsa bunun müsebbibi adres olduğu kadar adsense sahibi de olabilir.
Sebebine gelince Google banlayacağı adsenseleri ay başında belirler genellile 18inde kapar ödemeye birkaç gün kala tabi bu durum adsenseden adsenseye de değişir
Ancak siz eğerki kapanacaklar listesine geldiyseniz 3 günde pin alınan bir ülkeye bile pininizi göndermiş olsanız o pin size ulaşmayacaktır. isterseniz beyaz sarayın adresini girin o pin gelmez. (istisnalar kaideyi bozmaz ama ben kendi tecrübelerime dayanarak bunu söyleyebilirim.) Hayırlı satışlar kardeşim forumdaki 3 5 dangalağın sözüyle hareket etme kaporanı da emeğinin karşılığını da sonuna kadar al. Sen bir hizmet veriyorsun ve her hizmetin bir bedeli var.

Arkadaş aslında çok güzel bişey söylemeye çalışmış.

20 lira alıcı vazgeçerse kesiliyor: Yani ben pini aldım sonra vazgeçtim dedim,20 lirayı iade etmeyecek.
Ama arkadaştan kaynaklı sorun olursa 20 lirayı iade edecek.
Durum çok iyi yani ama arkadaş anlatamamış.

Teşekkürler, en azından ne demek istediğimi anlayabilen birilerinin olduğunu görmek de çok güzel :)

demekki arkadaş kapanma vs olmada lahmacun sipariş edip alman ingiliz pin sağlayan arkadaşlara gitmiş deyip o 20tl üstüne yatabilir.pin sağlayan arkadaşların herkes geri zekalı oluyor hocam ozaman bi çok zeki olan siz oluyorsunuz postacılara örnek olun postanelere gidip örnek teşkil edebilirsiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri