Amerika üzerine kayıtlı adsense

nescafe3in1

Yasaklanmış
Amerika üzerine kayıtlı dolar üzerinden kazanç sağladığım pinini forumdaki konu sayesinde onaylattığım bir adsense hesabım var ve bununla ne yapacağım hakkında en ufak fikrim yok..

Satmak gibi bir niyetim yok o riske girmek istemiyorum ama bundan herhangi bir şekilde kazanç alabilmem mümkün mü? Tecrübeli arkadaşların cevaplarını bekliyorum

Arayüz şu şekilde;

6872inciv3112583.jpg

5676incib8876874.jpg

5384incih2307150.jpg

Böyle birşeyle hiç karşılaşmadım, ama ben olsam ilk yapğıcağım şey güzel bir ticket hazırlıyıp adres değişikliği isterdim.

Böyle birşeyle hiç karşılaşmadım, ama ben olsam ilk yapğıcağım şey güzel bir ticket hazırlıyıp adres değişikliği isterdim.

internet üzerinden yurtdışı banka hesabı açabilme şansım var mı acaba serkanyt sanki öyle bir site kullanıyordu diye hatırlıyorum. tabi en son çare dediğin gibi yapabilirim

hiçbir işine yaramaz bu hesap. (eğer amerikada yaşayan birini bulup belli bir komisyon ödemezsen)
neden mi?
amerikadaki adsense yayıncıları IRS'e adsense gelirlerini bildirmek zorundalar, amerika bu gelirden vergi alıyor.
yukarıda uyarı var zaten vergi bilgilerinizi girin diye.

ne yapabilirsin?
amerikada eleman bulursun, onun adına bir "debit" kart çıkartırsın (paypal, ininal vb).
o kişi vergi bilgilerini girer adsense hesabına.
kartı sana yollar. bu karta ödeme gelir.
sen de adama komisyonunu (ödediği vergi + bir miktar para) bi şekilde ödersin...
tabi adam razı gelirse...

bir başka şey de blackhat forumlarında vs satışa çıkartırsın ödemeyi paypal ile alman riskli.
ama bu riski sıfıra indirebilirsin.
herifin adresini alırsın, burdan bir kartpostal yollarsın herife.
paypal'dan parayı dispute açtığı zaman kartpostalın kargo bilgilerini paypal'a verirsin ve dersin ki: "ben bu adama para karşılığı ürünü yolladım zaten, haksız dispute açtı para benimdir." paypal bu durumlarda dispute işlemini geçersiz kılar.

hocam yardımcı olur musunuz :)

bu site üzerinden hesap açıp parayı o hesaba alabilirsiniz.first century bank di sanırım hesap açılan bankanın ismi.ben clickbank vb bikaç siteden para almak için açmıştım.eve kredi kartı gönderiyorlar,amerikan bankasına ait hesap bilgilerim var elimde daha önce söyledigim şekilde kullandıgım.daha önce sordugumda adsense ödemelerinide alabilirsiniz demişlerdi ama denemedim.isterseniz yinede iletişime geçip teyit edebilirsiniz.

benim özgün adsensem de böyle arkadaş şimdi o kanallarımı yeni bir adsenseye mi bağlayayım yani , adres değişikliği bir şey mümkün değil mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri