Amir Kan Filmleri ve Türkiye Yorumu

amir khanın değil am şu filmlerde güzeldir.

Benim Adım Khan , Ashique

PK son filmi sanırım izlemiştim onu da, dinlerle ilgili çok güzel tespitler bulunan bir film. Çok hassas bir konuda bile çok güzel bir iş başarmış.

3 idiots, taare zameen par falan zaten çok iyi filmleri izlemeyen kalmasın bunları.

ben bi ara faceden bu kış erzurumda bir organizasyona katılacagını duymustum gıdıp gormek guzel olurdu:)

ol is vel ol isvel:)

Bu adamın filmleri kadar anlamlı ve güzel film yapan varsa gelsin dövsün beni kral adamdır son filmi PK da yine bizi fazlasıyla tatmin etti

hint dizilerini gördüm (bi ara çalışıyodum ) bu kadar amatör saçmaaa olamaz ya rezillik :D filmlerini de hiç düşünemiyorum

Pk , Fana , 3 idiots filmlerini izlemeyen varsa tavsiye ederim . Ayrıca vazgeçilmez ghajini filminide.

Son düzenleme:
Helal olsun adamın birçok filmini izledim özellikşe 3 idiotsa aşık oldum 2-3 filmini daha izledim onları 3 idiots kadar beğenmedim.Pkyıda ilk fırsatta izleyeceğim ama diyeceğim şu ki adamın Amerikanın açık ara lider olduğu bu sektörde hindistandan en fakir ülkelerden birinden çıkıp bu forumda konu açtırdı bu bile başarısını özetliyor

İzleyecek kadar bol zamanı olanlar izlemeli ama ben izlemekten yoruldum adam çekmekten yorulmamış arkadaş.

bu adamın filmlerini seviyorumda şu film içinde klip çekme psikopatlıklarını çözemiyorum :D

ulan fıstık gibi film yapıyorsun, 2 saatlik filmi saçma sapan şarkı söyleyip klip çekicem diye niye 3 saate çıkarıyorsun, nasıl bir fantezi bu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri