An İtibarı ile İzmire Ayak Bastım (EmekThoR)

EmekThoR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
gel izmire gidiyoruz dediler apar topar 1 dk da çıktım yanıma hiçbir şey almadım para dahi neyse 5 saatte geldik şimdi yatıyorum arkadaşlar 15-20 gün ne skypeda nede forumda pek aktif olmayacam ona göre :D [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] @yanlızkurt

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] [MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] ve diğer izmir adamları bekleyin beni ben geldim eğer fırsatım olursa kaçar gelirim yanınıza buralarıda hiç bilmiyorum iyimi

gel izmire gidiyoruz dediler apar topar 1 dk da çıktım yanıma hiçbir şey almadım para dahi neyse 5 saatte geldik şimdi yatıyorum arkadaşlar 15-20 gün ne skypeda nede forumda pek aktif olmayacam ona göre :D [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] @yanlızkurt

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] [MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] ve diğer izmir adamları bekleyin beni ben geldim eğer fırsatım olursa kaçar gelirim yanınıza buralarıda hiç bilmiyorum iyimi

Vayy kardeşimiz gelmiş valla ayarlarız buluşuruz fikir alışverişi yaparız güzel izmirimizi öğrenci işi gezdiririz sanada iyi oldu iyi ben gelemiyordum oralara durumlardan :D bu arada okul bitti borcu harcı kapayıp istanbula bir geçiş yapsammı taşınsam diyorum 2-3 aya birde sen izmirin neresindesin etiket yaptığın 3 arkadaş aynı yerdeyiz Bornova ve hatta arada 2-3 mahalle var :D neyse yat dinlen konuşuruz sonra :)

Orada ne işin var ki kardeşim hayırdır ?

Orada ne işin var ki kardeşim hayırdır ?

valla abiler izmire gidiyoruz gel dedi atladım geldım hem yt yede ara vermiştim kafamı dinlerim [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] asıl ben kafamı dinlerim [MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] şuan bucadayım karabağlarda dayım var en çok orda takılırım

Karşıyaka'ya gidip gazinin yerinden yarım ekmek + turşu suyu yiyip içmeden döneyim deme sankın :)

edit: üstelik yarım ekmek sadece 2tl ve emin ol koca Karşıyaka'da bu kadar temizini bulamazsın.

senden çok biz forum ahalisi dinlenmiş olacaz..
ohh mis gibi emektorsuz 2 hafta....
:)

valla abiler izmire gidiyoruz gel dedi atladım geldım hem yt yede ara vermiştim kafamı dinlerim [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] asıl ben kafamı dinlerim [MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] şuan bucadayım karabağlarda dayım var en çok orda takılırım

Güzel, sevindim..
Buca Karabağlar, Müsait bir zaman ayarlayabilirsek yakın civarda buluşup sohbet edebiliriz.

Sonuçta 2 tekerlekte olsa Vasıta var :)

20120517111618.jpg

Güzel, sevindim..
Buca Karabağlar, Müsait bir zaman ayarlayabilirsek yakın civarda buluşup sohbet edebiliriz.

Sonuçta 2 tekerlekte olsa Vasıta var :)

20120517111618.jpg

kontağı daha pek açılmamışa benziyor. :) hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın.

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] Alper goruseceksek atlayalim gidelim Karabağlara çünkü benim ptesi okul başlıyor..

Oo iyimis [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] bende chopperla gelirim :) siz beni takip edersiniz artık :P

Turşu Suyu mu dedin, Nerde burası tam olarak
Turşu Suyu Hastasıyım ben :D

Ben de turşu suyu hastasıyım kesinlikle :) ama gazinin son turşu suyu pek hoşuma gitmemişti. Sana önerebileceğim bir turşu suyu satan yer var o da ksk çarşısına girişten yaklaşık 50metro sonra körfez dersanesi sokağına girdiğinde hemen soldaki turşucu hani yeni açılan vodafone mağazası var onun karşısındaki sokak girdiğinde direk göreceksin. Turşu suyu bir harika..

izmirli herkesı tagla ben eksık kalayım olmadı sana pusanlardan bırı benım asıl :) şaka bır yana bu haftakı sınavlarımı atlattığım an ben musaıtım herkes istişare ederse güzel yenı bır buluşma çekerız umrım

By_Mustafa
bendede honda cbf var.Lastikler arızalı olduğu için kullanamıyorum.Şubatta ilk ödememi alırsam benimde ilk yapacağım iş michelin lastik almak. :)

Edit:Ev ahalisi baskısı ile yanlış işe girişmeye teşebbüs ettiğimi anladım bizim inşaat işi yatar günde 1-2 format atsam çıkar zaten o paralar neyse ..

Bu arada gitmek isterseniz pazartesiden önce gidelim tabi ben gelebilirim müsaitim yani [MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] yada ne zaman isterseniz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri