evet arkadaşlar 12 günde 75$ kazandığım kanalımın Para kazanma özelliği devre dışı bırakıldı. Bize youtubeden çorba çıkmıyacak anlaşılan.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödeme alamıyacağım simdi kanalı kopyalasam başka kanal açsam onuda kapatıcaklar hocamondanda boşuna zaman kaybetmek istemiyorum yol yakınken ben bu işten vazgeçeyim, yoksa hayal kırıklığı yaşıyacağım hep bu bana göre değil. teşekkürler ytpara bugune kadar bir çok bilgi edindim forumunuzdan.
kardeş vallahi çok yanlış düşünüyosun
pes etmen için hiç bi sebep yok, pes etme lütfen
Pes Etmek Yok Arkadaşlar "Yürürsen Gidersin Yüremez isen Gidemezsin"![]()
Ahahaha bu söz nedir yaa![]()
Bu söz şimdi bizi motive mi edicek ahahaha
![]()
10 numaraymış imzanı at facebookta paylaşmak isterim
ona kalırsa "işleyen demir pas tutmaz" demişler ama biz youtube un başında otura otura pas tuttuk. bu iş insanı a sosyal yapıyo![]()
Dün para kazanma özelliği devre dışı kanalım bugün girdiğimde tamamen silinmiş eser kalmamış kanaldan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.