An itibariyle 2 adsense hesabımda kapatıldı

Alex DeLarge

Kayıtlı Üye
Bu kadar saçma birşey olamaz yahu durduk yere 2 adsense hesabımda kapatıldı kanallar kapatılsa vs anlarım ama ne geçersiz tık var ne başka birşey adsense neden kapatılır böyle saçma birşey olabilir mi

Her zaman ki dalavere

"Sayın Yayıncımız,

Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.

Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.

Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies) uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için, itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye http://xxxx adresinden ulaşabilirsiniz. Lütfen itirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan emin olun. İtirazınızı https://xxxx adresinden gönderebilirsiniz. Biz de ardından itirazınızı işleme koyarız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Google AdSense Ekibi"

Bundan sonra adsense falan yok sadece partner ne bu yahu ne ünlemi biter ne başka bi derdi biter sürekli bi sıkıntı çıkarılıyor ayıptır ya

Bu kadar saçma birşey olamaz yahu durduk yere 2 adsense hesabımda kapatıldı kanallar kapatılsa vs anlarım ama ne geçersiz tık var ne başka birşey adsense neden kapatılır böyle saçma birşey olabilir mi

O dediğin saçma şeyi bende yaşadım geçen hafta geçersiz tıklama da ney lan dedim ama yapcak bişey yok. cevap yazdım daha dönen yok. :mad:

2 hesap sahibi olmak yasak. belli etmişsin açık.

2.side farklı kimliklerle 2.side farklı hesaplarda 1i kendi kişisel bilgisayarımda diğeri sunucudan kontrol ediliyor hesapların. 2 hesap sahibi olmanın yasak olduğunu bizde biliyoruz

Reklam yayınladığın videolar senin değilse buda bir ban sebebi :)

Benide bu yüzden banladılar. Yani ben hile hurda yapmıyom demenize gerek yok özgün çalışmıyorsanız her an ban riski var ;)

Reklam yayınladığın videolar senin değilse buda bir ban sebebi :)

Benide bu yüzden banladılar. Yani ben hile hurda yapmıyom demenize gerek yok özgün çalışmıyorsanız her an ban riski var ;)

Bu işe ilk başladığımda özgün çalışıyordum hocam ordanda adsense kapatıldı. Sadece yayın kaydedip paylaştım yine kapatıldı adsense kadar saçma politikalar izleyen birşey görmedim.

Bunlar devamlı söyleniyor aslında.
Bence sizin ban sebebiniz aynı ipden adsenseye girmeniz.
Her iki adsensede isim soyisimde aynı ise tam banlık sebep.

hocam benimde dün kapattılar adsenseyi itiraz ettim ve 3 saat sonra geri dönüş yaptılar hatta itiraz ettiğim msjı okuyan yetkili beni haklı bulmuş haklı itirazınızı inceledik ve daha önceki ( ilk zamanlarda ıp değiştirici programla kendim tıklıyordum :D hesap banlandı ama acemilik işte kendi adımı ve adresimi vermiştim ) yaptığınız geçersiz tık etkinliği ve hesaplarınızın devre dışı bırakılmasından dolayı hesabınız kapatılmıştır dedi tekrar geri msj yazdım o zaman bende başka şahıslar üzerinden hesap açmaya devam edeceğim asıl bu illegallik dedim tekrar dönüş yaptılar hesabın kapatılan kullanıcıların adsense ağına katılmaları mümkün değildir. demiş kısaca istediğin şekilde başka hesabı al devam et demiş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri