an itibariyle youtube bırakıyorum

bead83

Kayıtlı Üye
iyi geceler arkadaşlar kardeşler abiler uzun zamandır buralardayım kimi zaman bir konu okudum konulara mesaj yazdım açtım falan filan çoğunlukla bilgi edinmeye calıstım bazılarını uyguladım bazılarıda zor geldi açık konuşmak gerekirse yaklaşıkta 4 veya 5 senedir web den ek gelir kazanmaya çalıştım ama pek göz doldurcak kadarda bişey kazanamadım işin dogrusu belki yapabilirdim ama devamlılık çok önemli özellikle siteler için youtube işine gelirsek bir kaç kanalım oldu birinin para kazanması kapandı diğerleri hala duruyor konu kategori bulup işleme koymak bir yana spam yapmak beni aşırı rahatsız etmekte benim olmayan birşeyi çalıp ondan gelir elde etmek ne kadar dogru tartışılır son 1 haftadır bu beni rahatsız etmekte diğer bir taraftanda youtube un son güncellemeleri karşısında spamında sonu gelmekte düşünsenize daha yarım saate evvel bir video slide hazırladım katy perry slide show diye resimler ünleme düştü işin gerçeği düşünüp dururken rahmetli Barış Mançonun bir sözü geldi aklıma kendi müziğiyle alakalı olarak bizler yani müzisyenler tüketilen birşey meydana cıkarıyoruz haliyle birgün birşey üretmediğimiz zaman unutulup gideriz bu sözü bir tv röportajında söylemişti işte bu aklıma geldi ve youtube işininde aynı bu şekil birşey oldugunu düşündüm yani biz spamcılar içerik üretmiyoruz üretilen içerikleride artık kullanamıyoruz peki gerçek üreticiler özgün çalışanlar youtube üzerinde ne kadar kalıcı bu gibi düşüncelerle yola cıkarak web üzerinde kalıcı projeler üretmek adına ve bir Türkün de kalıcı bir şeyler yapabileceğine inanarak youtube işiylen bugün itibariyle uğraşmıyorum umarım bazı arkadaşların ufkunu acacak bir paylaşım olmuştur hepinize hayırlı geceler bol bol kazançlar diliyorum hoşçakalın...

Bende aynı durumdan rahatsız olarak bot vs. kullanma hatasından 1-2 ayda vazgeçip tam özgün e döndüm. Allah affetsin. Şimdi bakıyorum benim saatlerce uğraştığım videoyu adam tek tıkla kendi kanalına çekiyor. Bunu yapanda yapmasına vesile olanda vebal altındadır bilesiniz . Herkesin bu yanlıştan dönerek tam özgüne geçtiği günleri görürüz inşallah. Bu knightta oyunu koxpa bağlamaya benzemez. Evinize ***ürüp colugunuza çocuğunuza yediriyorsunuz bu paraları. Düşünsene saatlerimi verip video hazırlıyorum adam Benim kanalimi bağlıyor bota, ben yükler yüklemez otomatik kanalına çekiyor. Sizin ve herkesin hakkında hayırlısı olsun. Görüşmek üzere. ..

video indiripte düzenleyenlerin durumu ne oluyor acaba :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri