Aprcc yazmis ama eksik oldugunu dusundugum icin bende yaziyim dedim, siz yaptiniz yada yapamadiniz bunun icin degil ama bu sorun ile bu konuya gelen olursa herse Aprcc nin anlatimiyla yapabilecegini dusunmedigim icin detayli yaziyim dedim.
Adsense ye girip
Hesap Ayarlari diyorsunuz ve sayfanin en altina iniyorsunuz.
Oturum erişimine sahip kullanıcılar kisminda suan ki E.postaniz gozukecek varsa digerleride siz hangi E.Posta ile girmek istiyorsaniz onu hemen altinda ki kutuya yazip
Davet et diyeceksiniz.
Daha sonra o hesabiniza girip gelen maili onaylayacaksiniz yeni bir adsense acmissiniz gibi hangi bildirimleri alacaginizi soracak size gerekli ayarlari yapib devam edeceksiniz buraya kadar tamam, yeni E.Posta adresiniz ve eski adresiniz ile giris yapabiliyorsunuz suanda fakat yeni olanda yonetici haklari yoktur.!
simdi eski E.Postaniz ile adsenseye yeniden giriyorsunuz ve ayni yere gidiyorsunuz suanda eklediginiz
Oturum erişimine sahip kullanıcılar kisminda yeni eklediginiz adreside goreceksiniz o hesabin karsisindaki kutuya
onay isareti koyup kaydedeceksiniz ve cikip
yeni E.Postaniz ile giris yapacaksiniz ayni yere gelip bukez
eski E.Postaniz daki onayi kaldiracaksiniz. Simdi eski giris yaptiginiz hesabiniz ile tamamen bagi kaldirilmis oldu yeni hesabiniz ile giris yapabilir durumdasiniz.!!!
yukardaki soru gelmeden once ben bu maili yaziyordum
tahminlerimde hic yanilmiyorum