Ana kanal banlandı ama yan kanal açık nasıl girebilirim ?

• Kullanıcı jrmateja
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

jrmateja

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, ana kalanım banlandı ama yana açtıgım kanal açık nasıl giriş yapabilirim acaba ?

Normal mail adresinden giriş yap kanala sonra şu linkten youtube.com/channel_switcher alt kanala ulaşabilirsin.

bunu daha oncede acikladim, alt kanal banlanirsa diger kanallara girebilirsiniz ama ana hesap banlanirsa diger kanallar acik olur fakat erisiminiz olmaz diye.

alt kanal kullaniyorsaniz, Ana hesaba kanal olusturmamali yada video yuklememeliydiniz.

nerden girersen gir ana hesabin kapatildigi icin hep hata alacaksin

maile giriyorum ama youtube ana hesap oldugu için

Unable to access a Google product hatası alıyorum.

verdiğiniz linki yapıştırıncada oops linkine yönlendiriyor.

Ana kanal gidince diğer kanallar duruyor diye biliyorum eğer bu yolla olmuyorsa diğer yolu yani alt kanalın mailiyle giriş yapmayı denemelisiniz fakat alt kanalın mailini biliyor musunuz bilmiyorum başkada bir yöntem bilmiyorum ben

Ana kanal gidince diğer kanallar duruyor diye biliyorum eğer bu yolla olmuyorsa diğer yolu yani alt kanalın mailiyle giriş yapmayı denemelisiniz fakat alt kanalın mailini biliyor musunuz bilmiyorum başkada bir yöntem bilmiyorum ben

tamam hocam teşekkürler.

alt kanala özel şifre oluşturmadığınız için giriş yapamazsınız
bi daha alt kanal oluşturduğunuzda
youtube ayarları
gelişmiş
özel şifre oluştur
ordan alt kanalınız için şifre oluşturuyorsunuz
orda çıkan maili de not alıp
mail ve şifre ile giriş yapabilirsiniz alt kanalınıza

detaylı anlatım için http://www.ytpara.com/youtube-kanal...a-kanal-acmak-ve-bot-icin-hesap-ayarlari.html

teşekkürler hocam, bundan sonra öyle yapayım.

bunu daha oncede acikladim, alt kanal banlanirsa diger kanallara girebilirsiniz ama ana hesap banlanirsa diger kanallar acik olur fakat erisiminiz olmaz diye.

alt kanal kullaniyorsaniz, Ana hesaba kanal olusturmamali yada video yuklememeliydiniz.

nerden girersen gir ana hesabin kapatildigi icin hep hata alacaksin

hayır alt kanala girebilir ama önceden alt kanal için şifre oluşturmalı .)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri