Ana Kanal Kapandı. Alt Kanal Açık Ulaşılamıyor.

Ümit Korkmaz

Yasaklanmış
Merhaba.

Ana kanalım kapandı ama alt kanal halen açık. Videolarda reklam çıkıyor ama ulaşılamıyor. Orda bir video patladı. Bu alt kanala nasıl ulaşabilirim.

Merhaba.

Ana kanalım kapandı ama alt kanal halen açık. Videolarda reklam çıkıyor ama ulaşılamıyor. Orda bir video patladı. Bu alt kanala nasıl ulaşabilirim.

Hocam alt kanala ana kanal açıkken şifre oluşturmadınız mı?

İkinci sorum ana kanalın google + sı duruyor mu?

Alt kanala sifre olusturduysan ve mail adresini hatirliyorsan ([email protected] seklinde sacma bi mail) giris yapabilirsin o bilgileri kullanarak.

Alt kanala şifre oluşturmadım. Mail adresi falan oluyormuş alt kanalın. Malesef bilmiyorum.

Ana kanalım + sı duruyor.

Zamanında aynı problemden çok kıvrandım. Sizden daha vahimdi durumum para kazanmaya kapanmasına neden olan bir alt kanaldı ve ana kanal kapatılmıştı. Alt kanalı silmem şarttı ana kanalda devre dışı elim kolum bağlandı bu konuyu 1 hafta araştırdım sonunda amacıma ulaştım.

Şimdi hocam başka bir gmail adresi aç. Ya da yedekte varsa daha iyi açmaya gerek yok.
Kapanan ana kanalın google artısına gir ve sağdan sayfaları yönet kısmına tıkla. Kaç tane alt kanalın varsa hepsine tek tek gir ve ayarlarından yönetici ata yeni gmail adresini göster. Diğer gmaile msj gelir yönetici oldunuz kabul edin diye kabul et.

Bu ne işe yarayacak 15 gün sonra kapanan google + sayfası sayesinde yönetici atatığın yeni gmail adresini bu alt kanalların sahibi yapabileceksin. 15 gün geçmesi gerekiyor ne yazık ki yoksa yeni yönetici alt kanalların sahibi olamıyor.

15 gün sonra yeni adresin ana kanal diğerleri alt kanal youtube dahil miss gibi olur! başka çaresi yok :(

Zamanında aynı problemden çok kıvrandım. Sizden daha vahimdi durumum para kazanmaya kapanmasına neden olan bir alt kanaldı ve ana kanal kapatılmıştı. Alt kanalı silmem şarttı ana kanalda devre dışı elim kolum bağlandı bu konuyu 1 hafta araştırdım sonunda amacıma ulaştım.

Şimdi hocam başka bir gmail adresi aç. Ya da yedekte varsa daha iyi açmaya gerek yok.
Kapanan ana kanalın google artısına gir ve sağdan sayfaları yönet kısmına tıkla. Kaç tane alt kanalın varsa hepsine tek tek gir ve ayarlarından yönetici ata yeni gmail adresini göster. Diğer gmaile msj gelir yönetici oldunuz kabul edin diye kabul et.

Bu ne işe yarayacak 15 gün sonra kapanan google + sayfası sayesinde yönetici atatığın yeni gmail adresini bu alt kanalların sahibi yapabileceksin. 15 gün geçmesi gerekiyor ne yazık ki yoksa yeni yönetici alt kanalların sahibi olamıyor.

15 gün sonra yeni adresin ana kanal diğerleri alt kanal youtube dahil miss gibi olur! başka çaresi yok :(

Eyvallah sağolasın. Hemen deneyeceğim.

bunlar hep bilgi arkadaşlar not alın. paylaşım için teşekkürler.

işe yaramama şansı yok ama orda da göreceksiniz 2 hafta yöneticisi olmayan birini sayfa sahibi yapamazsınız der. Takıldığınız yer olursa yazın hocam eninde sonunda görürüm cevap veririm.

Başkan teşekkürler.

2 Hafta falan bekletmedi. Direk yönetici olarak atadı :)

Ben bunu 3 hafta evvel keşke öğrenebilseydim. 500 bin gösterim uçtu gitti.

Başkan teşekkürler.

2 Hafta falan bekletmedi. Direk yönetici olarak atadı :)

Ben bunu 3 hafta evvel keşke öğrenebilseydim. 500 bin gösterim uçtu gitti.

Evet hocam demiştim zaten direk yönetici olarak atar :) Ama sahip olarak atamaz. 2 hafta geçsin aynı işlemi adımlarından yöneticiyi sahip olarak atayın artık sahibi değişir.eski hesapta yönetici olur yer değiştirir :)

Sahibi olmadığınız kanalı silemezsiniz mesela.. Yöneticinin sayfa silme hakkı yok!

Evet hocam demiştim zaten direk yönetici olarak atar :) Ama sahip olarak atamaz. 2 hafta geçsin aynı işlemi adımlarından yöneticiyi sahip olarak atayın artık sahibi değişir.eski hesapta yönetici olur yer değiştirir :)

Sahibi olmadığınız kanalı silemezsiniz mesela.. Yöneticinin sayfa silme hakkı yok!

Adsenseyi ekledim ya o bana yeter şimdilik :) 3 aydır uğraşıyorum bir sürü kanal açtım kapadım. Şu anda ancak günlük 5 bin izlenim alıyorum. Ama bu şimdi eklediğim kanaldaki bir video o kadar alıyor.

Tekrar teşekkürler.

Adsenseyi ekledim ya o bana yeter şimdilik :) 3 aydır uğraşıyorum bir sürü kanal açtım kapadım. Şu anda ancak günlük 5 bin izlenim alıyorum. Ama bu şimdi eklediğim kanaldaki bir video o kadar alıyor.

Tekrar teşekkürler.

:) Kısmet Hocam! Hayırlısı olsun! :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri