Ana kanal kapandı, alt kanallara ulaşmanın bir yolu var mı?

cosgunum

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar genelde alt kanal açmayı tercih etmiyorum. Açtığım her kanal için ana mail adresini kullanıyordum. Yaklaşık 1 ay kadar süredir BOT kullanmayı deniyorum ve malum kanal kapanmaları yoğun olduğu bir sürece denk geldim. Belki de ilk defa denediğim "alt kanal oluşturma" hamlesinden önce Ana kanalımda yüklemiş olduğum 15 - 20 adet videom vardı. Bu arada alt kanallarımdan bazılarına otomatik olarak kanallardan video takibi ve kanallara video yüklendikçe çekme emri vermiştim. Yaklaşık 1 hafta kadar önce ana kanalım içerisindeki videoları ne olur ne olmaz diye silmeme rağmen kapandı. Malum bu durumda alt kanallara bu mail üzerinden ulaşamıyorum. Alt kanallarıma da günde 1-2 video BOT tarafından otomatik olarak yüklenmeye devam ediyor. Ama otomatik para kazanmalarını açma olayı o sıralarda bot tarafından yapılamıyordu. Doğal olarak bu emri veremedim...Videolar izlenim de almaya başladı...Eskilerde sorun yok ama benim bir şekilde bu yeni yüklenen videoların para kazanmalarını aktif etmem lazım..Varmıdır bunun bir yolu...

Alt kanalinin mailine sifre atamissindir. O googleplus lu maili kullanarak giris yapabilirsin.

Alt kanalinin mailine sifre atamissindir. O googleplus lu maili kullanarak giris yapabilirsin.
Valla mesajımda da belirttiğim gibi ilk defa alt kanal açma olayına girmiştim. O nedenle şifre atama olayını felan bilmiyordum. Senin mesajın sayesinde jeton düştü bende...Sorunumu çözdüm SAĞOLASIN VAROLASIN...Belki benim durumumda olan arkadaşlar varsa yardımcı olması anlamında izlediğim yolu anlatayım...Biraz deneme sonucunda ana maille youtube kanalıma erişemiyordum ama mail sayfama girmeyi denediğimde istediği telefon onayı işlemini gerçekleştirdikten sonra mail sayfama girmeyi başardım (Bu arada yanlış anlaşılmasın hala youtube sayfama erişemiyorum)...Oradan da google+ sayfasına geçiş yapıp, sayfaları yönet kısmından alt kanalıma ait google+ sayfasına geçiş yaptım. Sol menüde ayarlar kısmından Üçüncü içeriklere erişebilmek için ŞİFRE OLUŞTUR gibi bir kısım var...Buradan kanala ait pages.plusgoogle.com uzantılı mailime ait şifre atadım...Artık Kanalıma youtube üzerinden ulaşabiliyorum... Mercurial Arkadaşım tekrar çoook teşekkür ediyorum...

Son düzenleme:
Valla mesajımda da belirttiğim gibi ilk defa alt kanal açma olayına girmiştim. O nedenle şifre atama olayını felan bilmiyordum. Senin mesajın sayesinde jeton düştü bende...Sorunumu çözdüm SAĞOLASIN VAROLASIN...Belki benim durumumda olan arkadaşlar varsa yardımcı olması anlamında izlediğim yolu anlatayım...Biraz deneme sonucunda ana maille youtube kanalıma erişemiyordum ama mail sayfama girmeyi denediğimde istediği telefon onayı işlemini gerçekleştirdikten sonra mail sayfama girmeyi başardım (Bu arada yanlış anlaşılmasın hala youtube sayfama erişemiyorum)...Oradan da google+ sayfasına geçiş yapıp, sayfaları yönet kısmından alt kanalıma ait google+ sayfasına geçiş yaptım. Sol menüde ayarlar kısmından Üçüncü içeriklere erişebilmek için ŞİFRE OLUŞTUR gibi bir kısım var...Buradan kanala ait pages.plusgoogle.com uzantılı mailime ait şifre atadım...Artık Kanalıma youtube üzerinden ulaşabiliyorum... Mercurial Arkadaşım tekrar çoook teşekkür ediyorum...

hocam yukarıda arkadaşın anlattığı şeyi ben de yaparak alt kanallarıma ulaşabildim. Sonra hesabımıza giriş yaptığımız mail adresi googleplus.com uzantılı. Bunu yeni gmail hesabı şeklinde yani gmail.com uzantılı olarak yapabiliyor muyuz ? Yani abuk sabuk liıhjpoşkğ[email protected] olmayacak şekilde ? Aradım ama bulamadım böyle bir şey.

hocam yukarıda arkadaşın anlattığı şeyi ben de yaparak alt kanallarıma ulaşabildim. Sonra hesabımıza giriş yaptığımız mail adresi googleplus.com uzantılı. Bunu yeni gmail hesabı şeklinde yani gmail.com uzantılı olarak yapabiliyor muyuz ? Yani abuk sabuk liıhjpoşkğ[email protected] olmayacak şekilde ? Aradım ama bulamadım böyle bir şey.

o googlepluslu mailin sifresini degistirmek icin girdigin yer var ya hani. Yada ilk kez sifre atarken girdigin yer diyim (yukaridaki arkadasin anlattigi sifre atama bolumu). O sayfaya gir en altta gmaile yukselt yada upgrade to gmail yazar. Ona tiklarsan telefon onayida yaparak normal sekilde @gmail.com olarak mail alabilirsin. Fakat o hep alt kanal olarak kalir. Tavsiyem o kapanan ana kanalin google+ profiline gir. Oradan sayfalar kismina gec ve o alt kanalinin sayfasini bul. Oradanda yeni sahip mail ekle alt kanalin icin. 2 hafta sonrada sahipligi aktar.

o googlepluslu mailin sifresini degistirmek icin girdigin yer var ya hani. Yada ilk kez sifre atarken girdigin yer diyim (yukaridaki arkadasin anlattigi sifre atama bolumu). O sayfaya gir en altta gmaile yukselt yada upgrade to gmail yazar. Ona tiklarsan telefon onayida yaparak normal sekilde @gmail.com olarak mail alabilirsin. Fakat o hep alt kanal olarak kalir. Tavsiyem o kapanan ana kanalin google+ profiline gir. Oradan sayfalar kismina gec ve o alt kanalinin sayfasini bul. Oradanda yeni sahip mail ekle alt kanalin icin. 2 hafta sonrada sahipligi aktar.

anladım hocam sağolasın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri