Merhaba değerli arkadaşlar. Malumunuz uzun süredir forumlar üzerinde hizmet sunuyorum. Hem aktif içerik üretimi yapıyorum, hem de seslendirme konusunda çalışmalar sunuyorum. Youtube kanallarımız da olunca içerik üretme konusunda epey geniş bir perspektiften bakmaya çalışıyoruz. Bu yüzden foruma özel uygun fiyatlı toplu iş hizmeti sunmak istiyoruz.
2 arkadaş çalışıyoruz ve ofis mantığı ile hareket ediyoruz. Elimizde bulunan imkanlar aşağıdaki gibidir. Bu imkanlar ile pek çok kişiye hizmet verdik ve yatırım yaparak daha büyük ekipmanlara geçiş yaptık.
- Profesyonel stüdyo
- Greenbox
- Seslendirme hizmeti
- Kamera
- Kurgu hizmetleri
- Metin ve içerik hizmetleri
- Greenbox
- Seslendirme hizmeti
- Kamera
- Kurgu hizmetleri
- Metin ve içerik hizmetleri
İhtiyaçlarınıza özel video konusunda çalışmalar yapabiliriz. Youtube için kullanacağınız videolar için (liste videoları, greenbox videoları vb.) uygun fiyatlı hizmet sunuyoruz. Referans olarak yaptığımız çalışmaları kısa süre içerisinde ekleyeceğim Youtube linki ile arkadaşlar.
R10 referansları; https://www.r10.net/showthread.php?p=1067869789#post1067869789
NOT: KREDİ KARTI GEÇERLİDİR, FATURA KESİLİR.
İlk yoruma özel referans olarak indirimli video hizmeti vermeyi düşünüyorum. Toplu siparişlerde çok daha uygun fiyatlar çıkarmak istiyorum.
Son düzenleme: